Gebeliğe Hazırlık Test yaptım sizce gebe miyim hayal mi görüyorum :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da şimdi yaptığım yumurtlama testim

Eklentiler

• 44FF665B-D9C1-4F17-851E-85055EA7A681.jpeg
    44FF665B-D9C1-4F17-851E-85055EA7A681.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 142
hepimiz burada bir umit icin yasiyoruz sayfalarca yazi okuyoruz, olumsuz ornek gorunce moralimiz bozuluyor. hepimiz birbirimizi biliyoruz ne hissettigini.. bu kadar kolay var demek bana mantikli gelmiyor.. burada var var denilip de hamile moduna giren sonra regl olan cok insan oldu. bu hayalkirikligina sebep olmak istemezdim. insallah var diyenler haklidir. Allah herkesin gonlune gore versin.

hepimiz burada bir umit icin yasiyoruz sayfalarca yazi okuyoruz, olumsuz ornek gorunce moralimiz bozuluyor. hepimiz birbirimizi biliyoruz ne hissettigini.. bu kadar kolay var demek bana mantikli gelmiyor.. burada var var denilip de hamile moduna giren sonra regl olan cok insan oldu. bu hayalkirikligina sebep olmak istemezdim. insallah var diyenler haklidir. Allah herkesin gonlune gore versin.
Amin canım evet inan ki bende emin olmamakla beraber umutlanmıyorum herşeye hazırım ve ona göre paylaşıp yorumları okuyorum sağol yorumun için :KK66:

Geciktiyse adetin acilden kan versene bende silik cizgi cikti gittim kan verdim hic bisey yokmus🤷🏻‍♀️
merhaba, ben de bugün acile gittim ,kan tahlili için, burda bakılmaz, polikliniğe git dedi hemşire. Halbuki bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru da yok. Dahiliyeye gitmemi önerdi.Nasıl oluyor anlamadım, siz ne dedinizde tahlil oldunuz???

merhaba, ben de bugün acile gittim ,kan tahlili için, burda bakılmaz, polikliniğe git dedi hemşire. Halbuki bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru da yok. Dahiliyeye gitmemi önerdi.Nasıl oluyor anlamadım, siz ne dedinizde tahlil oldunuz???
Ozele gittim 50 tl bayildim yaptilar 😂

canım gebelik testi diye gidiliyor diye biliyorum normalde her hastane yapıyormu bilmiyorum öyle dediyse doktor belirtilerini söyle kanında çıkar zaten gebemiyim acaba diye de söylersen kan sonucunda görebilirsin :KK200:

Ozele gittim 50 tl bayildim yaptilar 😂
Yine iyiymiş çünkü ben 130 dan aşağı bulamadım en iyisi sağlık ocağında baktırmam olur :halay:
kasığım acıyor ya sanki batma var şuan da işteyim gececiyim sabah kan vermeye yetişemicem yarında beklicem mecbur :110:
bugün 1 gün gecikti yarın test daha iyi çıkar diye umuyorum :KK76:

Sağlık ocağı hiç aklıma gelmemişti, bari bugün iş çıkışı oraya gideyim .inşallah sabah gel demezler:işsiz: . Zaten bugün de olmazsa haftasonu özel hastanenin polikliniğine gideceğim.

Canım malesef göremedim sebebi belki de gebelik olmaması değil fazla idrar damlatmış olman 😊

Sağlık ocağı hiç aklıma gelmemişti, bari bugün iş çıkışı oraya gideyim .inşallah sabah gel demezler:işsiz: . Zaten bugün de olmazsa haftasonu özel hastanenin polikliniğine gideceğim.
Bizimkindeki sabah 10 a kadar kan verebiliyorsun kuzum vallahi ☺️ Aynı gün de öğreniyorsun saat 2 den sonra barkod mumaranla internetten öğrenebiliyorsun

Bugün gidemedim, yarın özelden randevu aldım. Ya nasip bakalım. Bat 6 gün geçti idrar tahlili de pozitifti.

Bugün gidemedim, yarın özelden randevu aldım. Ya nasip bakalım. Bat 6 gün geçti idrar tahlili de pozitifti.
Ooo süper kuzum Hayırlı sonuçlarını bekliyorummm 🥰🥰🥰 bende sabah gideceğim kan vermeye öğlen 2 de öğrenirimmm inşallah hakkımızda hayırlısıı senin testine bakayımm kuzum nasıl çıktııı

Back