- 7 Ocak 2025
- 140
- 21
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok hafif silik bi çizgi gördüm ama bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu bilmiyorum5 gün adet gecikmem var kızlar, bu testi dün gün içi idrarı ile yaptım. Sıvı tüketimine dikkat etmedim, sizce var mıdırmarkası oncomed
Ayy yok çıkmadı delirceemmmSonuç ne daha çıkmadı mı
Bende kan werdim bugün 5 gün gecikmemin betam 2 çıktı maalesef çocuk düşündüğüm halde bana doğum kontrol hapı werdiAyy yok çıkmadı delirceemmm
Korunmak istemiyoruz demedin mi? Onun yerine duphaston verebilirdi. Hem adeti düzenliyor hem de bebeğin tutunmasını sağlıyorBende kan werdim bugün 5 gün gecikmemin betam 2 çıktı maalesef çocuk düşündüğüm halde bana doğum kontrol hapı werdi
Sonuç ne daha çıkmadı mı
Negatif çıktı canım. 1.20 çıktıBende kan werdim bugün 5 gün gecikmemin betam 2 çıktı maalesef çocuk düşündüğüm halde bana doğum kontrol hapı w
Negatif çıktı canım ya 1.20Canım çok hafif silik bi çizgi gördüm ama bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu bilmiyorumSanırım kan testi vermişsin, sonum belli oldu mu?
Ya ben de çatlamanın 9. Günü kan verdim 0.7 çıktı. Ama aşırı belirtilerim var hiç böyle olmam yumurtlamadan beri karnım belim göğsüm ağrıyor. Dün gece de aşırı şişkinlik oldu asla geçmiyor adet de olmuyorum çok rahatsızımNegatif çıktı canım ya 1.20
Söyledim saracoglunun soğan kürünü uygula dedi doktor demeye bina şahit demek burdakilereKorunmak istemiyoruz demedin mi? Onun yerine duphaston verebilirdi. Hem adeti düzenliyor hem de bebeğin tutunmasını sağlıyor
Onu demek için mi 6 yıl okudun deseydinSöyledim saracoglunun soğan kürünü uygula dedi doktor demeye bina şahit demek burdakilere
Geç yumurtlamış olabilir misin ovulasyon testi yapmış mıydınMerhaba, yarın adet günüm bugün idrar testi yaptım ama negatifti silik çizgi bile yoktu. Sizce hamile olma ihtimalim hiç yok mu? Böyle negatif olabilir mi ?
Evet 23 ocakta 14. Gün bugünGeç yumurtlamış olabilir misin ovulasyon testi yapmış mıydın
Ben her cesit isik altinda coook silik bir cizgiyle hamile oldugumu ogrendim. Azicik bile goruyorsaniz kan verin benceSizce pozitif mi yoksa gölge mi
Hangi markaydı testiniz ve betanız kaç çıktıBen her cesit isik altinda coook silik bir cizgiyle hamile oldugumu ogrendim. Azicik bile goruyorsaniz kan verin bence
Predictor marka, 27.gunde 10 cikti beta. 2 gun sonra 60 olduHangi markaydı testiniz ve betanız kaç çıktı