• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum

Amin canım bende çok istiyorum her ay ümitlenip sonra olmayınca insan uzuluyo en azından git doktora sende kafan rahat olsun sorunum yok de öyle bekle ben sorunum yok neden olmuyo diye düşünürken bu geldi sonradan aklıma bi konuya yazdım ve sonuç olarak emin oldum onların konusmasindan bunu da düşürürse doktor başka bisey kalmıycak inşallah ondan sonra da gelir miniklerimiz

Tamam canım görünücem valla bilmiyordum bukadar önemli olduğunu 8 yıldır ol kadar muane oldum bi doktorlada kalmadım hepside sonuçların iyi gebe kalmana engel yok dediler sonra öğrendik ki eşim varikosel olöçmuş hemde iki taraflı eşim ameliyat oldu değerleri şuan çok şükür iyi gebe kaldım ben ama boş gebelik yaşadım malesef bi sorundaha çıkmasın bi engel daha çıkmasın diye her gün dua ediyorum ama herşey Allahtan
Birazda stres canım bu tiroit değerleri cok cabuk değişen bi hormon çoğu doktor net açıklama yapmıyor zaten ıyisine denk gelince herşeyi açıklıyorlar hayırlısı olsun sizin icin

Kurtajdan sonra 6 ay korunmak gerekiyor diye biliyorum. Kalıntı kalmış olabilir ama tekrarla yükselirse iyi tabi cnm. Ben haziran da düşük yaptım kürtaj yapmadı kendim düşürdüm. 3 ay kanama yaşadım. Hala düşük kalıntıları vardı içeride.
Geçmiş olsun canım Allah yerini doldursun tez vakitte sağlıklı bi şekilde inşallah ben düşük yapmadığım için kürtaj oldum boş gebelikti kurtajdan sonra ilk hafta muane oldum doktorum şuanda rahim tertemiz korunmasan hamile kalabilirsin tekrar demişti üç ay korun dedi bana iki ay geçtikten sonra ben kendimi iyi hissediyorum toparlanmıştım artık görüşmek istedim doktorumla anlattım herşeyi beklemek istemiyorum dedim muane etti şuan herşey yolunda rahim kendini toparlamış dedi 2 ay osun dedi folik asit iç denemeye başla dedi

Sen hamile kaldı mı ilaçtan sonra canım
Hayır canım bende ameliyat oldum rahimden perde ve sağ tüp alındı gebelik olmadi asılama tedavisi gördüm 2 defa oda negatif oldu şimdi ara verdik tüp icin bekliyoruz

Birazda stres canım bu tiroit değerleri cok cabuk değişen bi hormon çoğu doktor net açıklama yapmıyor zaten ıyisine denk gelince herşeyi açıklıyorlar hayırlısı olsun sizin icin
Sağol canım teşekkür ederim stresten çok ne varki bende hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:KK54:

Geçmiş olsun canım Allah yerini doldursun tez vakitte sağlıklı bi şekilde inşallah ben düşük yapmadığım için kürtaj oldum boş gebelikti kurtajdan sonra ilk hafta muane oldum doktorum şuanda rahim tertemiz korunmasan hamile kalabilirsin tekrar demişti üç ay korun dedi bana iki ay geçtikten sonra ben kendimi iyi hissediyorum toparlanmıştım artık görüşmek istedim doktorumla anlattım herşeyi beklemek istemiyorum dedim muane etti şuan herşey yolunda rahim kendini toparlamış dedi 2 ay osun dedi folik asit iç denemeye başla dedi
Doktorun iyiyse güven canım ama bir doktorla da sınırlı kalma. Tsh dikkat etmemiş şahsen ben güvenmedim o yüzden. İnşallah Allah gönlüne göre versin ama bk tiroid ilacına başladım 5 ayda 12 kilo verdim rejimsiz bnce önce onu hallet.

Hayır canım bende ameliyat oldum rahimden perde ve sağ tüp alındı gebelik olmadi asılama tedavisi gördüm 2 defa oda negatif oldu şimdi ara verdik tüp icin bekliyoruz
Ah canım ya rabim yardımcın ve yardımcımız olsun Allah'ım inşallah emeklerinin karşılığını verir kucağına herkesin kendine göre dertleri var Allah dermanını aratmasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Tiroit yüksek olunca ne gibi belirtiler veriyo peki halsizlik üşüme yorgunluk falan yapiyo mi bide ben kilo da aldım çok olmasa da eskiye bakarak çok yemeye başladım

Ah canım ya rabim yardımcın ve yardımcımız olsun Allah'ım inşallah emeklerinin karşılığını verir kucağına herkesin kendine göre dertleri var Allah dermanını aratmasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Güzel duaların icin cok teşekkür ederim herkesin sınavi farklı rabbim bekletmeden verir insaAllah yasayan anlar .

Tiroit yüksek olunca ne gibi belirtiler veriyo peki halsizlik üşüme yorgunluk falan yapiyo mi bide ben kilo da aldım çok olmasa da eskiye bakarak çok yemeye başladım
Hiç bir belirti vermiyo ben belirti olmadan öğrendim belki yasayan vardır.

Değerim yüksek çıktığından beri onlar var da acaba öyle bi etkisi var mi diye merak ettim

Doktorun iyiyse güven canım ama bir doktorla da sınırlı kalma. Tsh dikkat etmemiş şahsen ben güvenmedim o yüzden. İnşallah Allah gönlüne göre versin ama bk tiroid ilacına başladım 5 ayda 12 kilo verdim rejimsiz bnce önce onu hallet.
Kalmadım canım inanki hepside aynı cevabı verince bende yoktur bişey dedim ama haklısın kesinlikle halledicem hem ne güzel sana faydası olmuş banada olur inşallah kiloda vermek istiyorum zaten bu arada doktorum kilomlada alakalı bişey söymedi hocam dedim acaba kilommu engel oluyor yok dedi kiloma rağmen hormonların iyi çalışıyor dedi sağlığım içinde kendim içinde kilo vermek istiyorum bakalım herşeyin hayırlısı

Kuzum valla bende bilmiyordum ki ben kilo aldım belki o belirti olabilir diycemde ben yanlız olduğum için belli bi düzenim yok ben hep ona bağlıyordum

Kendimi bildim bileli 45 en fazla 47 kilo arasında gittim geldim ama evlendikten sonra ilk zamanlar hene bisey yoktu 2 3 aydır baya kilo aldım bi anda 50 ye cıktı şimdi daha fazladır eminim ki 50 ye hiç bi zaman çıkmamıştım ve sürekli uykuhali var sabah kalkamıyorum yataktan çıkmak istemiyorum

Sanki proloaktin değeriniz yüksek referans aralık- kısmını kontrol edin z...birde başka doktor deneyin..

Bide bilen hanımlara bisey sorcam tsh 4 ne oliyo oda mi troitle ilgili

Kalmadım canım inanki hepside aynı cevabı verince bende yoktur bişey dedim ama haklısın kesinlikle halledicem hem ne güzel sana faydası olmuş banada olur inşallah kiloda vermek istiyorum zaten bu arada doktorum kilomlada alakalı bişey söymedi hocam dedim acaba kilommu engel oluyor yok dedi kiloma rağmen hormonların iyi çalışıyor dedi sağlığım içinde kendim içinde kilo vermek istiyorum bakalım herşeyin hayırlısı
Kilo biliyorsun pcoya neden oluyor. Benim doktorum takıntılı mesela kiloya bu yüzden. Pco hallolmazsa da hamilelik zor onun için de kilo vermek lazım. Düşün ben 82 kiloyum mesela eşimde problem olmasına rağmen hep benim kiloma taktı doktorlar.

Back