Test yapmak için gün sayanlar gelin toplaşalım beraber takip edelim ❣️🤲

Ya çok iyiymiş 😂 hayırlısı olsun ya ben bugünde ovulasyon yaptım gene koyulaşma başladı anlamadım bu işten bisey 3 gündür silikti
benim de ovulasyon gebeliği öğrendiğim gün böyle çıkmıştı 😂😂 kesin gebeliği göstermede güvenilir değil tabii ki ama bende göstermisti yani 😂

Eklentiler

• IMG_2114.jpeg
    IMG_2114.jpeg
    247,8 KB · Görüntüleme: 133
bende uykusuzluk oldu yani uykum var ama kesintisiz uyuyamıyorum bir haftadır. sürekli uykularım hafif ve en ufak bir seyde uyanıyorum. benim regl sancım normalde regl kanaması başlayınca başlardı. bu ay 1 hafta önce ara sıra yoklayan bi ağrı oldu. ama şiddetli oluyordu hatta kesin regl oldum diye tuvalete gidiyordum. ve çoook gazım vardı (hala var) afedersiniz alttan üstten sürekli bir havalandırma var 😂
Ay hadi bakalim insallah positif gorururuz buraya da yazarim

benim de ovulasyon gebeliği öğrendiğim gün böyle çıkmıştı 😂😂 kesin gebeliği göstermede güvenilir değil tabii ki ama bende göstermisti yani 😂
Ocak ayındaki gebeliğim de ovulasyonla öğrenmiştim ben de aynj böyle koyulaşma olmuştu şuan ümitlenmek istemiyorum 😂🤷‍♀️🤦🏻‍♀️ gerçekten çok sinir bozucu bir durum bence çok erken şuan yanılıyorum 😂

Ocak ayındaki gebeliğim de ovulasyonla öğrenmiştim ben de aynj böyle koyulaşma olmuştu şuan ümitlenmek istemiyorum 😂🤷‍♀️🤦🏻‍♀️ gerçekten çok sinir bozucu bir durum bence çok erken şuan yanılıyorum 😂
sakin ol valla ben erken öğrendiğime pişmanım. şimdi beklemek zorundayım. sal biraz keyfini çıkar 😂

sakin ol valla ben erken öğrendiğime pişmanım. şimdi beklemek zorundayım. sal biraz keyfini çıkar 😂
Evet ya erken öğrenmekte aslında istemiyorum ama işte elimde olan bişeyde değil düşük yaşayınca korkuyorum en azından diyorum erken öğrensem belki ilaç vs biseu kullanırım düşük önleyici öncesinden ama biraz salmam lazım haklısın 😀

Evet ya erken öğrenmekte aslında istemiyorum ama işte elimde olan bişeyde değil düşük yaşayınca korkuyorum en azından diyorum erken öğrensem belki ilaç vs biseu kullanırım düşük önleyici öncesinden ama biraz salmam lazım haklısın 😀
en güzeli olsun inşallah 🥰🥰

Kızlarrrr bisey dicem benım sadece sağ göğsümden bildiğiniz beyaz ve hafif açık sarı aynı süt gibi bisey geliyor sıktığım da 🤦🏻‍♀️ ağrı şişlik vs hiç biseyyok sadece sola göre daha dolgun süt hormonları coştu sanırım benım durup dururken🤯

Kızlarrrr bisey dicem benım sadece sağ göğsümden bildiğiniz beyaz ve hafif açık sarı aynı süt gibi bisey geliyor sıktığım da 🤦🏻‍♀️ ağrı şişlik vs hiç biseyyok sadece sola göre daha dolgun süt hormonları coştu sanırım benım durup dururken🤯
süt hormonunu costurmayan hicbir sey yok galiba 😂😂 doktorum taktığım sütyenin bile prolaktini etkilediğini söylemisti 😂😂

Ya gerçekten erkek olmak varmış bune arkadaş herşey bizde 😂
yemin ederim. dün esim dedi ki bebek sağlıklı olsun da isterse 12 ay kalsın içinde. dedim ne kadar rahat benim bedenimle ilgili sadaka veriyorsun 😂 yani bana hiç mi acımıyorsun? içimde insan büyüyor hiç mi empati yapmıyorsun? diyor ki illa ki zordur ama Allah o yeteneği sana vermis sonucta 😂 dedim sana bebek yapmak için bi taraflarını yırtan bende suç zaten 😂

yemin ederim. dün esim dedi ki bebek sağlıklı olsun da isterse 12 ay kalsın içinde. dedim ne kadar rahat benim bedenimle ilgili sadaka veriyorsun 😂 yani bana hiç mi acımıyorsun? içimde insan büyüyor hiç mi empati yapmıyorsun? diyor ki illa ki zordur ama Allah o yeteneği sana vermis sonucta 😂 dedim sana bebek yapmak için bi taraflarını yırtan bende suç zaten 😂
Ne kadar kolay ya onlar için konuşması 😂😂😂😂 bu erkekler neden böyle acaba gerçekten boşver sen keyfine bak inşallah çok rahat bir gebelik geçirirsin sıkıntısız

Ne kadar kolay ya onlar için konuşması 😂😂😂😂 bu erkekler neden böyle acaba gerçekten boşver sen keyfine bak inşallah çok rahat bir gebelik geçirirsin sıkıntısız
hepimiz inşallah. o kadar duygusalım ki. bugün kan vermeye gittik karnı burnunda bi abla vardı ağladım görünce nasıl doğurucak diye 😂😂 Allah gebe olan, olmak isteyen, hakeden, bakabilecek olan herkese sağlıklı, güzel bebekler nasip etsin valla. kolayca gecsin bu zamanlar… o kadar güzel şeyler olsun ki sonunda yaşadığımız zorlukları bile sevelim 🐣🥰

Merhaba kızlar 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ben de pco var. Eşimde de şekil bozukluğu çıktı spermlerinde. Ocak ayında bir gebeliğim oldu kimyasal ile sonuçlandı . Bu ay yeni bi doktora gittim. Rahim filmi çekildi mayıs 17.de temiz çıktı şükür. Doktor 2 ay kendiniz deneyin olmazsa aşılama yapacağız dedi. Döngümün 19. Günü ovulasyon yaptım ve yumurtlamayı yakaladığımı düşünüyorum çünkü sonradan o koyuluk silikleşti. O günleri değerlendirdim şuan döngünün 23. Günündeyim yumurtlamadan sonra 2 gündür regl olacakmış gibi ağrım var bacağıma vuran kasıklarıma ara ara giren sancılar mevcut. Onun dışında bisey yok. Sat:9 mayıs takvime göre Bat:6 haziran fakat 19. Günde yumurtlama yakaladıysam bat: 10 haziran . Ovulasyona devam ediyorum şuan silik şekilde devam ediyor sizlerde durum nedir benımle aynı tarihler de test için bekleyenler varmı ? Hepimizin Rabbim kucağını doldursun inşallah ❣️
( ovulasyon testlerimi de ekliyorum)
Merhaba. Bizde 3 aydır deniyoruz. Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Yumurtlama günleri uygulamada 26-27-28 Mayıstı. 24-26-27 yi değerlendirdik. Bakalım inşallah benim daha baya yolum var gibi 🤣 Beklemek çok zor kızlar 😁

X