Test yapmak için gün sayanlar gelin toplaşalım beraber takip edelim ❣️🤲

Merhabalar 11 Haziran da yumurtam çatladı iki gün pik gördüm adet bitiminden itibaren bir gün ilişki bir gün ara vererek değerlendirdik dikkat ettim catlamanin ikinci günü göğüslerimin ucu acımaya başladı bir şey değince veya üstüne yatınca bir hassasiyet hissetmeye.basladim ama şiddetli değildi açıkçası ve akıntım oldu kremsi beyaz sarı şekilde ara ara ama herhangi bir kaşıntı koku yoktu o yüzden enflasyondan suphelenmedim. Adete 9 gün var çok erken biliyorum ama bir düşüğüm oldu hsg çekildim üstünden 4 ay geçti olmadı Allah nasip ederse bu ay bekliyorum olmazsa doktora baslicam çok uzattım kusura bakmayın demem o ki ovülasyon testi silik çıkmışken tekrar böyle koyulaşır mı catlamadan 5 gün sonra erken gebelik testi almak istiyorum biliyorum erken sabırsızlaniyorum da

Eklentiler

• IMG20240615090329.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG20240611100703.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 38
Ayy benimde 11 haziran yunurtlama günüm adet tarihimiz de muhtemelen aynı bende. Bir test yapayım ayni mi olacak çizgileri bakayım bir

Merhaba, ovulasyon testim dört gün önce cumartesi pik oldu, pazar siliklesti. Cumartesi pazar ve pazartesiyi degerlendirdik. Ancak pik olduktan üç dört gün sonra yani dün ve bugün, yumurta akı şeklinde uzayan şeffaf akıntı gelmeye başladı. Yeniden mi yumurtlama oluyor yoksa ilk yumurtlamanın bir devami mi bu? Tahmini bilgisi olan var mı? Normalde yumurtlamadan önce gelmesi gerekmez mi? Bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…