Test çubuklarını görelim;))

Hahah al ozamn dün yaptım we hala kimseye sölememişim :):):)

Eklentiler

• DSC_1316.JPG
    DSC_1316.JPG
    19,9 KB · Görüntüleme: 369
Bilmiyorum 2 gün geçmişti umudum yoktu ama arkadaş direk aldı illa yap diye mecbur yaptım pozitif çıktı bende şoktayım kimseye söleyemedim kanda yapmadan önce yarın kanda yapayım da öle eşim bile bilmiyo:)
Yarında hcg sonucunu paylaş inşallah. Tahminim 1000 üzeri.

Tmm canm inş bakalım sizde war mı bişiy
Ben geçen hafta kürtaj oldum uzun bir düştü düşmedi mücadelesinden sonra hamdolsun. Şimdide parça kalmış onu ilaçla atıyorum artık uzman olacam nerdeyse aşamalar konusunda:) Allah ne verirse hayırlı sağlıklısını versin hepimiz için amin.

Ben geçen hafta kürtaj oldum uzun bir düştü düşmedi mücadelesinden sonra hamdolsun. Şimdide parça kalmış onu ilaçla atıyorum artık uzman olacam nerdeyse aşamalar konusunda:) Allah ne verirse hayırlı sağlıklısını versin hepimiz için amin.

Aminn wallahi dediğin gibi sürekli buraya girip okuya okuya öğrendik heşeyi :)

Kızlar neden bilmiyorum bu test çubuklarını görmeye bayılıyorum:halay:
Çift çizgi, sikik ikinci çizgi, tek çizgi(ışığa tutulunca ikincisi çıkan:lülülü:)...
Her türlü çıbık koyabilirsiniz:KK45:
Varmı benim gibi bunun meraklısı:anneadayı:
ben ya aynı ben :KK48:
ne alaka bilmiyorum bayılıyorum test çubukları görmeye

Buda benim çift çizgim ama maalesef kimyasal gebelikmiş ocak ayında düşük yaptım :mad:

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-18-02-33-34-1.png
    Screenshot_2017-01-18-02-33-34-1.png
    244,2 KB · Görüntüleme: 190
Geçmiş olsun. Bende gecen hafta düşük yaptım. Napalım canımız sağolsun. Allah sağlıklı çift çiziler nasip ersin:KK66:
Saol canım sanada geçmiş olsun ben bir ay ağlamıştım çok üzüldüm bir buçuk sene uğraştım hamile kalmak için hamile kaldım ama sevincimiz bir hafta sürdü sonu kötü oldu şimdi aşılama ya geçtik inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur ben inanıyorum bebeklerimizi kucağımıza alicaz inşallah

Saol canım sanada geçmiş olsun ben bir ay ağlamıştım çok üzüldüm bir buçuk sene uğraştım hamile kalmak için hamile kaldım ama sevincimiz bir hafta sürdü sonu kötü oldu şimdi aşılama ya geçtik inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur ben inanıyorum bebeklerimizi kucağımıza alicaz inşallah
Inşallah Allah gönlüne göre versin. Bunun imtihan olduğunu unutmadan hamd ederek beklemeyi nasip etsin Allahım.

X