- 14 Haziran 2023
- 6.613
- 5.545
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Bence doktorun yazması daha doğru çünkü doktor tahlillere bakarak yazıyor ne lazım ne lazım değilDoktorun yazması mı gerek illa peki bilgin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence doktorun yazması daha doğru çünkü doktor tahlillere bakarak yazıyor ne lazım ne lazım değilDoktorun yazması mı gerek illa peki bilgin var mı
5 yil oldu ya :)Test markasını söylede ondan alalım valla
Rabbim gece hurmetine ikiz gebelik versin Allah'ım üzmesin rabbim kucaklarımızı doldursun üzülmeyin inşallah bi anda bebek olur aminAdetime 7 gün kala ve 6 gün kala testlerim hayalet şekilde silik çıktı kimisi gördü kimisi negatif dedi direk( negatif diyenler de benim gibi yaşayanlar ) 10 aydır çocuk istiyoruz ve hiç gebelik yaşayamadım. O kadar inandım ki bu ay. Bugün tam 4 gün kaldı ve yine hayalet çizgi çıktı. Gittim kan testi verdim ve sonuç <2 çıktı. Yani negatif. Bu mesajı yazma hayalini eğer pozitif çıkarsa ümidinizi kaybetmeyin diye paylaşacaktım ama kaybedin arkadaşlarım. Adetnizin gecikmeden ve o testte çizgiler belirgin bir kırmızı şekilde çıkmadan kan vermeye de gitmeyin. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bugün. Allah kucağımızı doldursun inşallah. Moralim çok bozuk çok üzülüyorum. Hepinize iyi geceler
İnşallah olursun inşallah rabbim nasip etsin inşallahBugün olmam gerekiyordu ama olmadım bak bunlar testlerim resmen kan vermemiş olsam hamileyim sanarım hâlâ
Allah razı olsun gece gece çok iyi geldi mesajınızı görmek. İyi ki sizin gibi iyi insanlar var. Teşekkür ederimRabbim gece hurmetine ikiz gebelik versin Allah'ım üzmesin rabbim kucaklarımızı doldursun üzülmeyin inşallah bi anda bebek olur amin
Rica ederim Allah biliyor cok istiyoruz o verendir biz bir istiyoruz hayrls ile Mevlam iki versin yoklugu ile sınamasınAllah razı olsun gece gece çok iyi geldi mesajınızı görmek. İyi ki sizin gibi iyi insanlar var. Teşekkür ederim
Dua edın "hayırlı günler 678:""lütfen bugüregl gunum olmadım ne olur sizde bnd mutlu olalım gebe olalım inşallah cok istiyorum 10 ay oldu Allah'ın izniyle inşallahAllah razı olsun gece gece çok iyi geldi mesajınızı görmek. İyi ki sizin gibi iyi insanlar var. Teşekkür ederim
Rabbim sizi de mutlu etsin ne tatlısınızHayırlı günler 678
Gebe olacaksnz inşallah Allah için inanıyorum dualarım siz ve biz GB isteyen ler için
Ama yazın ne olur yazın gebeyim diye inşallah bnd mutlu olayı
Durum nedir yazılanlardan yanlış anlamadiysam bugün adet günün olması lazım değil mi umarım yoktur gelen gidenAllah razı olsun gece gece çok iyi geldi mesajınızı görmek. İyi ki sizin gibi iyi insanlar var. Teşekkür ederim
Hayır yok elhamdülillah hiç şaşmaz 34gun döngüm olurya ihtimal veriyorum bu ay 35nde olsun bi ihtimal ama hiç şaşmaz döngüm çünkü hep takipteyim gebelik istediğimiz için hayrls inşallah bebek olur amin çok amin normalde 2 üçgun önce belli eder bi leke bişey ile ama bu ay yok 10 gün önce bi pembe bi leke geldi minnak sonra tık yok elhamdülillahDurum nedir yazılanlardan yanlış anlamadiysam bugün adet günün olması lazım değil mi umarım yoktur gelen giden
Aslında diğer arkadaşın mesajının altına yazdım ama sizinde yazmanız iyi olmuş. Çok sevindim İnshaAllah da gelmezHayır yok elhamdülillah hiç şaşmaz 34gun döngüm olurya ihtimal veriyorum bu ay 35nde olsun bi ihtimal ama hiç şaşmaz döngüm çünkü hep takipteyim gebelik istediğimiz için hayrls inşallah bebek olur amin çok amin normalde 2 üçgun önce belli eder bi leke bişey ile ama bu ay yok 10 gün önce bi pembe bi leke geldi minnak sonra tık yok elhamdülillah
Kusura bakmayın lütfen inşallah gebeyimdir gelmez adet Allah razı olsun tekrar kusura bakmayınAslında diğer arkadaşın mesajının altına yazdım ama sizinde yazmanız iyi olmuş. Çok sevindim İnshaAllah da gelmez
Belki o pembe leke de yerleşme kanamasıdır. Rabbim gönlünüze göre versin Amin
Yok rica ederim lütfen kusurluk bir durum yok, özellikle belirttimki diğer arkadaş da cevab versin diye yoksa önemli değil ki.Kusura bakmayın lütfen inşallah gebeyimdir gelmez adet Allah razı olsun tekrar kusura bakmayın
Dualarım seninle inşallah gebesindir çok sevinirim çok mutlu olurum rabbim yüzünü güldürsün inşşallah hemen test yapDua edın "hayırlı günler 678:""lütfen bugüregl gunum olmadım ne olur sizde bnd mutlu olalım gebe olalım inşallah cok istiyorum 10 ay oldu Allah'ın izniyle inşallah
Sende yaz sakın unutma dua ediyorum sanaHayırlı günler 678
Gebe olacaksnz inşallah Allah için inanıyorum dualarım siz ve biz GB isteyen ler için
Ama yazın ne olur yazın gebeyim diye inşallah bnd mutlu olayı
Ben miYok rica ederim lütfen kusurluk bir durum yok, özellikle belirttimki diğer arkadaş da cevab versin diye yoksa önemli değil ki.
Senin durumunu senin cevabının altında sormuştum da yukarıdaki mesajda daha sonra diğer arkadaş kedine sorduğumuu zannetti ben de ona açıkladım.Ben mi
Oldum oldum hemde tam günümde.Senin durumunu senin cevabının altında sormuştum da yukarıdaki mesajda daha sonra diğer arkadaş kedine sorduğumuu zannetti ben de ona açıkladım.
Adet olmadın sanırım değil mi ?
Hormon testi için dahiliyeye mi gidiliyor bilgin var mı bu konudaOldum oldum hemde tam günümde.