Test yapmak için gün sayanlar gelin toplaşalım beraber takip edelim ❣️🤲

Allah allah. Yani benim böyle olmuştu bi kere test negatif işte idrar olsun kan olsun 10gün gecikmenin üzerine pozitif görmüştüm. Hadi bakalım belki öyledir ya
Bilmiyorum bebeğim ya inan artık hiç ne desem bilmiyorum. Ama tabi 10 gün geçerse tekrar giderim belki 4 5 gün önce tuttu

Adete 4-5 gün kaladan başladım şuan 2 gün gecikmeye kadar kaç tane test yaptım yok çıkmıyor. İlk hamileligmdede geç döllenmeydi gene öylemi acaba. Kaç gün geçmesini bekleyip bir daha test yapsam ki ya yarın 3 gün geçmiş olucak adet olmazsam

Bi gelişme var mı canım. Adet oldun mu ya da test yaptın mı? Döngün şaştı valla
Ya sorma canım hala regl olmadım böyle adet olacakmış hissi geliyor ama bakıyorum yok. Leke bile yok sadece beyaz akıntı artık hamile olduğumu düşünmeye başladım sanırım erken olduğu için testte çıkmıyor yani gecikmeli takvime göre dahi 5 gün gecikti

Bi gelişme var mı canım. Adet oldun mu ya da test yaptın mı? Döngün şaştı valla
Eşime gidelim tekrar kan vermeye diyorum götürmüyor 3 gün daha bekleyelim varsa iyice belli olsun üzülmeyelim diyor hak veriyorum bir yandan. Bir yandan bayram girecek araya, çol sıkıldım cilli öğrenmek istiyorum artık

Kurabilirsin güvenli oluyor telefon numaraları görünmüyor yani ama tabi siz bilirsiniz benimkisi bir öneri gebe kalınca da böyle gruplara katılmayı düşünüyorum ben
eskiden kullanıyorsum telegram ama esim istemediği için sildim evlendikten sonra eski isimdeki tüm müsteriler mesaj atıp duruyordu cünkü

Kızlar biz bir telegram grubu kuralım mı? Lady Guinevere Usagiii barbiebabe varsa forumdan böyle bizim gibi bekleyen birileri destek oluruz birbirimize büyütürüz
Yavrum bende de telegram yok. Ama hesap açıp grup kuralım derseniz okeyim yahu bu site de çok güzel ama ne çok reklam çıkıyor, kapatmaya çalışmaktan okuduğum mesajlara odaklanamıyorum asdfgkdkd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…