Test yapmak için gün sayanlar gelin toplaşalım beraber takip edelim ❣️🤲

Merhaba kızlar 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ben de pco var. Eşimde de şekil bozukluğu çıktı spermlerinde. Ocak ayında bir gebeliğim oldu kimyasal ile sonuçlandı . Bu ay yeni bi doktora gittim. Rahim filmi çekildi mayıs 17.de temiz çıktı şükür. Doktor 2 ay kendiniz deneyin olmazsa aşılama yapacağız dedi. Döngümün 19. Günü ovulasyon yaptım ve yumurtlamayı yakaladığımı düşünüyorum çünkü sonradan o koyuluk silikleşti. O günleri değerlendirdim şuan döngünün 23. Günündeyim yumurtlamadan sonra 2 gündür regl olacakmış gibi ağrım var bacağıma vuran kasıklarıma ara ara giren sancılar mevcut. Onun dışında bisey yok. Sat:9 mayıs takvime göre Bat:6 haziran fakat 19. Günde yumurtlama yakaladıysam bat: 10 haziran . Ovulasyona devam ediyorum şuan silik şekilde devam ediyor sizlerde durum nedir benımle aynı tarihler de test için bekleyenler varmı ? Hepimizin Rabbim kucağını doldursun inşallah ❣️
( ovulasyon testlerimi de ekliyorum)
Canım testin pik çıktığı günü vs nasıl değerlendirdin

Kızlar bir şey sorucam. Adetime 8 gün var. Baya bir belirtim var. Ama şöyle bir şey başladı. Mesela mutfaktan salona yürüyorum sanki koşmuşum gibi bi nefes nefese kalıyorum. Bunun hamilelikle bir ilgisi olabilir mi acaba yoksa başka birşeymidir ki 😔

Ben pik olduğu günu degerlendirdim ertesi günü boş geçtim diğer günü değerlendirdim kacirmis olabilirmiyim sence
zannetmiyorum pik gününü değerlendirmişsin zaten sperm 48 saat yaşıyor yumurtda çatlamadan sonra 72 saat bekliyor döllenmeyi o yğzden zamanlamanda sıkıntı yok inş tutar

Kızlar bir şey sorucam. Adetime 8 gün var. Baya bir belirtim var. Ama şöyle bir şey başladı. Mesela mutfaktan salona yürüyorum sanki koşmuşum gibi bi nefes nefese kalıyorum. Bunun hamilelikle bir ilgisi olabilir mi acaba yoksa başka birşeymidir ki 😔
Yorgunluk vs olabilir ama kesin hamilelikten de denilemez bence böyle bir belirti yaşayan duymadım hiç o son zamanlara doğru bence olabilir nefes nefese kalma durumu

Kızlar gögüslerime iğne batar gibi oluyor gün içerisinde geçiyor başiniza geldimi

Kızlar benim bat 13 haziran
4 kez ov.gunlerini değerlendirdik
Şuan test yapsam da çıkmaz biliyorum
Ama belirtler var
Söyle;
Acayip meme sızısı dolgunluk çamaşır takmıyorum o derece. Damarlar Cook belirgin
Hafif karin boslukta kramp ve kalp atimi gibi pit pit lar oluyor
Halsizlik baş dönmesi var
Sinir hali
İki gündür de yumurta aki beyaz uzayan akinti var kokusuz ağrısız
Nasıl yorumlarsiniz bu belirtileri ♡♡

Ama belirtler var
Söyle;
Acayip meme sızısı dolgunluk çamaşır takmıyorum o derece. Damarlar Cook belirgin
Sinir hali
Yani bat 13 haziransa daha hala yumurtlama döneminde olmanız gerekmez mi? Oldu da erken yumurtladınız diyelim bu kadar erken belirti vereceğini sanmıyorum. Bu tarz belirtileriniz varsa denemeye devam edin yumurtlama dönemindesiniz büyük ihtimal :)

Ama belirtler var
Söyle;
Sinir hali
Bir de yumurta akı uzayan akıntı yumurtlama belirtisidir. Değerlendirmeye bakın bu dönemleri

2 kimyasaldan sonra bu ay gecikmenin 2.gününden bildiriyorum. Bence hamileyim ama test yapmıycam. En az 1 hafta kadar daha sabır 🙏🏻

zannetmiyorum pik gününü değerlendirmişsin zaten sperm 48 saat yaşıyor yumurtda çatlamadan sonra 72 saat bekliyor döllenmeyi o yğzden zamanlamanda sıkıntı yok inş tutar
İnşallah 🥺🥺🙏sperm sorunu varmı yokmu eşimde bilmiyorum oyuzden ara verip yaptım ovalasyon dan sonraki günlerimizde mfk yöntemiyle degerlendircem

Ovulasyon ile takip ediyor musun olsun olsun oda gelir en yakın zamanda inşallah emin ol yumurtlamadan sonrası daha da zor ya 😂 sinirlerim bozuluyo her geçen gün resmen ışınlanmak istiyorum bir dahaki haftaya
Evet canım ovu. İle takip ediyorum ya yumurtlayamamak kötü yumurtlasan kaliteli mi tutacak mı binbir soru kafada

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum çünkü bu ay bende bebiş olsun istiyorum☺️ Ama şöyle bir durum oldu kafam çok karıştı benim sat 8 Mayıs yumurtlama günü 21’i gözüküyordu uygulamada. Tam o tarihlerde ben ovülasyon döneminde olan şeffaf akıntıyı gördüm çatladığını düşündüm. 27sinde Kadın doğum uzmanına gittim genel kontrol amaçlı herhangi bir sıkıntı olmadığını hatta sol tarafta yumurtlama gördüğünü söyledi. Bu ne demek oluyor yani çok geç bi tarih değil mi yumurtlama için başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce ? Doktor yumurtlama görüyorum deyince o günü ve sonraki günüde değerlendirdik ama şuan batı hesaplayamıyorum. Ne zaman test yapsam doğru olur vs. Normalde 29-32 gün arası regl oluyorum

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum çünkü bu ay bende bebiş olsun istiyorum☺️ Ama şöyle bir durum oldu kafam çok karıştı benim sat 8 Mayıs yumurtlama günü 21’i gözüküyordu uygulamada. Tam o tarihlerde ben ovülasyon döneminde olan şeffaf akıntıyı gördüm çatladığını düşündüm. 27sinde Kadın doğum uzmanına gittim genel kontrol amaçlı herhangi bir sıkıntı olmadığını hatta sol tarafta yumurtlama gördüğünü söyledi. Bu ne demek oluyor yani çok geç bi tarih değil mi yumurtlama için başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce ? Doktor yumurtlama görüyorum deyince o günü ve sonraki günüde değerlendirdik ama şuan batı hesaplayamıyorum. Ne zaman test yapsam doğru olur vs. Normalde 29-32 gün arası regl oluyorum
Canım geçen ay benımde öyle oldu çok geç yumurtlama oldu. Ya iki kerr yumurtladın yada geç yumurtladın dedi doktor doktora gittiğim de hatta benimki çatlamıştı bile çok yeni çatlamış dedi. Ben o günden itibaren saydım ondan 14 gün sonra da regl oldum. Bence doktorun dediği tarihten itibaren sayabilirsin

Bende bu ay bekliyorum yumurtam çatladı bakalım bu ay inşallah tutar. Bat normalde 8 haziranda ama yumurtam bugün çatladığı için gecikecektir.

Merhabalar bende de pcos var dedi doktor aslında ovulasyon testi kullanıyordum doktorum sende göstermez dedi elimde son 1 tane vardı onu yaptım aşağıya fotoğrafını bırakacağım adetimin 21. Gününde her zamankinden daha belirgin çıktı kasık ağrılarım çok oldu sol kasığımda batmalar oldu ama devamını getiremedim, akıntım şeffaf kaygandı sonra beyaza döndü psikolojik de olabilir yorgunluk ,sol kasık ve bacak ağrım oldu şuan 24. Gündeyim adetim bittiği günden bu yana günlerimizi değerlendiriyoruz doktor ne zaman yumurtladığını anlamazsın belli olmaz dedi yani sizce yumurtlama oldu mu yumurtam çatladı mı bilgisi tecrübesi olan yazabilir mi ?
Screenshot_20240604-003031_Gallery.jpg

X