Test bozuk mu sizce

İnşallah sizin de vardır. Ben de umutsuzluğa kapıldım biraz. Test görsellerinde çizgiyi gören de var görmeyen de. Ben görüyorum ama görmek istediğim için mi öyle bilemiyorum
Benimki de ayni bu sekilde oldugu icin ben de gordum sizinkini , insallah cok yeni oldugu icindir kan testi verirseniz belli olur insallah.belirsizlik insani daha cok yoruyor 😑

Benimki de ayni bu sekilde oldugu icin ben de gordum sizinkini , insallah cok yeni oldugu icindir kan testi verirseniz belli olur insallah.belirsizlik insani daha cok yoruyor 😑
Evet maalesef inşallah vazgeçmem kan vermekten. Olduğuna inancım da azalmaya başladı...

Elimde son 1 testim kaldı bu ay o kadar test yaptım ki bazen günde 4 test yaptım
= Ben 😅 o cizgiyi gorunce inanmayip bende yaptim dunde yaptim bu sabah da ve hala cizgii cikiyor daha önce bu testte hic oyle olmamistu cunki insallah dogrudur ne diyelim bir umut bekliyoruz 🫠

Burdaki bazı kişilerin sanki bir hekim gibi gebesiniz yorumlarını çok garipsiyorum. Çünkü emin olunmayan bir durum ve ümitlendirip karşıdakini daha sonra negatif olursa üzülebilir.
Olsun canım herkes fikrini belirtsin zaten gören de oldu göremeyen de. Ben sevinmeye ve üzülmeye hazırlıklıyım şu an 🥰

Olsun canım herkes fikrini belirtsin zaten gören de oldu göremeyen de. Ben sevinmeye ve üzülmeye hazırlıklıyım şu an 🥰
Olmaması gerekiyor hiç birimiz hekim değiliz. Kaldıki hekimler bile emin olamıyor betaya bakmış olsa bile. Neyse inşallah gebesinizdir hayal kırıklığı çok kötü bişey çünkü
Ben şuan gebeyim darısı size inşallah ❤️

Olmaması gerekiyor hiç birimiz hekim değiliz. Kaldıki hekimler bile emin olamıyor betaya bakmış olsa bile. Neyse inşallah gebesinizdir hayal kırıklığı çok kötü bişey çünkü
Ben şuan gebeyim darısı size inşallah ❤️
İnşallah öyledir. Ben de 2 kez yaşadım o hayal kırıklığını ama kimse bir şey demese bile yine yaşardım zaten kendi kendimi yeterince umutlandırıyorum 🥹 ama bugün negatif sonuç çıkacağını hissediyorum niyeyse. Kaç haftalık oldunuz ❤️

İnşallah öyledir. Ben de 2 kez yaşadım o hayal kırıklığını ama kimse bir şey demese bile yine yaşardım zaten kendi kendimi yeterince umutlandırıyorum 🥹 ama bugün negatif sonuç çıkacağını hissediyorum niyeyse. Kaç haftalık oldunuz ❤️
Benim bir kızım var 5 yaşında ondan sonra ikincisini bir yanım hep istedi ama olmuyordu bir türlü. Fiilaşla felan bakıyordum idrar testlerine pozitif mi diye. O umudu çok iyi bilirim bir çocuğum olmuş olmasına rağmen psikolojik olarak etkileniyordum. Bi gün hiç umutsuz idrar testi yaptım gecikmemde kıpkırmızı çıktı ikincisi hemen kan testi yaptırdım. 10.300 beta çıktı sonra heyecan kıyamet tabi :) muayene oldum ve kalp atışını duydum dün 6 haftalığım. Darısı size inşallah

Back