- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.921
eşarplarının fotoğrafı var mı hiç tbsf eklesene varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nezaman evlendin peki canım
Saol canmm ayy pardonn parmağımdan kaçtı birden :))))
ezan okunurken işte olcam ya erken mi kaçsam bugn
eylül 26 canmm daha yeniyizz
eşarplarının fotoğrafı var mı hiç tbsf eklesene varsa
Saol canmm ayy pardonn parmağımdan kaçtı birden :))))
ezan okunurken işte olcam ya erken mi kaçsam bugn
kaç yavrum kaç:dance:
ayyy maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin negüzel darısı başımıza hayırlısıylaopuyorumnanaktan
aminn canmmoruçlarınızı Allah kabul etsin
şu ilaçlar dengemi bozmasaydı keşke
kaçmasın bi daha alsanaalsanasmile
Bende ezan okunurken eğer bayılmazsam yolda olucam![]()
koy cnm beğendiklerim olursa adresimi veririm hemen:jeyyar:
koy cnm beğendiklerim olursa adresimi veririm hemen:jeyyar:
:dance::dancelur canım nedemek demeyi çok isterdim amaaa şöyle bi huyum var kimseye hiçbişeyimi ne veririm ne alırım kardeşciğime bile giydirmezdim kız binbir takla atardı yürütcem diye giymediklerimi kimseye vermem ya geçen yaz bi elbisemi çöpe atmıştım:kedi:neyse bulaşık yıkıyorum camdan bi baktım anam çingeneler çöpleri karıştırıyo sen elbiseyi bıul kızına giydir nasıl içim yandı ya 1hafta ağladım :a015:kaydirigubbakcemile3beğendiğin model olursa sana hediye alırım canım sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bana deli diyene bak elbisesini başkası giydi diye 1 hafta ağlamış:roflol:
saol canım benim.önümüzdeki sene ben de eşarp alıcam artık kendime ama anneciğim ne yapacak beni bilmiyorumeyvahedigeldismiledelikafadulden
kist için kullanıyorum cnm
bana deli diyene bak elbisesini başkası giydi diye 1 hafta ağlamış:roflol:
saol canım benim.önümüzdeki sene ben de eşarp alıcam artık kendime ama anneciğim ne yapacak beni bilmiyorumeyvahedigeldismiledelikafadulden