• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sulugözüm bu kocaman kurdeleyle yatak bağlama fikri pek bir orjinalmişşaklinialirimsmile

bu maddelerin hepsini yapmaya kalksan başka bi iş yapamazsın yahuu aşk aşk tamamda hayatta başka şeylerde var birbirinizi seviyorsanız gerçekten aşkısanız hiç bi özel şeye ihtiyaç yok diye düşünüyorum ben üşenirim be bunları yapmaya kaydirigubbakcemile3

bu maddelerin hepsini yapmaya kalksan başka bi iş yapamazsın yahuu aşk aşk tamamda hayatta başka şeylerde var birbirinizi seviyorsanız gerçekten aşkısanız hiç bi özel şeye ihtiyaç yok diye düşünüyorum ben üşenirim be bunları yapmaya kaydirigubbakcemile3

ebrum aynı ben gibisinn.. üşengeçmiyiz neyizz kıssskaydirigubbakcemile3 yada ruhsuzzzaklinialirimsmile

evlilik yıldönümümüzü :)) Doğum günümü unutmuştuda bizim akıllı...

:oklava::oklava:

sende onunkini hatırlamada görsünnkötükedihüso

ayy cimcimecim gecen sene eşimde benim doğumgünümü unuttu annemler kutlayınca hatırladıı çok mahcup oldu üzüldü ama iş işten geçti walla bende cok üzülmüştüm ağlamamak için zor tutmustum kendimi:gitme:

canım zaten aşk özel şeyler gerektirmez aşkın kendisi çok özel ama yine de bişiler yapmak gerek ufak jestler erkeklerin çok hoşuna gider önemli olan sevdiğini göstermek o kadar yani

yaa coğunu zaten yapıyosun ama yok ayaklarına masaj yapıyım yok yok kasete şarkı söyliyim off hiç uğrasamam beklememde ondan ha yaparsa şımarırım ama yapmazsada cok önemli değil walla ben çok üşengeç olmaya başladımda seni bilmem Allahtan çocugum oldu üşengecin cocuguda olmazmıs amakaydirigubbakcemile3

sende onunkini hatırlamada görsünnkötükedihüso[/QUOTE]

acısını fena çıkarttım
:oklava:
Unuttuğu haftasonu hemen yanıma geldi, ayakkabılarımı bile sildirdim :)) Hala söylerim, artık söyleme hatırlamak istemiyorum der :)) Çünkü çok hazırlık yapmış, ama o gün unutmuş

ayy cimcimecim gecen sene eşimde benim doğumgünümü unuttu annemler kutlayınca hatırladıı çok mahcup oldu üzüldü ama iş işten geçti walla bende cok üzülmüştüm ağlamamak için zor tutmustum kendimi:gitme:

Valla hayatımdaki en kötü doğum günümdü ağlamaktan bi hal olmuştum, evdeki pastayı bile mumları üflemeden kestik, çünkü hiç içimden gelmedi

yaa coğunu zaten yapıyosun ama yok ayaklarına masaj yapıyım yok yok kasete şarkı söyliyim off hiç uğrasamam beklememde ondan ha yaparsa şımarırım ama yapmazsada cok önemli değil walla ben çok üşengeç olmaya başladımda seni bilmem Allahtan çocugum oldu üşengecin cocuguda olmazmıs amakaydirigubbakcemile3

canım üşengeçlikle alakası yok bak talya sanada söylüyorum zaten bu şeçeneklerin hepsinin yapamazsın harfi harfine uygulıcan die bişide yok ama bi iki tanesini uygulamakta yarar görüyorum

sulugözüm bunlar zaten beraber oldugun süreç içerisinde oluyor hayat o kadar yoğun geçiyorki o enteresan jestleri iki tarafında birbirinden beklemeye dahi fırsatı olmuyor ewlenince çalısıyorsan birde cocugun varsa düşün gerisi kafamçokkarıştı

haklısın sulugözüm tabiki, saol canım en azından fikir oldu ;)
Ebru şu şallarına hastayım yaa :)) fizikte süper, yalnız o elbisemi kol kısmını çok beğendim, bu tarz bi elbise almayı düşünüyorum

Back
X