Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef awox artımed ve days doctor markaları yalancı pozitif gösteriyor bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testiyle deneyin umarım çift çizgiyi görürsünüzMarkası awox 5 dakikada çektim
Awoxtan çoğu kişi çok memnun diye almıştım ben de daha önce prodoctor kullanıyordumMaalesef awox artımed ve days doctor markaları yalancı pozitif gösteriyor bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testiyle deneyin umarım çift çizgiyi görürsünüz
Sizce gözüküyor mu pekiMaalesef awox artımed ve days doctor markaları yalancı pozitif gösteriyor bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testiyle deneyin umarım çift çizgiyi görürsünüz
İlk 5 dkda çıktıysa bence gayet net görünüyorSizce gözüküyor mu peki
Evet hemen çektim zaten test hala kırmızı duruyorİlk 5 dkda çıktıysa bence gayet net görünüyor
O zaman hayırlı olsun diyelimEvet hemen çektim zaten test hala kırmızı duruyor
İnşallah vardırO zaman hayırlı olsun diyelim
Awox yalancı pozitif çıkarmıyor. Gebesiniz hayırlı olsuun :)Awoxtan çoğu kişi çok memnun diye almıştım ben de daha önce prodoctor kullanıyordum
Ya öyle mi göremeyen de oldu test bozuk diyen oldu o yüzden sevinemiyorum inşallah vardırAwox yalancı pozitif çıkarmıyor. Gebesiniz hayırlı olsuun :)
Gorunuse gore pozitif ama testlere de artik guvenilmiyor bi kac gun bekleyip tekrar edin koylasma olur insallah , benimde boyle cikti beklemedeyim zor sabrediyorumVar mı başka fikri olan
Hangi markaydı? Yarın kan vermeyi düşünüyorum ben inşallah vardırGorunuse gore pozitif ama testlere de artik guvenilmiyor bi kac gun bekleyip tekrar edin koylasma olur insallah , benimde boyle cikti beklemedeyim zor sabrediyorum
Ben de hiç sabredemiyorum silik gördükçe defalarca test yaptım bugün artık kan verip kurtulmam lazımGorunuse gore pozitif ama testlere de artik guvenilmiyor bi kac gun bekleyip tekrar edin koylasma olur insallah , benimde boyle cikti beklemedeyim zor sabrediyorum
Siz de atın görseli varsa bakalımGorunuse gore pozitif ama testlere de artik guvenilmiyor bi kac gun bekleyip tekrar edin koylasma olur insallah , benimde boyle cikti beklemedeyim zor sabrediyorum
Yurtdisindayim vitalio diye bi marka , burada her dakika kan testi de yapmiyorlar idrar testi pozitif olursa ancak o zaman yaparlarHangi markaydı? Yarın kan vermeyi düşünüyorum ben inşallah vardır
Evet duymuştum onu çok can sıkıcı bi durum özellikle düzensiz regl olanlar içinYurtdisindayim vitalio diye bi marka , burada her dakika kan testi de yapmiyorlar idrar testi pozitif olursa ancak o zaman yaparlar
Siz de atın görseli varsa bakalım
Fotografda parladigi icin cok net gorunmuyor malesef bakalim hayrlisi neyse o olsun insAllah , insaAllah sizin vardir saglikla hayirla alirsiniz kucaginizaEvet duymuştum onu çok can sıkıcı bi durum özellikle düzensiz regl olanlar için
İnşallah sizin de vardır. Ben de umutsuzluğa kapıldım biraz. Test görsellerinde çizgiyi gören de var görmeyen de. Ben görüyorum ama görmek istediğim için mi öyle bilemiyorumFotografda parladigi icin cok net gorunmuyor malesef bakalim hayrlisi neyse o olsun insAllah , insaAllah sizin vardir saglikla hayirla alirsiniz kucaginiza