Ya ahahahah canımsınYok canım herhangi bi testle takip etmedim yumurtlamayı karambole
Bilmiyorum bebeğim ya inan artık hiç ne desem bilmiyorum. Ama tabi 10 gün geçerse tekrar giderim belki 4 5 gün önce tuttuAllah allah. Yani benim böyle olmuştu bi kere test negatif işte idrar olsun kan olsun 10gün gecikmenin üzerine pozitif görmüştüm. Hadi bakalım belki öyledir ya
Belki deBilmiyorum bebeğim ya inan artık hiç ne desem bilmiyorum. Ama tabi 10 gün geçerse tekrar giderim belki 4 5 gün önce tuttu
Bi gelişme var mı canım. Adet oldun mu ya da test yaptın mı? Döngün şaştı vallaBilmiyorum bebeğim ya inan artık hiç ne desem bilmiyorum. Ama tabi 10 gün geçerse tekrar giderim belki 4 5 gün önce tuttu
Ya sorma canım hala regl olmadım böyle adet olacakmış hissi geliyor ama bakıyorum yok. Leke bile yok sadece beyaz akıntı artık hamile olduğumu düşünmeye başladım sanırım erken olduğu için testte çıkmıyor yani gecikmeli takvime göre dahi 5 gün geciktiBi gelişme var mı canım. Adet oldun mu ya da test yaptın mı? Döngün şaştı valla
Eşime gidelim tekrar kan vermeye diyorum götürmüyor 3 gün daha bekleyelim varsa iyice belli olsun üzülmeyelim diyor hak veriyorum bir yandan. Bir yandan bayram girecek araya, çol sıkıldım cilli öğrenmek istiyorum artıkBi gelişme var mı canım. Adet oldun mu ya da test yaptın mı? Döngün şaştı valla
telegramım yokKızlar biz bir telegram grubu kuralım mı?Lady Guinevere Usagiii barbiebabe varsa forumdan böyle bizim gibi bekleyen birileri destek oluruz birbirimize büyütürüz
Kurabilirsin güvenli oluyor telefon numaraları görünmüyor yani ama tabi siz bilirsiniz benimkisi bir öneri gebe kalınca da böyle gruplara katılmayı düşünüyorum bentelegramım yok
eskiden kullanıyorsum telegram ama esim istemediği için sildim evlendikten sonraKurabilirsin güvenli oluyor telefon numaraları görünmüyor yani ama tabi siz bilirsiniz benimkisi bir öneri gebe kalınca da böyle gruplara katılmayı düşünüyorum ben
O ne ki? Ben hiç anlamam böyle şeylerdenKızlar biz bir telegram grubu kuralım mı?Lady Guinevere Usagiii barbiebabe varsa forumdan böyle bizim gibi bekleyen birileri destek oluruz birbirimize büyütürüz
Whatsapp gibi haberleşme kanalı ama telefon numaran gözükmüyor linkten katılıp çıkabiliyprsun mesajlaşma aracı gibi.
Vala adet döngüm 2şekilde gerçekleştiği için nadir de olsa ben pek hesap yapamıyorum yaBu arada sizde durumlar nasılUsagiii
Yavrum bende de telegram yok. Ama hesap açıp grup kuralım derseniz okeyimKızlar biz bir telegram grubu kuralım mı?Lady Guinevere Usagiii barbiebabe varsa forumdan böyle bizim gibi bekleyen birileri destek oluruz birbirimize büyütürüz
Evet pratik değil sadece keşke uygulama olsa daha pratik olsaYavrum bende de telegram yok. Ama hesap açıp grup kuralım derseniz okeyimyahu bu site de çok güzel ama ne çok reklam çıkıyor, kapatmaya çalışmaktan okuduğum mesajlara odaklanamıyorum asdfgkdkd
HAyırlısı gülümUsagiii Ben elendim kızlar kahverengi akıntı geliyor 2 gündür hissetmiştim zaten bu ay da olmadı
Sizce ben ovülasyon testi alayım mı bu ayHAyırlısı gülüm