- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bat 15 Eylül dü bugün yaptığımda böyle çıktıBugün gidemedim, yarın özelden randevu aldım. Ya nasip bakalım. Bat 6 gün geçti idrar tahlili de pozitifti.
Sanırım o çift çizgiyi görmek istiyoruzBu testleri neden açıyorsunuzanlamiyorum zaten varsa çıkar yani açılmış testlerden hiç bisey anlaşılmıyor
Sonucum çıktı kızlar 0.21 bu sabah ki testim beni kan aldırmaya gönderdiama negatifEki Görüntüle 2308959
Sonucum çıktı kızlar 0.21 bu sabah ki testim beni kan aldırmaya gönderdiama negatifEki Görüntüle 2308959
Hangi test bu labaquick mi ?Canım bence bu marka da. Bir sorun var bende de geçen silik çıktı bir kere daha silik çizgiden daha net çıktı ama sonuç negatif
Aynı benimde hayırlısı kuzum canımız sağolsun Rabbim verir isteyen herkese bizimle beraber versin inşallah hayal kırıklığı çok kötü bütün keyfim kaçtı bugün benimBenim de bugün böyleydi heyecanlandım hemen kan verdim ama negatif![]()
EvetttHangi test bu labaquick mi ?
Yatay iki çizgi olması lazım , ortada y harfi çıkmışKızlar merhaba sizce varmı ben mi hayali bir silik çizgi görüyorum normalde bat 15 eylül bugün idi olmadım henuz dün ve bugün yaptığım testler
Eki Görüntüle 2307791
güncel 18:59 da ekledim aşağıdakini
Eki Görüntüle 2307855
Değil mi ya güvenemicez sanırım bu testlere en iyisi bundan sonra 1 hafta geçip test yapmak ve ilk 10 dk önemliCanım bence bu marka da. Bir sorun var bende de geçen silik çıktı bir kere daha silik çizgiden daha net çıktı ama sonuç negatif
Var galiba vallaKızlar varmı sizce yeniden yaptım koydun
Mutlaka yeniden yaptir. Yine negatifse zaten stresten ve umuttan oluyordur gecikme15 inde görmem gerekiyordu 28 günde bir Hala regl olmadım ne gelen var ne giden 18 i yaptırmıştım kan testini negatif idi tekrar yaptırsam olurmu ki geç döllenme olma ihtimali varmıdır