- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.533
- 28
benim de ovulasyon gebeliği öğrendiğim gün böyle çıkmıştıYa çok iyiymişhayırlısı olsun ya ben bugünde ovulasyon yaptım gene koyulaşma başladı anlamadım bu işten bisey 3 gündür silikti
Ay hadi bakalim insallah positif gorururuz buraya da yazarimbende uykusuzluk oldu yani uykum var ama kesintisiz uyuyamıyorum bir haftadır. sürekli uykularım hafif ve en ufak bir seyde uyanıyorum. benim regl sancım normalde regl kanaması başlayınca başlardı. bu ay 1 hafta önce ara sıra yoklayan bi ağrı oldu. ama şiddetli oluyordu hatta kesin regl oldum diye tuvalete gidiyordum. ve çoook gazım vardı (hala var) afedersiniz alttan üstten sürekli bir havalandırma var
inşallahAy hadi bakalim insallah positif gorururuz buraya da yazarim
Ocak ayındaki gebeliğim de ovulasyonla öğrenmiştim ben de aynj böyle koyulaşma olmuştu şuan ümitlenmek istemiyorumbenim de ovulasyon gebeliği öğrendiğim gün böyle çıkmıştıkesin gebeliği göstermede güvenilir değil tabii ki ama bende göstermisti yani
sakin ol valla ben erken öğrendiğime pişmanım. şimdi beklemek zorundayım. sal biraz keyfini çıkarOcak ayındaki gebeliğim de ovulasyonla öğrenmiştim ben de aynj böyle koyulaşma olmuştu şuan ümitlenmek istemiyorumgerçekten çok sinir bozucu bir durum bence çok erken şuan yanılıyorum
Evet ya erken öğrenmekte aslında istemiyorum ama işte elimde olan bişeyde değil düşük yaşayınca korkuyorum en azından diyorum erken öğrensem belki ilaç vs biseu kullanırım düşük önleyici öncesinden ama biraz salmam lazım haklısınsakin ol valla ben erken öğrendiğime pişmanım. şimdi beklemek zorundayım. sal biraz keyfini çıkar
en güzeli olsun inşallahEvet ya erken öğrenmekte aslında istemiyorum ama işte elimde olan bişeyde değil düşük yaşayınca korkuyorum en azından diyorum erken öğrensem belki ilaç vs biseu kullanırım düşük önleyici öncesinden ama biraz salmam lazım haklısın
Evet ya gecmiyor senin bat ne zamanUmarım ya hepimiz mutlu sonucu alalım. Günler geçmiyor gerçekten
Testleri aldım ama bugün yapmıcam ya yarın ya da pazartesi yapıcam artıkTest yapsan çıkar bence ama en garantisi tabikide kan testi hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonuç alırsın
süt hormonunu costurmayan hicbir sey yok galibaKızlarrrr bisey dicem benım sadece sağ göğsümden bildiğiniz beyaz ve hafif açık sarı aynı süt gibi bisey geliyor sıktığım daağrı şişlik vs hiç biseyyok sadece sola göre daha dolgun süt hormonları coştu sanırım benım durup dururken
Ya gerçekten erkek olmak varmış bune arkadaş herşey bizdesüt hormonunu costurmayan hicbir sey yok galibadoktorum taktığım sütyenin bile prolaktini etkilediğini söylemisti
yemin ederim. dün esim dedi ki bebek sağlıklı olsun da isterse 12 ay kalsın içinde. dedim ne kadar rahat benim bedenimle ilgili sadaka veriyorsunYa gerçekten erkek olmak varmış bune arkadaş herşey bizde
Pazar günüEvet ya gecmiyor senin bat ne zaman
Senin ne zamaanEvet ya gecmiyor senin bat ne zaman
Ne kadar kolay ya onlar için konuşmasıyemin ederim. dün esim dedi ki bebek sağlıklı olsun da isterse 12 ay kalsın içinde. dedim ne kadar rahat benim bedenimle ilgili sadaka veriyorsunyani bana hiç mi acımıyorsun? içimde insan büyüyor hiç mi empati yapmıyorsun? diyor ki illa ki zordur ama Allah o yeteneği sana vermis sonucta dedim sana bebek yapmak için bi taraflarını yırtan bende suç zaten
hepimiz inşallah. o kadar duygusalım ki. bugün kan vermeye gittik karnı burnunda bi abla vardı ağladım görünce nasıl doğurucak diyeNe kadar kolay ya onlar için konuşmasıbu erkekler neden böyle acaba gerçekten boşver sen keyfine bak inşallah çok rahat bir gebelik geçirirsin sıkıntısız
Merhaba. Bizde 3 aydır deniyoruz. Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Yumurtlama günleri uygulamada 26-27-28 Mayıstı. 24-26-27 yi değerlendirdik. Bakalım inşallah benim daha baya yolum var gibiMerhaba kızlar 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ben de pco var. Eşimde de şekil bozukluğu çıktı spermlerinde. Ocak ayında bir gebeliğim oldu kimyasal ile sonuçlandı . Bu ay yeni bi doktora gittim. Rahim filmi çekildi mayıs 17.de temiz çıktı şükür. Doktor 2 ay kendiniz deneyin olmazsa aşılama yapacağız dedi. Döngümün 19. Günü ovulasyon yaptım ve yumurtlamayı yakaladığımı düşünüyorum çünkü sonradan o koyuluk silikleşti. O günleri değerlendirdim şuan döngünün 23. Günündeyim yumurtlamadan sonra 2 gündür regl olacakmış gibi ağrım var bacağıma vuran kasıklarıma ara ara giren sancılar mevcut. Onun dışında bisey yok. Sat:9 mayıs takvime göre Bat:6 haziran fakat 19. Günde yumurtlama yakaladıysam bat: 10 haziran . Ovulasyona devam ediyorum şuan silik şekilde devam ediyor sizlerde durum nedir benımle aynı tarihler de test için bekleyenler varmı ? Hepimizin Rabbim kucağını doldursun inşallah
( ovulasyon testlerimi de ekliyorum)
Haftaya cuma 7 haziranSenin ne zamaan