Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

selaaaam kızlaar biz geldiik
nasılsınız şekerler:asigim:

hoşgeldddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar ben şu tipleri sevemiyorum bi türlü resmi koymuşsunuz ya yanındaki kırmızılı mesela başını örtmüş ama boynu açık galiba bacaklar desen o biçim açık ayy

katılıyorum canım...
Kristaltane eşarp bağlama şeklin çok güzel, ben sadece çok sivri olunca sevmiyorum...

ya kızlar ben şu tipleri sevemiyorum bi türlü resmi koymuşsunuz ya yanındaki kırmızılı mesela başını örtmüş ama boynu açık galiba bacaklar desen o biçim açık ayy

bende hiç tasvif etmiyorum ama kınamıyorumda hani kınadığın başına gelirya Allah ıslah eylesin demekten başka çare yok

katılıyorum canım...
Kristaltane eşarp bağlama şeklin çok güzel, ben sadece çok sivri olunca sevmiyorum...

açıklardan daha çok dikkat çekmiş hatun da yanındaki sarılının eşarp bağlama şeklini beğendim ve kimsede görmedim yapamadımdaeyvahedigeldismile hırs ettim ya

canım bilkaç resim daha ekledim gördünmü intte güzel modeller var kafanda tasarla diktir en güzeli

açıklardan daha çok dikkat çekmiş hatun da yanındaki sarılının eşarp bağlama şeklini beğendim ve kimsede görmedim yapamadımdaeyvahedigeldismile hırs ettim ya

tatlım o çok kolay bi bağlama şekli ayrıntılı tarif ederim sana istersen. o kadar takılcak bişiy diil yani. nasılsın bu arada?

selaaaam kızlaar biz geldiik
nasılsınız şekerler:asigim:

canmm hoşgeldnn

ya bu sabah uykusunu akşam uyusam sabah dinç enerjik kalksam kendimi paspal tembel kızlar gibi hissttim aydelikafadulden

hehehehe

bende hiç tasvif etmiyorum ama kınamıyorumda hani kınadığın başına gelirya Allah ıslah eylesin demekten başka çare yok

evet canmm aminn aminnn

evett sözde kapalı olmak dikkat çekmemek anlamında ayy sinirlendm birdenn

bide ne kadr çok eşarp şekli varmış ya hiç görmemştm

tatlım o çok kolay bi bağlama şekli ayrıntılı tarif ederim sana istersen. o kadar takılcak bişiy diil yani. nasılsın bu arada?

iyiyim canım saol sen nasılsın tarif etsene ya çok denedim böle olmadı:roflol:

hoşbuldum oooyhhh ne güsel bi karşılama oldu bu :kedi:
öpücük manayağı olduk kızımla
biz de seni çok öpüyoruz ablasıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canm yaa bebişin hayrlı uğurlu olsnn sohbet arasnda tebrik etmek aklıma gelmedi malum hep aşkımı düşünüom :))))
yakında teyse olcazzz

canmm hoşgeldnn

hehehehe

evet canmm aminn aminnn

evett sözde kapalı olmak dikkat çekmemek anlamında ayy sinirlendm birdenn

bide ne kadr çok eşarp şekli varmış ya hiç görmemştm

yah canım haklısın ama kapalı olupta çok paspal yamuk sumuk yapanlarıda beğenmiyorum ben herşeyin ortasını tutturmak lazım daha 2 hafta oluo benim kapandığım artık daha çok dikkat ediyorum kapalı kızlara ve bizim okulun yarısı kapalı öyle diyim beğendiğim 1 2 kişi var ya tıpuzlar yamuk faln insan dikkat eder biraz öyle tipler daha çok göze batıyo zevk ve tercih meselesi:roflol:

hoşbuldum oooyhhh ne güsel bi karşılama oldu bu :kedi:
öpücük manayağı olduk kızımla
biz de seni çok öpüyoruz ablasıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğum nezman inş tatlım burcu neolcak kızının daha önemlisia.s:roflol:ablası kurban olsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…