Yaaaaaa senınki çok tatlı bir bekleyiş amaben de 10 haziranda ilk ultrason randevumu bekliyorum
Ovulasyon ile takip ediyor musun olsun olsun oda gelir en yakın zamanda inşallah emin ol yumurtlamadan sonrası daha da zor yaBen hala yumurtlamamı bekliyorum en vahim durumda olan benim sanırım
benim regle 7 gün kala regl sancım ve batmalarım başladı. regle 4 gün kala da göğüs uçlarım yara gibi ağrımaya başladı. süphelenip aksam üzeri test yaptım pozitif çıktı. ertesi gün, yani çarşamba günü kan verdim 306 çıktı değer. bugün de 697 olmusYaaaaaa senınki çok tatlı bir bekleyiş amainşallah herşey sağlıklı olur Allah gönlüne göre versin. Ne zaman öğrendin acaba regl gecikince mi belirtin varmıydı ? Benım regl ağrım hala devam ediyor hiç bisey anlamadım baya da var olmama
Canım hayırlı olsun sağlıklı kucağına albenim regle 7 gün kala regl sancım ve batmalarım başladı. regle 4 gün kala da göğüs uçlarım yara gibi ağrımaya başladı. süphelenip aksam üzeri test yaptım pozitif çıktı. ertesi gün, yani çarşamba günü kan verdim 306 çıktı değer. bugün de 697 olmusdoktorum regl gecikmesinin 10.günü ultrasona gel dedi o da 10 haziran oluyor. bakalım
gecikmediiimCanım hayırlı olsun sağlıklı kucağına algecikmenin kaçıncı günü test yaptın? Bende aynı durumdayım şuan
Ay maşallah çok iyi çıkmış değerin 1 haftadır regl gibi ağrım var benim de ama olmadım henüz :/ ha oldum ha olucam gibi sanki çatlayacağım test yapmamaktangecikmediiimreglden 4 gün önce test yaptım. aslında regl günüm yarın, yani 1 haziran
yap gitsin. benim bu ay sadece 2 ilişki oldu ve hiçbiri yumurtlama günümde değildi. o yüzden ümidim yoktu hiç. hatta gittim röntgen cekindim, anestezi aldim yirmilik diş çekimi içinAy maşallah çok iyi çıkmış değerin 1 haftadır regl gibi ağrım var benim de ama olmadım henüz :/ ha oldum ha olucam gibi sanki çatlayacağım test yapmamaktan
Olacağı varsa oluyor demek kiyap gitsin. benim bu ay sadece 2 ilişki oldu ve hiçbiri yumurtlama günümde değildi. o yüzden ümidim yoktu hiç. hatta gittim röntgen cekindim, anestezi aldim yirmilik diş çekimi içinyarım şişe şarap içtim. ertesi gün göğüs ağrımdan şüphelendim yapim bi test nasıl olsa yok bebek falan dedim. daha idrarın içinde bekletirken çıktı ikinci çizgi inanamadım evde 4 tane daha test vardı hepsini yaptım
hahaha yine yaza fit giriyoruz amaOlacağı varsa oluyor demek kiYa bilmiyorum ki hiç bende 33. Günü görmedim hiç reglim düzenlidir. Bakalım test almamak için direniyorum yapsam pozitif çıksa bi ihtimal haftasonu giriyor çatlarım kan veremezsem. Pazartesiyi beklicem heralde. Yani gerçekten pozitif çıkarsa evrenin enerjisi diyeceğim ve yaz kokteyllerine veda edeceğim sdfghh
Ayy benim adetime 7 gun kaldi bat gunum 7 haziran, umutlandim kasiklarim agriyor gidip geliyor adet olcakmisim gibi adet agrisi , pazr gunden beri uyku hali.benim regle 7 gün kala regl sancım ve batmalarım başladı. regle 4 gün kala da göğüs uçlarım yara gibi ağrımaya başladı. süphelenip aksam üzeri test yaptım pozitif çıktı. ertesi gün, yani çarşamba günü kan verdim 306 çıktı değer. bugün de 697 olmusdoktorum regl gecikmesinin 10.günü ultrasona gel dedi o da 10 haziran oluyor. bakalım
Test yapsan çıkar bence ama en garantisi tabikide kan testi hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonuç alırsınYa kızlar benim de döngünün 33. Günü 1 senedir regl zamanını kaydediyorum senede sadece 1 kere 32. Gün olmuşum diğer zamanlar hep 29-31 arası. 1 haftadır regl olacak gibi ağrım var ama olmuyorum. Kasık ağrım çok fazla. Bugün kabız başladı. Bilmiyorum ya test yapmaya da korkuyorum. Bugün zaten habire su içtim yapsam mı yapmasam mı şok kararsızım yoksa yarın sabah ilk idrarı ya da pazartesiyi mi beklesem ne dersiniz
Ya çok iyiymişbenim regle 7 gün kala regl sancım ve batmalarım başladı. regle 4 gün kala da göğüs uçlarım yara gibi ağrımaya başladı. süphelenip aksam üzeri test yaptım pozitif çıktı. ertesi gün, yani çarşamba günü kan verdim 306 çıktı değer. bugün de 697 olmusdoktorum regl gecikmesinin 10.günü ultrasona gel dedi o da 10 haziran oluyor. bakalım
Benımde 9 haziran takvime göre ama bugün adet ağrım var bel ağrım var bacağa vuran anlamadım test yaparsan haber etAyy benim adetime 7 gun kaldi bat gunum 7 haziran, umutlandim kasiklarim agriyor gidip geliyor adet olcakmisim gibi adet agrisi , pazr gunden beri uyku hali.
bende uykusuzluk oldu yani uykum var ama kesintisiz uyuyamıyorum bir haftadır. sürekli uykularım hafif ve en ufak bir seyde uyanıyorum. benim regl sancım normalde regl kanaması başlayınca başlardı. bu ay 1 hafta önce ara sıra yoklayan bi ağrı oldu. ama şiddetli oluyordu hatta kesin regl oldum diye tuvalete gidiyordum. ve çoook gazım vardı (hala var) afedersiniz alttan üstten sürekli bir havalandırma varAyy benim adetime 7 gun kaldi bat gunum 7 haziran, umutlandim kasiklarim agriyor gidip geliyor adet olcakmisim gibi adet agrisi , pazr gunden beri uyku hali.
Senın bat yakınmış erken gebelik yaparsan çıkarBat’ım 2 haziran. iki aydır deniyoruz biz de. Çok sabırsızım netten test söyledim yarın gelirse gecikmesini beklemeden yapacağım galiba :)