İnanmıyorum yaa ne yapacağımı şaşırdım kan testi yapmak istemiyorum ikinci çizgiyi görmedenEvet hamileydim ve bomboştu.. Kahrolmuştum olsa kesin çıkardı diye.. Ama o negatif derken meleğim benimleymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanmıyorum yaa ne yapacağımı şaşırdım kan testi yapmak istemiyorum ikinci çizgiyi görmedenEvet hamileydim ve bomboştu.. Kahrolmuştum olsa kesin çıkardı diye.. Ama o negatif derken meleğim benimleymiş
Birde ne zaman yapmıştın adetine var mıydı geçmiş miydiEvet hamileydim ve bomboştu.. Kahrolmuştum olsa kesin çıkardı diye.. Ama o negatif derken meleğim benimleymiş
İnanmıyorum yaa ne yapacağımı şaşırdım kan testi yapmak istemiyorum ikinci çizgiyi görmeden
Birde ne zaman yapmıştın adetine var mıydı geçmiş miydi
Benm adetime bir hafta kala herzamnknden farklı kanamam oldu birgün sürdü diyebilirim ama pıhtılı geldi ümitlnmştm yerlşmedr diye ama galiba boşa umutlanıyorum.testlerde çıkmıyo çünkü2-3 gün filan vardı.. üzerinde 4 gün öncesine kadar %99 kesin sonuç yazıyordu bide..
Benm adetime bir hafta kala herzamnknden farklı kanamam oldu birgün sürdü diyebilirim ama pıhtılı geldi ümitlnmştm yerlşmedr diye ama galiba boşa umutlanıyorum.testlerde çıkmıyo çünkü
Şuan ovülasyon günlerindeyim zaten çift çizgi çıkar bi yandan fa çalşmlra devamAgucuk34 ovulasyon testin varmı hiç? onu denesene çift çizgi çıkacak mı? bende o yumurtalamadan sonra ki hergün çift çıkmıştı.
Şuan ovülasyon günlerindeyim zaten çift çizgi çıkar bi yandan fa çalşmlra devam
Karışık geldi dimi anlatayım:)sat 27 nisandı siklus 27 28 ama ben 20. Günde yani 17 nisanda daha adetime bir hafta varken kanamam başladı iki gün lklnme 1 gün knama tekrar 2 gün çok hafif lekelenme.. Şimdi; Ben o son kanamayı adet diye sayıyorum ve yeni döneme giyorum bat a 15 gün var( 27 günlük periyofu baz alarak)tatlım senin SAT , BAT ve deneme günlerin nedir?
Karışık geldi dimi anlatayım:)sat 27 nisandı siklus 27 28 ama ben 20. Günde yani 17 nisanda daha adetime bir hafta varken kanamam başladı iki gün lklnme 1 gün knama tekrar 2 gün çok hafif lekelenme.. Şimdi; Ben o son kanamayı adet diye sayıyorum ve yeni döneme giyorum bat a 15 gün var( 27 günlük periyofu baz alarak)
Pardon ya 17 nisan değil 17 mayıs :)canım bende hamile kaldığım ay 3 gün regl oldum sadece.. ki normalde 5 dir 6 dır.. çevremdeki herkes rahim kendini gelecek aya hazırlıyor dedi ama o ay hazırmış :) durumun bana benziyor inşallah..
aşağıya senin durumunu işaretledim umarım 24-25-26 nisanda birliktelik olmuştur.
Eki Görüntüle 1542924
Pardon ya 17 nisan değil 17 mayıs :)
Sadece 26. Da oldu eşim yurtdışındaydıbende diyorum nisansa kesin hamile diye
ozaman umarım 24-25-26 mayısta birliktelik olmuştur.
Ama yumurtlama adetin 14.gününde olur 12 ve 16. Günleri arAsı değil mibende diyorum nisansa kesin hamile diye
ozaman umarım 24-25-26 mayısta birliktelik olmuştur.
Am
Ama yumurtlama adetin 14.gününde olur 12 ve 16. Günleri arAsı değil mi
Doğru diyosun çok tşk ederim yardımın için rabbim senin bebeğini sağlıkla doğurmanı sağladın inşcanım bence regl bittikten 4-5 gün sonra oluyor..
yani senin 17 sinde olduysa 2 lekenlenme 1 gün regl 2 gün lekelenme 21 nisanda bitmesi gerekiyor.
4-5 gün sonra yani 28 i gibi yumurta çatladıysa , (sperm 5 gün canlı kalıyor) 24 nden sonra yapılan günler bence hamilelik için uygun günler..
çeşit çeşit insanız nasıl hepimizin ki 14. gün oluyormuş hiç mantıklı diil öyle olsa herkes 14.gün yapar ve hamile kalırdı hemen bence bittikten sonraki 4-5 gün
Doğru diyosun çok tşk ederim yardımın için rabbim senin bebeğini sağlıkla doğurmanı sağladın inş
Benim bebem henüz yok inş bana da nasip eder inşcanım benim, inşallah hepimiz sağlıklı olarak en kısa sürede meleklerimize kavuşuruz..
sende çok yorma kendini.. bebeğin vücudunu yormaya başlayacak bu haftalarda
Benim bebem henüz yok inş bana da nasip eder inş
inş inş inş inşcanım yukarda ne konuştuk ?? 24-25-26 mayısta birleşme olduysa tamamdır dedik.. meleğin seninle (inşallah)