• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Silik Çıktıysa Hamilesindir !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
36
34
Kocaeli
Arkadaşlar gerçekten sinirleniyorum .
Bazı arkadaşlar yorum yapıyor silik çıktı hamile olabilirmiyim diye.
Bazılarınızda evet evet kesin hamilesin diyor !
Test yapanların çoğu 1 saat sonra çıkan silik çizgiyi söylüyor.
Hatta ertesi gün.
5 dk sonra çıkan sonuç yanlış .
Tamam bu olan birşey ama kesin hamilesin demeyin rica ediyorum .
Soranlar ümitleniyorlar ve kan testi negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşıyorlar.
Onun yerine "bi kaç gün daha bekle " , " kesin değil ama olabilirsin " gibi şeyler söylesekya . :20:
Allah hepimizin karnını biran önce kelebeklerle doldursun inşallah :nazar::49:

Hatta ertesi gün.
Soranlar ümitleniyorlar ve kan testi negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşıyorlar.
Onun yerine "bi kaç gün daha bekle " , " kesin değil ama olabilirsin " gibi şeyler söylesekya . :20:

Kesinlikle katılıyorum 1 gün sonrasında pozitifi görüp umutlanan çok kişi var ve hep dediğin gibi olumlu şeyler söylenip umutlandırılıyorlar Allahım en kısa zamanda bize ve isteyen herkese nasip eder inş anneliği :) :16::16:

Hatta ertesi gün.

doğru bi konu açmışsın katılıyorum
zaten benim bildiğim adet gecikince test yapılmalı ama bakıyorum bayanların çoğu daha adet günleri geçmeden test yapıyolar
sonra hafif bi silik çizgide hamileyim deyip çıkıyolar

doğru bi konu açmışsın katılıyorum
zaten benim bildiğim adet gecikince test yapılmalı ama bakıyorum bayanların çoğu daha adet günleri geçmeden test yapıyolar
sonra hafif bi silik çizgide hamileyim deyip çıkıyolar

Aynen ya. Daha adetine var 10 gün. Silik çıktı diyorlar. Tamam o duyguyu biliyorum anlıyorumda. benim kızdığım kesin hamilesin cnm hayırlı olsoooonnnn diyenler :/

evet burdaki çoğu arkadaşlar hemen tebrikler hamilesiniz diye cevap yazıyorlar

ben sürekli olarak yazdığım tek cevap büyük ihtimalle hamilesiniz kesin değil ama

kesin sonucu kan tahlilinizle öğrenin yazıyorum

insanlar çok umutlanıp sonrada umutları yıkılabiliyor malesef

Aynen ya. Daha adetine var 10 gün. Silik çıktı diyorlar. Tamam o duyguyu biliyorum anlıyorumda. benim kızdığım kesin hamilesin cnm hayırlı olsoooonnnn diyenler :/
ben 7 yıllık evliyim adetim günü gününe olur bikaç kez geçtiği oldu ancak öyle yaptım test o da bi kaç gün geçince nedir bu bayanlarda ki acele anlamış değilim

kızlar yumurlama günümden sonra göğüslerde hassasiyet,sağ kasıkta ağrı kramp ve bi kaç gündür sık tuvalete çıkma beklediğim gebeliğin işratimi sizce bunlar birde bugünkü testte çıkan hayal ikinci çizgi 7 ekim adet tarihim off beklemek çok zor...:46::46:benimle aynı durumu paylaşan arkiler yorumlarınızı bekliyomm.

ben ım arkadas adetını bır hafta vardı idrar testı yaptı silik cıktı erken dollenme oldugu icin dem,iş doktor ama her ihtımale kaRSI KAN TAHLILI YAPTIR UMUTLANMA CANM COK ÜZÜLME DE SENN İÇİNN SOYLUYORUM İNSALLAH HAMİLESİNDİR

azıcık realist olun arkadaşlar ya. Sinirlenecek şey olarak bunları mı görüyorsunuz????

azıcık realist olun arkadaşlar ya. Sinirlenecek şey olarak bunları mı görüyorsunuz????

İnsanlara gereksiz umut vermek yeterince sinirlenilecek şey bana göre . Sinirlenecek birçok şey var bu bir tanesi. Sinirde değil. Üzüntü ve hazmedememe

insanlara gereksiz umut vermek yeterince sinirlenilecek şey bana göre . Sinirlenecek birçok şey var bu bir tanesi. Sinirde değil. üzüntü ve hazmedememe

kızlar bence bos yere umitlendirmemek gerekır ben sinirlenmem o soyleyeyenlerde sonucta bızı sevındırmek icin söyluyor bos yere umıtlendirmek te olmamalı mesela canm umiıtlendirmek istemem bi test yaptır yada kan tahlılı yaptır sonra cıkmazsa senı uzmek istemem diyebiliriz

İnsanlara gereksiz umut vermek yeterince sinirlenilecek şey bana göre . Sinirlenecek birçok şey var bu bir tanesi. Sinirde değil. Üzüntü ve hazmedememe

canım Ben buradaki kimsenin gebelik alimi olduğunu düşünmüyorum. O yüzden burada söylenen hiç birşey kesin bilgi değildir.

En garantisi kanda gebelik kızlar ben onu bilirim

ben katılmıyorum test silik çıktı benim geçen ay ama ben kimyasal gebelik geçirdim kandada hcg değerim yüksekti kana inanmıyom ancak ultrasonda görücem :16:

ben 7 yıllık evliyim adetim günü gününe olur bikaç kez geçtiği oldu ancak öyle yaptım test o da bi kaç gün geçince nedir bu bayanlarda ki acele anlamış değilim

Bende adetime 3 gun kala test yaptim silik cozgi cikti gebeligimi o sekilde ogrendim
Ondan onceki adetlerimdede adet gunum gelmeden once defalarca test yaptim
Erken test yapilmasi heyecanlanmasi acele edilmesesizi neden bu kadar rahatsiz etti anlamadim

Rabbim tez zamanda size ve evlat sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin insalla

Bende adetime 3 gun kala test yaptim silik cozgi cikti gebeligimi o sekilde ogrendim
Ondan onceki adetlerimdede adet gunum gelmeden once defalarca test yaptim
Erken test yapilmasi heyecanlanmasi acele edilmesesizi neden bu kadar rahatsiz etti anlamadim

Rabbim tez zamanda size ve evlat sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin insalla
tabi ki test yapmak sizin en doğal hakkınız ama herşeyin zamanı vardır drlar bile gebelik testi için gittiğinizde adetiniz kaç gün geçti diyolar 10 günden önceki gecikmelerde test yapmıyolar çıkmayacağı için ...
ayrıca siz benim bu konuda ki duygularımı asla anlayamazsınız anlamanızıda beklemiyorum zaten

Back