- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.961
hayırdır inşallah canım ilginç bi rüya bende arada anne oluyorum ya demek tek değilmişim çocuğu kucağıma aldım nası bi duygu aaaayyy ule safaklava: sultan hemen evlenioruz çocukları bile gene büyütürüz:dance:
tbsf haklısın canm benmm
kıyafet olarak gösterişli süslü püslü asla giyinmem zatenn
eşimn kıskançlığından dolayı da pantolon üstü tunik tarzı daha uzun şeyler giyiyorum
kıyafet benm için zorluk olmaz da işte bilmiyorum ya
Rabbime çok dua etcem yardm etsn yol göstersn tez zamanda bende size eşarbımı yaktmm yaa deim :))
benim aşkım da yardımcı oluyor sana çok yakışıyor diyor hatta ben de kendime çok yakıştırıyorum ama annem evlenene kadar olmaz dedi sanki kötü bişey yapayım diyorum
ah ah Allah yardımcımız olsun hepimizin
caspersy keşke bana da karışan olmasaydı ailem ben kapandığımda mutlu olsaydı hiç beklemezdim
:roflol::roflol: tmm canim zaten ben galiba evlenir evlenmez cocuk yapmam lazim, gec kaliyorum ya 22 yim ve hala koca adayi bile yoooooooooooooooook delikafadulden delikafadulden
canım benim inşallah bak en kısa zamanda kapanıcaksın sen insanın kalbine bi anda bişe geliyo ben bi düğüne giderken saçımı yapıodum neyse bi an öyle kalbime bişe geldi gittim başımı örttüm annemle kardeşim ya boşver okul bitsin falan diyince bi zorujma gitti ağladım açtım başımı demekki hazır deilmişim o an geldiğinde sen güçlü ol kararının arkasında dur banada haber ver senden bi süpriz bekliorum kısa zamanda olcak gibi geldi bana opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
sitaree kristaltane ebru şahin hoşgeldiniz hayırlı kandiller
:roflol:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kısmet belli olmaz canım hayırlı bi eş sultancıma ranıyor hemen benim düğüne gel bak bütün bekar kızlara yapcam orda bişeler listeye alıyorum senide
kızlaar bişey sorsam, özellikle tecrübeli bayanlar...
Bugün kandilya kayınvalidemi arıcam ben, sözlümünde annemi araması gerekiyor, düşünemezse ben hatırlatsammı acaba, yanlış anlarmıki???
Bugün kandilya kayınvalidemi arıcam ben, sözlümünde annemi araması gerekiyor, düşünemezse ben hatırlatsammı acaba, yanlış anlarmıki???
:roflol::roflol: süper olur, hemen al benide listeye -tatlicadiarzu- delikafadulden
ben olsam hatirlatirdim o aramassa canim, yada laf carpardim bugun anneni aricam kandilini kutlicam diye, anlasin hani :jeyyar::jeyyar:
canmm hoşegldnn hayrdr inşş rüyan iyiye çıkar inşş:roflol::roflol: tmm canim zaten ben galiba evlenir evlenmez cocuk yapmam lazim, gec kaliyorum ya 22 yim ve hala koca adayi bile yoooooooooooooooook delikafadulden delikafadulden
selam ben geldim kandiliniz mübarek olsun kızlar
casperys böreği yaptın mı canım nasıl oldu
canım senin durumun daha zormuş ama ailen tamamiyle karşı diil bilinçsizce bi yaklaşım diret bence kabul ediceklerdir annene evlenene kadar yaşıycağımı nerden biliosun annecim cehennemde yanmam hoşunamı gidicek de:1hug:
senin için daha zor canmm ya inş ikna edersn annenii
inş canmm belki de beklediğim şey destek olunması ki burda bu çok fazla var inşş diyelim de olsn canmm
casperys böreği yaptın mı canım nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?