Test yapmak için gün sayanlar gelin toplaşalım beraber takip edelim ❣️🤲

Merhabalar bende de pcos var dedi doktor aslında ovulasyon testi kullanıyordum doktorum sende göstermez dedi elimde son 1 tane vardı onu yaptım aşağıya fotoğrafını bırakacağım adetimin 21. Gününde her zamankinden daha belirgin çıktı kasık ağrılarım çok oldu sol kasığımda batmalar oldu ama devamını getiremedim, akıntım şeffaf kaygandı sonra beyaza döndü psikolojik de olabilir yorgunluk ,sol kasık ve bacak ağrım oldu şuan 24. Gündeyim adetim bittiği günden bu yana günlerimizi değerlendiriyoruz doktor ne zaman yumurtladığını anlamazsın belli olmaz dedi yani sizce yumurtlama oldu mu yumurtam çatladı mı bilgisi tecrübesi olan yazabilir mi ? Eki Görüntüle 3436712
Canım genelde pcoslularda çizgi ay boyunca koyu çıkıyor ve yumurtan yeteri kadar büyümüyor olabilir testler de bazen bunu algılayamayabilir. Doktor kontrolünde ovülasyon takibi yapabilirsin ya da en koyu gördüğün günü değerlendirirsin. Bir diğer seçenekte 2 güne bir ilişki yaşarsan ay boyunca illa ki yumurtlama dönemine denk gelir

Canım genelde pcoslularda çizgi ay boyunca koyu çıkıyor ve yumurtan yeteri kadar büyümüyor olabilir testler de bazen bunu algılayamayabilir. Doktor kontrolünde ovülasyon takibi yapabilirsin ya da en koyu gördüğün günü değerlendirirsin. Bir diğer seçenekte 2 güne bir ilişki yaşarsan ay boyunca illa ki yumurtlama dönemine denk gelir
Teşekkür ederim canım cevabın için bu ay sürekli değerlendirdik dediğin gibi duphaston vermişti doktor adet olunca gel hamile olmazsan klomene başlatacağım dedi. Akıntımdan anlamaya çalışıyorum acaba yumurtlama olmasa da bu akıntılar gelmeye devam eder mi

Benim testlerde bole

Eklentiler

• Tests-2024-05-26-2024-06-17-1717429970401.jpg
    Tests-2024-05-26-2024-06-17-1717429970401.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 101
Teşekkür ederim canım cevabın için bu ay sürekli değerlendirdik dediğin gibi duphaston vermişti doktor adet olunca gel hamile olmazsan klomene başlatacağım dedi. Akıntımdan anlamaya çalışıyorum acaba yumurtlama olmasa da bu akıntılar gelmeye devam eder mi
Şahsen bence akıntılar birçok sebepten olabilir. Kendini bir takip et vücudunu dinle. Eskiden ben reglime 1 hafta kala kasıklarımda ağrı göğüslerimde dolgunluk ve ruhsal duygusallık yaşardım ve hep regl olacağım için olduğunu düşünürdüm. Göğüslerim reglime 8 9 gün kala şişer 2 gün sonra inerdi sonra tekrar şişerdi şimdi anlıyorum ki aslında ben yumurtluyormuşum 🙂 kafaya takmamaya çalış ya galiba en güzeli akışına bırakmak

Ben adaya yine yine yeniden veda ettim kızlar. 5-6günlük gecikme hiç ama hiç olmazdı 😒 neyse hayırlısı Allah'tan.

Merhabalar bende de pcos var dedi doktor aslında ovulasyon testi kullanıyordum doktorum sende göstermez dedi elimde son 1 tane vardı onu yaptım aşağıya fotoğrafını bırakacağım adetimin 21. Gününde her zamankinden daha belirgin çıktı kasık ağrılarım çok oldu sol kasığımda batmalar oldu ama devamını getiremedim, akıntım şeffaf kaygandı sonra beyaza döndü psikolojik de olabilir yorgunluk ,sol kasık ve bacak ağrım oldu şuan 24. Gündeyim adetim bittiği günden bu yana günlerimizi değerlendiriyoruz doktor ne zaman yumurtladığını anlamazsın belli olmaz dedi yani sizce yumurtlama oldu mu yumurtam çatladı mı bilgisi tecrübesi olan yazabilir mi ? Eki Görüntüle 3436712
Bende de pcos var bende baya denedim ovulasyonları pik çıktığı zamanları da değerlendirdim fakat sonuç negatif oldu . Çokda artık inanmıyorum ovulasyon testine falat yapmaya da devam ediyorum en güzel gün aşırı ilişki düzenli olarak doktor bana şry dedi adrt arası dönemde en az 10-15 defa ilişki olması gerekiyor. Çünkü ne zaman yumurtlayacağını bilemezsin denk gelmesi işin gün aşırı düzenli ilişki dedi. Bakalım bu ay rahim filmi çekildim doktor 2 ay daha deneyin sonra aşılama dedi

Bende de pcos var bende baya denedim ovulasyonları pik çıktığı zamanları da değerlendirdim fakat sonuç negatif oldu . Çokda artık inanmıyorum ovulasyon testine falat yapmaya da devam ediyorum en güzel gün aşırı ilişki düzenli olarak doktor bana şry dedi adrt arası dönemde en az 10-15 defa ilişki olması gerekiyor. Çünkü ne zaman yumurtlayacağını bilemezsin denk gelmesi işin gün aşırı düzenli ilişki dedi. Bakalım bu ay rahim filmi çekildim doktor 2 ay daha deneyin sonra aşılama dedi
İnşallah en kolay şekilde olur evet anlaması zor gerçekten yaşam tarzına da dikkat etmek gerekiyor bu pcos da yeme içme düzeni olması lazım Allah yardımcımız olsun

Şahsen bence akıntılar birçok sebepten olabilir. Kendini bir takip et vücudunu dinle. Eskiden ben reglime 1 hafta kala kasıklarımda ağrı göğüslerimde dolgunluk ve ruhsal duygusallık yaşardım ve hep regl olacağım için olduğunu düşünürdüm. Göğüslerim reglime 8 9 gün kala şişer 2 gün sonra inerdi sonra tekrar şişerdi şimdi anlıyorum ki aslında ben yumurtluyormuşum 🙂 kafaya takmamaya çalış ya galiba en güzeli akışına bırakmak
Bende 3 ay regl görmedim bu sırada yumurtlama akıntısı gibi akıntılar geldi ama tabi hiç ovulasyon olmamış bitkisel şeylerle takviye etmeye çalışacağım ne kadar uğraşsak da olması gerektiği zaman oluyor her şey doğru söylüyorsun ☺️

Merhaba kızlar, benim SAT 8 Mayıs, BAT normalde 9 Haziran. Ama bu ay geç yumurtladım.
Normalde son 2 aydır döngümün 17-20. günleri arasında yumurtluyordum.

Bu ay döngümün 23. günü (30 MAYIS'ta) yumurtladım.
24. günü (31 MAYIS'ta) çatlamayı gördüm. Bu sebeple BAT 13 Haziran'a uzamış oluyor sanırım.

Değerlendirme günleri: 20-24-26-29-30-31 mayıs, 2 haziran

6 aydır deniyoruz. Ben 28, eşim 31 yaşında. Doktorların söylediğine göre ikimizde de çocuk yapmaya engel bir problem yokmuş. Sadece eşimin morfolojisi %3 çıktı. Fakat doktorlar bu değerle gebelik olabileceğini söyledi. 16 Mayıs'ta rahim filmi çektirdim temiz çıktı.
Doktorlar 1 yılı geçmeden aşılamaya gerek görmüyoruz dediler. Denemeye devam ediyoruz.
Hayırlı zamanda bizler de güzel haberi alırız umarım :))

Bir yanım akışına bırak, günleri takip etme dese de diğer yanım gün sayıyor :KK70:
Sanırım kafa olarak rahatlamayı başarabilirsek kendiliğinden gelecek bebişlerimiz. Ama elimizde değil :)

Kızlar reglime 9 gün var iki gündür sürekli uyku hali ve bel ağrısı yaşıyorum gebelik olabilir mi uzun zamandır istiyoruz

Merhaba kızlar 🤍
İlk kez ben de bir konuya dahil oluyorum 🤭 SAT 22 mayıs. Pcosluyum fakat sadece ultrason görünümünde hafif var. Kilom 50 boyum 1.65cm kilo sorunum yok, beslenmeme de dikkat ediyorum fakat bundan 1-2 ay önce adetin 3ncü günü hormon tahlili için kontrole gittiğimde sonuçlarım bu şekilde çıktı hemen ekliyorum. Dheaso4 hormonum yüksek ve doktor da yumurtlamayı engeller diğer adette dkh başlayalım dedi. Ben de adetim gelene kadae omega 3 folik asit kullanmaya başladım. Ovü testi de arada yaptım.( düzenli değil) Sanırım adetin 18ncü günü yani dün pik gördüm. Dün ilişki oldu. Bugün mü yumurta çatlamıştır acaba? birde dün yoğun uzayan akıntı gelince şüphelenip ovü testi yapmıştım ve böyle pik gözüktü. Adetlerim bu arada 28-30 gün arası. Bir şey daha sormak istiyorum. Bugün spor yapabilir miyim? Sorun olur mu? 🥲

Eklentiler

• 2A76ADAB-FD63-4CD9-8666-D9F70DEF4762.jpeg
    2A76ADAB-FD63-4CD9-8666-D9F70DEF4762.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 85
  • B659A762-583A-444F-9523-274314F05699.jpeg
    B659A762-583A-444F-9523-274314F05699.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 84
Döngümün 33.günü ne regl var ne gebelik testleri pozitif çıkmıyor reglim 4 gün gecikti Usagiii Usagiii sonuç ne olacak bilmiyorum bekle diyorlsr hemen kan verme diyorlar

Döngümün 33.günü ne regl var ne gebelik testleri pozitif çıkmıyor reglim 4 gün gecikti Usagiii Usagiii sonuç ne olacak bilmiyorum bekle diyorlsr hemen kan verme diyorlar
Canım valla bekle diyenlerin bi bildiği var ya ya tecrübeliler 😁☺️ Ben ne desem boş 😁 gecikme var mıydı unutuyorum hep kuduran bakma 🙈 düzenli mi adetin ben bat ne zamandı?

Canım valla bekle diyenlerin bi bildiği var ya ya tecrübeliler 😁☺️ Ben ne desem boş 😁 gecikme var mıydı unutuyorum hep kuduran bakma 🙈 düzenli mi adetin ben bat ne zamandı?
3 gün geçti canım sat 9 mayıs Bat 8 haziran normalde 28 günde bir olurum. Evet boşuna hayal kırıklığı yaşamayalım diye bekle diyorlar insanlar işte

X