Test bozuk mu sizce

Benim bir kızım var 5 yaşında ondan sonra ikincisini bir yanım hep istedi ama olmuyordu bir türlü. Fiilaşla felan bakıyordum idrar testlerine pozitif mi diye. O umudu çok iyi bilirim bir çocuğum olmuş olmasına rağmen psikolojik olarak etkileniyordum. Bi gün hiç umutsuz idrar testi yaptım gecikmemde kıpkırmızı çıktı ikincisi hemen kan testi yaptırdım. 10.300 beta çıktı sonra heyecan kıyamet tabi :) muayene oldum ve kalp atışını duydum dün 6 haftalığım. Darısı size inşallah
Allah hayırlı ömür nasip etsin evlatlarına ❤️ bu süreç yıpratıcı maalesef. Ben de 2 senelik evliyim yaşım 28. Ekim ayından beri deniyoruz. Pcosum var sol yumurtalığım az çalışıyor ve sürekli kist oluşturuyor maalesef. İnşallah ben de anneliği tadarım 🫶🏻

Allah hayırlı ömür nasip etsin evlatlarına ❤️ bu süreç yıpratıcı maalesef. Ben de 2 senelik evliyim yaşım 28. Ekim ayından beri deniyoruz. Pcosum var sol yumurtalığım az çalışıyor ve sürekli kist oluşturuyor maalesef. İnşallah ben de anneliği tadarım 🫶🏻
Bende de pcos var bu arada. İlk gebeliğimde 65 kiloydun o yüzden pcos belli değildi bende henüz doğumdan sonra pcos ile birlikte ciddi kilo aldım ve veremiyordum. Doktor zayıflasan dahi tüp bebekle bile zor hamile kalman demişti bana. Ama o doktorların dediği gibi olmuyor
Umut her daim var

İki ayda bir adet olurum genelde ben. Ciddi bi adet düzensizliğimde var

Bende de pcos var bu arada. İlk gebeliğimde 65 kiloydun o yüzden pcos belli değildi bende henüz doğumdan sonra pcos ile birlikte ciddi kilo aldım ve veremiyordum. Doktor zayıflasan dahi tüp bebekle bile zor hamile kalman demişti bana. Ama o doktorların dediği gibi olmuyor
Umut her daim var
Bazı doktorlar çok olumsuz oluyorlar. Kendiliğinden mi oldu peki yoksa yumurta takibi aşılama vs oldu mu

İki ayda bir adet olurum genelde ben. Ciddi bi adet düzensizliğimde var
Benim o kadar uzamıyor ama daha önce 2 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım. Evlenince de korunma ama amaçlı 1 buçuk sene kullandım. O düzene soktu beni inşallah bıraktım diye çok fazla bozulmaz. Son birkaç aydır döngüm 30-35 gün arası oluyor. Bugün 34. Günüm mesela gelen giden yok hiç regl olacak gibi değilim ya gebelik var ya da kist oluşturuyorum

Benim o kadar uzamıyor ama daha önce 2 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım. Evlenince de korunma ama amaçlı 1 buçuk sene kullandım. O düzene soktu beni inşallah bıraktım diye çok fazla bozulmaz. Son birkaç aydır döngüm 30-35 gün arası oluyor. Bugün 34. Günüm mesela gelen giden yok hiç regl olacak gibi değilim ya gebelik var ya da kist oluşturuyorum
İnşallah gebeliktir

Kendimizi kötüsüne hazırlamak için öyle oluyor sanırım
Gorunuyor mu tam emin degilim kamera da cok parliyor cunku iki gundur boyle cikiyor daha sali gunki erkendi bu normal test

Eklentiler

• IMG_0637.jpeg
    IMG_0637.jpeg
    172,7 KB · Görüntüleme: 5
Back