- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
- #6.821
sulugözüm bu kocaman kurdeleyle yatak bağlama fikri pek bir orjinalmişşaklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani cimcimecim unutursa
sulugözüm bu kocaman kurdeleyle yatak bağlama fikri pek bir orjinalmişşaklinialirimsmile
evlilik yıldönümümüzü :)) Doğum günümü unutmuştuda bizim akıllı...
bu maddelerin hepsini yapmaya kalksan başka bi iş yapamazsın yahuu aşk aşk tamamda hayatta başka şeylerde var birbirinizi seviyorsanız gerçekten aşkısanız hiç bi özel şeye ihtiyaç yok diye düşünüyorum ben üşenirim be bunları yapmaya kaydirigubbakcemile3
evlilik yıldönümümüzü :)) Doğum günümü unutmuştuda bizim akıllı...
bu maddelerin hepsini yapmaya kalksan başka bi iş yapamazsın yahuu aşk aşk tamamda hayatta başka şeylerde var birbirinizi seviyorsanız gerçekten aşkısanız hiç bi özel şeye ihtiyaç yok diye düşünüyorum ben üşenirim be bunları yapmaya kaydirigubbakcemile3
ayy cimcimecim gecen sene eşimde benim doğumgünümü unuttu annemler kutlayınca hatırladıı çok mahcup oldu üzüldü ama iş işten geçti walla bende cok üzülmüştüm ağlamamak için zor tutmustum kendimi:gitme:
yaa coğunu zaten yapıyosun ama yok ayaklarına masaj yapıyım yok yok kasete şarkı söyliyim off hiç uğrasamam beklememde ondan ha yaparsa şımarırım ama yapmazsada cok önemli değil walla ben çok üşengeç olmaya başladımda seni bilmem Allahtan çocugum oldu üşengecin cocuguda olmazmıs amakaydirigubbakcemile3