Benimki de ayni bu sekilde oldugu icin ben de gordum sizinkini , insallah cok yeni oldugu icindir kan testi verirseniz belli olur insallah.belirsizlik insani daha cok yoruyorİnşallah sizin de vardır. Ben de umutsuzluğa kapıldım biraz. Test görsellerinde çizgiyi gören de var görmeyen de. Ben görüyorum ama görmek istediğim için mi öyle bilemiyorum
Evet maalesef inşallah vazgeçmem kan vermekten. Olduğuna inancım da azalmaya başladı...Benimki de ayni bu sekilde oldugu icin ben de gordum sizinkini , insallah cok yeni oldugu icindir kan testi verirseniz belli olur insallah.belirsizlik insani daha cok yoruyor
Benimde pek umudum yok ama insanin kalbi oyle demiyor en iyisi kan vermeniz ya da baska testle tekrar etmekEvet maalesef inşallah vazgeçmem kan vermekten. Olduğuna inancım da azalmaya başladı...
Elimde son 1 testim kaldı bu ay o kadar test yaptım ki bazen günde 4 test yaptımBenimde pek umudum yok ama insanin kalbi oyle demiyor en iyisi kan vermeniz ya da baska testle tekrar etmek
= BenElimde son 1 testim kaldı bu ay o kadar test yaptım ki bazen günde 4 test yaptım
Evet silik çizgi en beteri= Beno cizgiyi gorunce inanmayip bende yaptim dunde yaptim bu sabah da ve hala cizgii cikiyor daha önce bu testte hic oyle olmamistu cunki insallah dogrudur ne diyelim bir umut bekliyoruz
Var canım awox doğru gösteriyor yarın kan ver benceMarkası awox 5 dakikada çektim
sanki ikinci cizgiyi göremedim hamile misiniz sonuc ne? Allah gönlünüze göre versinMarkası awox 5 dakikada çektim
İnşallah vardır net gözükmüyor sanırım göremeyenler de var çünküVar canım awox doğru gösteriyor yarın kan ver bence
İnşallah testin markası awox muydu sizin deVar bence benımde ıkı gebelıgımdede boyleydı . Hayırlı olsun ınsallah
Birikmiş idrarla yapılmalı beklenen adet tarihiniz nedir bu aradaElimde son 1 testim kaldı bu ay o kadar test yaptım ki bazen günde 4 test yaptım
Burdaki bazı kişilerin sanki bir hekim gibi gebesiniz yorumlarını çok garipsiyorum. Çünkü emin olunmayan bir durum ve ümitlendirip karşıdakini daha sonra negatif olursa üzülebilir.Awox yalancı pozitif çıkarmıyor. Gebesiniz hayırlı olsuun :)
Olsun canım herkes fikrini belirtsin zaten gören de oldu göremeyen de. Ben sevinmeye ve üzülmeye hazırlıklıyım şu anBurdaki bazı kişilerin sanki bir hekim gibi gebesiniz yorumlarını çok garipsiyorum. Çünkü emin olunmayan bir durum ve ümitlendirip karşıdakini daha sonra negatif olursa üzülebilir.
Olmaması gerekiyor hiç birimiz hekim değiliz. Kaldıki hekimler bile emin olamıyor betaya bakmış olsa bile. Neyse inşallah gebesinizdir hayal kırıklığı çok kötü bişey çünküOlsun canım herkes fikrini belirtsin zaten gören de oldu göremeyen de. Ben sevinmeye ve üzülmeye hazırlıklıyım şu an
İnşallah öyledir. Ben de 2 kez yaşadım o hayal kırıklığını ama kimse bir şey demese bile yine yaşardım zaten kendi kendimi yeterince umutlandırıyorumOlmaması gerekiyor hiç birimiz hekim değiliz. Kaldıki hekimler bile emin olamıyor betaya bakmış olsa bile. Neyse inşallah gebesinizdir hayal kırıklığı çok kötü bişey çünkü
Ben şuan gebeyim darısı size inşallah
Benim bir kızım var 5 yaşında ondan sonra ikincisini bir yanım hep istedi ama olmuyordu bir türlü. Fiilaşla felan bakıyordum idrar testlerine pozitif mi diye. O umudu çok iyi bilirim bir çocuğum olmuş olmasına rağmen psikolojik olarak etkileniyordum. Bi gün hiç umutsuz idrar testi yaptım gecikmemde kıpkırmızı çıktı ikincisi hemen kan testi yaptırdım. 10.300 beta çıktı sonra heyecan kıyamet tabi :) muayene oldum ve kalp atışını duydum dün 6 haftalığım. Darısı size inşallahİnşallah öyledir. Ben de 2 kez yaşadım o hayal kırıklığını ama kimse bir şey demese bile yine yaşardım zaten kendi kendimi yeterince umutlandırıyorumama bugün negatif sonuç çıkacağını hissediyorum niyeyse. Kaç haftalık oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?