Test yapmak için gün sayanlar gelin toplaşalım beraber takip edelim ❣️🤲

arslnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
142
45
28
Merhaba kızlar 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ben de pco var. Eşimde de şekil bozukluğu çıktı spermlerinde. Ocak ayında bir gebeliğim oldu kimyasal ile sonuçlandı . Bu ay yeni bi doktora gittim. Rahim filmi çekildi mayıs 17.de temiz çıktı şükür. Doktor 2 ay kendiniz deneyin olmazsa aşılama yapacağız dedi. Döngümün 19. Günü ovulasyon yaptım ve yumurtlamayı yakaladığımı düşünüyorum çünkü sonradan o koyuluk silikleşti. O günleri değerlendirdim şuan döngünün 23. Günündeyim yumurtlamadan sonra 2 gündür regl olacakmış gibi ağrım var bacağıma vuran kasıklarıma ara ara giren sancılar mevcut. Onun dışında bisey yok. Sat:9 mayıs takvime göre Bat:6 haziran fakat 19. Günde yumurtlama yakaladıysam bat: 10 haziran . Ovulasyona devam ediyorum şuan silik şekilde devam ediyor sizlerde durum nedir benımle aynı tarihler de test için bekleyenler varmı ? Hepimizin Rabbim kucağını doldursun inşallah
( ovulasyon testlerimi de ekliyorum)

Eklentiler

• IMG_0216.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 228
Ben hala yumurtlamamı bekliyorum en vahim durumda olan benim sanırım

ben de 10 haziranda ilk ultrason randevumu bekliyorum
Yaaaaaa senınki çok tatlı bir bekleyiş ama inşallah herşey sağlıklı olur Allah gönlüne göre versin. Ne zaman öğrendin acaba regl gecikince mi belirtin varmıydı ? Benım regl ağrım hala devam ediyor hiç bisey anlamadım baya da var olmama

Ben hala yumurtlamamı bekliyorum en vahim durumda olan benim sanırım
Ovulasyon ile takip ediyor musun olsun olsun oda gelir en yakın zamanda inşallah emin ol yumurtlamadan sonrası daha da zor ya sinirlerim bozuluyo her geçen gün resmen ışınlanmak istiyorum bir dahaki haftaya

Ya kızlar benim de döngünün 33. Günü 1 senedir regl zamanını kaydediyorum senede sadece 1 kere 32. Gün olmuşum diğer zamanlar hep 29-31 arası. 1 haftadır regl olacak gibi ağrım var ama olmuyorum. Kasık ağrım çok fazla. Bugün kabız başladı. Bilmiyorum ya test yapmaya da korkuyorum. Bugün zaten habire su içtim yapsam mı yapmasam mı şok kararsızım yoksa yarın sabah ilk idrarı ya da pazartesiyi mi beklesem ne dersiniz

benim regle 7 gün kala regl sancım ve batmalarım başladı. regle 4 gün kala da göğüs uçlarım yara gibi ağrımaya başladı. süphelenip aksam üzeri test yaptım pozitif çıktı. ertesi gün, yani çarşamba günü kan verdim 306 çıktı değer. bugün de 697 olmus doktorum regl gecikmesinin 10.günü ultrasona gel dedi o da 10 haziran oluyor. bakalım

Canım hayırlı olsun sağlıklı kucağına al gecikmenin kaçıncı günü test yaptın? Bende aynı durumdayım şuan

Ay maşallah çok iyi çıkmış değerin 1 haftadır regl gibi ağrım var benim de ama olmadım henüz :/ ha oldum ha olucam gibi sanki çatlayacağım test yapmamaktan
yap gitsin. benim bu ay sadece 2 ilişki oldu ve hiçbiri yumurtlama günümde değildi. o yüzden ümidim yoktu hiç. hatta gittim röntgen cekindim, anestezi aldim yirmilik diş çekimi için yarım şişe şarap içtim. ertesi gün göğüs ağrımdan şüphelendim yapim bi test nasıl olsa yok bebek falan dedim. daha idrarın içinde bekletirken çıktı ikinci çizgi inanamadım evde 4 tane daha test vardı hepsini yaptım

Olacağı varsa oluyor demek ki Ya bilmiyorum ki hiç bende 33. Günü görmedim hiç reglim düzenlidir. Bakalım test almamak için direniyorum yapsam pozitif çıksa bi ihtimal haftasonu giriyor çatlarım kan veremezsem. Pazartesiyi beklicem heralde. Yani gerçekten pozitif çıkarsa evrenin enerjisi diyeceğim ve yaz kokteyllerine veda edeceğim sdfghh

hahaha yine yaza fit giriyoruz ama son bahara doğru şişiyoruz bence gebe kalmak için mükemmel bir zaman doğr hafta sonu giriyor araya bence de pazartesiyi bekle

Ayy benim adetime 7 gun kaldi bat gunum 7 haziran, umutlandim kasiklarim agriyor gidip geliyor adet olcakmisim gibi adet agrisi , pazr gunden beri uyku hali.

Bat’ım 2 haziran. iki aydır deniyoruz biz de. Çok sabırsızım netten test söyledim yarın gelirse gecikmesini beklemeden yapacağım galiba :)

Test yapsan çıkar bence ama en garantisi tabikide kan testi hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonuç alırsın

Ya çok iyiymiş hayırlısı olsun ya ben bugünde ovulasyon yaptım gene koyulaşma başladı anlamadım bu işten bisey 3 gündür silikti

Eklentiler

• IMG_0217.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 206
  • IMG_0218.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 210
Ayy benim adetime 7 gun kaldi bat gunum 7 haziran, umutlandim kasiklarim agriyor gidip geliyor adet olcakmisim gibi adet agrisi , pazr gunden beri uyku hali.
Benımde 9 haziran takvime göre ama bugün adet ağrım var bel ağrım var bacağa vuran anlamadım test yaparsan haber et

bende uykusuzluk oldu yani uykum var ama kesintisiz uyuyamıyorum bir haftadır. sürekli uykularım hafif ve en ufak bir seyde uyanıyorum. benim regl sancım normalde regl kanaması başlayınca başlardı. bu ay 1 hafta önce ara sıra yoklayan bi ağrı oldu. ama şiddetli oluyordu hatta kesin regl oldum diye tuvalete gidiyordum. ve çoook gazım vardı (hala var) afedersiniz alttan üstten sürekli bir havalandırma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…