- 9 Ekim 2022
- 315
- 115
Evet doktor sağolsun kese görmeyeceğini bile bile muayene etti beni, rahim duvarıma falan baktı. Folik asit başlattı hemen nolur nolmaz diye.700 çok iyi gayet ya. Belki gittiğinizde alttan muayene ile kese görürsünüz. Tahminim o yönde şuan. Ama keşke başlatsaydı yahu sizede. B vitamini var içeriğinde çocuğa da çok faydalı. Belki aile hekimi olduğu içindir. Kadın doğuma gittim ben direkt. Ben sanmıyorum bi terslik olacağını. Olsaydı siz de hissederdiniz zaten merak etmeyin. Haber edin olur muMerhaba gözünüz aydın Sağlıkla hayirlisiyla kucaginizada almak nasip olsun inşAllah. Bende adetim 2 gün gecince idrar testi yaptim pozitif cikti ayni gun saglik ocagina kan testi icin gittim 700 cikti degerim doktor evet var gozukuyor ama haftaya tekrar gel bakalim artmismi dedi 28 degerle sizden daha gerek duymamis birde folikasitte baslatmis hemen ne güzel bana ne folikasit yazdı ne kesin bir sey dedi degerim var veya yok denecek kadar iyi çünkü. sizce kan testi degerlerinden bir terslik olabilecek bir durum gorebilirmi. yarin tekrar gideceğim 1 hafta oldu bakalim sonuc ne olacak cok merak ediyorum