• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hem mutlusun hem de geç evlenseydim diyorsun
eğer doğru anladıysam sorumluluklar insanı biraz boğuyor
evlenince bütün evin sorumluluğu sende oluyor
başka bir ailenin içine giriyorsun kayınvalide görümce falan onlar bazen hayatına müdehale ediyor
eşinle bekarkenki gibi bu hafta nereye gitsek ne alsak gibi şeyler düşünmek yerine bu ay borçları nasıl ödeyeceğiz diye düşünüyorsun
bunlar da benim gözlemlerim doğruluk payı var galiba bazılarının
benneyaptımki

aynen öyle canmm
bide benm alışma sürem uzun sürdüü 2 ay kadarr
anneme hiç dayanamam telefonla konuşuyoduk kapatınca oturup ağlıyordum o derece yani o yüzden niye evlendim ben deyip duruyordum :)))
ev işleri yemek çamaşır ütü aynı zamanda çalışmak oturtana kadar gerçekten çok kötü geliyo ama alıştım artık yaparken zevkli geliyo
ama o dönem atlayana kadar zordu benm için
maddi açıdan da haklısın canmm şuraya gidelim yerine markete ne kadar para gider evde ne eksik demeye başlıyorsun ama bu da güzel bee
seviom aşkımıı

aynen öyle canmm
bide benm alışma sürem uzun sürdüü 2 ay kadarr
anneme hiç dayanamam telefonla konuşuyoduk kapatınca oturup ağlıyordum o derece yani o yüzden niye evlendim ben deyip duruyordum :)))
ev işleri yemek çamaşır ütü aynı zamanda çalışmak oturtana kadar gerçekten çok kötü geliyo ama alıştım artık yaparken zevkli geliyo
ama o dönem atlayana kadar zordu benm için
maddi açıdan da haklısın canmm şuraya gidelim yerine markete ne kadar para gider evde ne eksik demeye başlıyorsun ama bu da güzel bee
seviom aşkımıı

Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın cnm

selam kızlar
Allah nasip ederse bende 2011 gelini olucamopuyorumnanaktan

evett hem isimler güzel hemde tesadüff güsell

amiinn canmm Rabbim sana da nasip etsn bu mutluluğuu ama alışma süren kısacık olsn :)))
inşAllah cnm=)
selam kızlar
az kalmış cnm hayırlısı olsun
slm kızlar kandiliniz mğbarek olsun bugün kavuştum okulcuğuma

senin de kandilin mübarek olsun
sonunda gidebildin şu okulasempatiksalakcinni

oh herkes evleniyor
ben evlenene kadar sizin çocuklar ilkokula başlar be:roflol:sempatiksalakcinni

inşAllah cnm=)

az kalmış cnm hayırlısı olsun

senin de kandilin mübarek olsun
sonunda gidebildin şu okulasempatiksalakcinni

:roflol::roflol:ya ama yine nekadar aksilik yaşadım eşarbımı ütülüyorum yapışmasınmı ütü bravo dedim bukadar olur ya gitti caanım eşarpcık:a015:

selam kızlar

inşallah canmm benmmm

slm kızlar kandiliniz mğbarek olsun bugün kavuştum okulcuğuma

aaa tebrik ederim senii :)))
bugün bende vardı bişi sürünerek geldm resmen işe yaa yataktan çıkamadım
hayırlı kandiller canmm

canım iyilik kişiye göre görecelidir, ben anlaşamam ama mesela sen çok iyi anlaşıyorsundur
ben şimdiye kadar 4x4 hatta 4x2 lik anlaşabildiğim bir yengeç görmedim

dediğim gibi bana göre zayıf karakterler, baskın kesinlikle değiller, güçlü değiller ve bunları ört bas edebilmek için güçlü gibi görünmeye çalışıp emir vermeyi seviyorlar, insan ezmeyi seviyorlar yani, çok kinciler, daha da girsem çok sayarım canım

ve babam yengeç, iş yerinde patronun kızı yengeç aman Allahım diyorum :)

hop dedik kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Back