- 13 Mart 2022
- 321
- 173
-
- Konu Sahibi premomture
Yarın vereceğim inşallahBence hamilesiniz tebrik ederim cunku ben kac defa test yapmama ragmen hic bir sekilde o 2. Cizgiyi goremedim. Bide ilk 20 dk da cikan sonuc gecerli diye biliyorum. Sizinkide 20. Dakikada cikmis bence hamilesiniz tabi kan testi vermenizde fayda var
Ya inşallah ağzınız bal yesinya bencede hamilesiniz o kadar negatif basan yorum gördüm ki darlandım artık umarım siz güzel haberler alırsınız
ay inşallah canım benim ya, hamile değilsek bile üzülmeyelim yemin ederim sürekli bizi negatife basan insanlardan uzaklasalım yeter vallaYa inşallah ağzınız bal yesin
var gibi görünüyor...bende ilk bu testle denedim sonra erken gebelik testlerindeb aldım hepsinde silik çizgiydi daha bugün kpyulaştı...Eki Görüntüle 3260468
ayyy eliniz degmisken banada baksanız yaaaa, sırayla bastaki 11.06, 12.06 sabahı, en sonuncusu az önc
aiiyy sizin sonucunuz net pozitif mivar gibi görünüyor...bende ilk bu testle denedim sonra erken gebelik testlerindeb aldım hepsinde silik çizgiydi daha bugün kpyulaştı...
teşekkür ederimm az önce acilden geldim net pozitif sende hemen.kan testi ver benceeaiiyy sizin sonucunuz net pozitif mirabbim isteyen bizlere de nasip etsin size de sağlıkla kucağınıza almayı
yarın sabah vericem Allahın izniyleteşekkür ederimm az önce acilden geldim net pozitif sende hemen.kan testi ver bencee
benim eşim duramadı uykulu uykulu 2 saat bekledik hiç gşrme o topa yarın verirsinyarın sabah vericem Allahın izniyleyoksa simdi mi gitsem
tamam öyle yapayım, teşekkür ederim inşallah bende güzel haberleri alırımbenim eşim duramadı uykulu uykulu 2 saat bekledik hiç gşrme o topa yarın verirsin