• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

koy cnm beğendiklerim olursa adresimi veririm hemen:jeyyar:

:dance::dance:olur canım nedemek demeyi çok isterdim amaaa şöyle bi huyum var kimseye hiçbişeyimi ne veririm ne alırım kardeşciğime bile giydirmezdim kız binbir takla atardı yürütcem diye giymediklerimi kimseye vermem ya geçen yaz bi elbisemi çöpe atmıştım:kedi:neyse bulaşık yıkıyorum camdan bi baktım anam çingeneler çöpleri karıştırıyo sen elbiseyi bıul kızına giydir nasıl içim yandı ya 1hafta ağladım :a015:kaydirigubbakcemile3beğendiğin model olursa sana hediye alırım canım sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:dance::dance:olur canım nedemek demeyi çok isterdim amaaa şöyle bi huyum var kimseye hiçbişeyimi ne veririm ne alırım kardeşciğime bile giydirmezdim kız binbir takla atardı yürütcem diye giymediklerimi kimseye vermem ya geçen yaz bi elbisemi çöpe atmıştım:kedi:neyse bulaşık yıkıyorum camdan bi baktım anam çingeneler çöpleri karıştırıyo sen elbiseyi bıul kızına giydir nasıl içim yandı ya 1hafta ağladım :a015:kaydirigubbakcemile3beğendiğin model olursa sana hediye alırım canım sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana deli diyene bak elbisesini başkası giydi diye 1 hafta ağlamış:roflol:
saol canım benim.önümüzdeki sene ben de eşarp alıcam artık kendime ama anneciğim ne yapacak beni bilmiyorumeyvahedigeldismiledelikafadulden

oruç tutanlar allah kabul etsin dualarınızda bu kardeşciğinizide unutmayın sizi seviorum bugece kk arkadaşlarımada dua edicemopuyorumnanaktan

saol canım benim.önümüzdeki sene ben de eşarp alıcam artık kendime ama anneciğim ne yapacak beni bilmiyorumeyvahedigeldismiledelikafadulden

sen kapalı diilmisin cankuş

ama nekadar zoruma giiti biliomusun 3.sınıf 23nisan elbisemdi nekadar anısı var temizlik yaparken celalleniyorum böle elime gelen yallah çöp kız giysen bide dans et sağa sola kikire kalabalık olmasalar inip çekcektim üstünden dedim yerler beni bunlar :gitme:lanet olsun ay babam gelmiş kızım noldu ağlamaktan konuşamıorum baba çingene kız elbisemi giydi kafamçokkarıştıkızım giysin negüzel mutlu olsana sevaba girdim böğğğğ ben salya sümük ayy yine nası kötü oldum ya:gitme:aklıma geldikçe ağlarım

Back