Gebeliğe Hazırlık Test yaptım sizce gebe miyim hayal mi görüyorum :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son yaptığım test ayın 18 inde
1569046994024.png

Değil mi ya güvenemicez sanırım bu testlere en iyisi bundan sonra 1 hafta geçip test yapmak ve ilk 10 dk önemli:KK12:
Aynı benim taktiğim hep diyorum. Sonra yoksa hep biz üzülüyoruz iyice bilinçaltımıza gebe kalamıyorum ki ben diye sokuyoruz.
Ben ovumu takip ediyorum ama nasıl, hergün ovu testi yapmıyorum o da geriyo beni. Gögüs acım başlayınca tükürük mikroskobumda bakmaya bailıyorum, benim ovu 20-25 arası malesef. İşte mikroskopta çatal çoklaşınca idrarda 2-3 gün bakıyorum, genelde ilk yaptığım gün pik i görüyorum sora açılıo.
Ovu takibini sırf adet ne zaman onu görmek için yapıyorum. Tam 14 gün sonra da adet gelio. Gebelik testlerimi 4-5 aydır hiç kullanmadım evde suruyorlar.

Halaadet olmadın mı?
Adet düzensizliği olur muydu hiç?
Ovu takibi yaptın mı bu ay?
Bu test bayağı pozitif duruyor yav
Ama labquick e güvenim sıfır benim.
olmadım canım daha hiç düzensizlik yaşamadım hayatımda bir nisan ayında yaşadım bu sene 10 gün gecikti bir de bu ay

hemen belli olmuyor yumurtlama testi hemen çift çizgi olmuştu mesela ama gebelik testi olmamıştı hemen sabah 9 da yapmıştım en son kini 11 de gördüm o çizgiyi o günden sonra da test yapmadım

hamile olsan hemen belli olur ilk 5 dk içinde canım üzülme ama değilsin gibi geldi bana. evet yumurtlama günündesin ama hamile değilsin sık ilişki dene olur inşallah boş geçirme bu günleri

hamile olsan hemen belli olur ilk 5 dk içinde canım üzülme ama değilsin gibi geldi bana. evet yumurtlama günündesin ama hamile değilsin sık ilişki dene olur inşallah boş geçirme bu günleri
Evet kuzum adetimi bekliyorum işte şuan olmazsam ne zaman tekrarlayayım kan testini :110:

Kan testimi 18 inde verdim 0,21 çıktı toplamda bugün 7 gün oluyor
Niye diyorum.
Vakti zamanında ben de 35. Gün kan verdim 0.1 çıktı.
Ben hiç idrarda fln bakmadım ok dedim gecikti yine.
Adet söktürücü bitkisel ilaç aldım,
Bi hafta sonra öylesine bi idrar testi yaptım bi baktım pozitif.
Kanda ogün 190 çıktı. Gayet dölleneli 10 gün olmuş bebe kanda görünmedi valla.
11. Gün olsa büyük ihtimal görünecekti.. şans işte..
şuan kendisi nerdeyse 3 yaşında bi ponçik olur .
Ama sanırım bu labquick testlerinde sonucun ilk on dakikada çıkmıyor doğru mu anladım?
Gidip başka bi test alıp yapsana ?

Niye diyorum.
Vakti zamanında ben de 35. Gün kan verdim 0.1 çıktı.
Ben hiç idrarda fln bakmadım ok dedim gecikti yine.
Adet söktürücü bitkisel ilaç aldım,
Bi hafta sonra öylesine bi idrar testi yaptım bi baktım pozitif.
Kanda ogün 190 çıktı. Gayet dölleneli 10 gün olmuş bebe kanda görünmedi valla.
11. Gün olsa büyük ihtimal görünecekti.. şans işte..
şuan kendisi nerdeyse 3 yaşında bi ponçik olur .
Ama sanırım bu labquick testlerinde sonucun ilk on dakikada çıkmıyor doğru mu anladım?
Gidip başka bi test alıp yapsana ?
Regl oldum kuzum şimdi 😅😅😅

Back