Test pozitif mi? Bakabilir misinizzz😍

himadays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
28
6
1
25
Reglime 2 gün var sabah yaptığım kaset test ilk 3 dk da çıkıyor, belirti mi bilemiyorum ama alt kasık ağrım çok var ara ara nadiren geçiyor göğsümde dolgunluk var ama regli öncesi yaşadığım belirtiler bunlar 3 senelik evliyim ilk kez yaşıyor olucam bu duyguyu heycanlıyım🥹 test artimed markaya ait erken gebelik de değil normal gebelik testiydi

Eklentiler

• IMG_2831.webp
    IMG_2831.webp
    123 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_2830.webp
    IMG_2830.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 87
Test çok net buda yalancı değildir yani kan ver bence hayırlı olsun
Herkes yalancı demiş artimed için bende emin olmak için yumurtlama testim vardı evde onu yaptım kıpkırmızı ve prodoctor erken gebelik o da öyle oldu, kan yarın vermeli miyim yarın regle 1 gün kalıyor çünkü yine

Eklentiler

• IMG_2811.webp
    IMG_2811.webp
    135,6 KB · Görüntüleme: 76
Herkes yalancı demiş artimed için bende emin olmak için yumurtlama testim vardı evde onu yaptım kıpkırmızı ve prodoctor erken gebelik o da öyle oldu, kan yarın vermeli miyim yarın regle 1 gün kalıyor çünkü yine
Yumurtlama testinde gozukuyormj hamilelik olunca

Adete bikaç gün kala gözüküyormuş burda ki araştırmalarım sonucu öyle anladım, ki zaten o da kırmızı baya

Ayyyyy hayırlı olsunnnn gebesiiiiinnn🥰 sadece artimed test pozitif olsaydı üzülürdüm, ama prodoctor hiç şaşmadı 🌸 gözünüz aydıııınn

Gerçekten mi yaaa🥹 çok heycanlıyım bi de sabahları idrarım çok köpürüyo bu da belirti olabilir mi
artimede asla güvenmem ama prodoctor baya kırmızı belirgin bi şekilde çıkmış 💕 en kısa zamanda kan ver imkanın varsa büyük ihtimal gebesiiiiiinnnnnn😍

Back
X