- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.341
evett ama o kaçamak uyku nasl da harika oluo :))) uyku dedikce uykum gelio :))))
selaaaam kızlaar biz geldiik
nasılsınız şekerler:asigim:
ya kızlar ben şu tipleri sevemiyorum bi türlü resmi koymuşsunuz ya yanındaki kırmızılı mesela başını örtmüş ama boynu açık galiba bacaklar desen o biçim açık ayy
ya kızlar ben şu tipleri sevemiyorum bi türlü resmi koymuşsunuz ya yanındaki kırmızılı mesela başını örtmüş ama boynu açık galiba bacaklar desen o biçim açık ayy
katılıyorum canım...
Kristaltane eşarp bağlama şeklin çok güzel, ben sadece çok sivri olunca sevmiyorum...
katılıyorum canım...
Kristaltane eşarp bağlama şeklin çok güzel, ben sadece çok sivri olunca sevmiyorum...
eğreti durmasının yanında
bizim düğünümüz salonda ve çalgı var ve oynarken bolero açılıyor süreklinişanda yaşadım bu durumu ve boleronun açılıp tenimin atletimin göründüğü bir resmim bile vardı benneyaptımki
yapıcam bişeyler işte bakalım canım sağol
slm canııım :1hug:
kızlar kusura bakmayın pek giremiyorum işlerim yoğunda
sitare hoş geldin canım ii iyiz sen nasılsın bebeşin ne yapıyo
açıklardan daha çok dikkat çekmiş hatun da yanındaki sarılının eşarp bağlama şeklini beğendim ve kimsede görmedim yapamadımdaeyvahedigeldismile hırs ettim ya
selaaaam kızlaar biz geldiik
nasılsınız şekerler:asigim:
ya bu sabah uykusunu akşam uyusam sabah dinç enerjik kalksam kendimi paspal tembel kızlar gibi hissttim aydelikafadulden
bende hiç tasvif etmiyorum ama kınamıyorumda hani kınadığın başına gelirya Allah ıslah eylesin demekten başka çare yok
açıklardan daha çok dikkat çekmiş hatun da yanındaki sarılının eşarp bağlama şeklini beğendim ve kimsede görmedim yapamadımdaeyvahedigeldismile hırs ettim ya
hoşbuldum cnm
iyiyiz çok şkür bebişim de iyidir inş. daha hareketlerini hissedemediğim için bişiy diyemiyorum. sen nasılsın?
tatlım o çok kolay bi bağlama şekli ayrıntılı tarif ederim sana istersen. o kadar takılcak bişiy diil yani. nasılsın bu arada?
hoşgeldddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatlım o çok kolay bi bağlama şekli ayrıntılı tarif ederim sana istersen. o kadar takılcak bişiy diil yani. nasılsın bu arada?
canmm hoşgeldnn
hehehehe
evet canmm aminn aminnn
evett sözde kapalı olmak dikkat çekmemek anlamında ayy sinirlendm birdenn
bide ne kadr çok eşarp şekli varmış ya hiç görmemştm
hoşbuldum oooyhhh ne güsel bi karşılama oldu bu :kedi:
öpücük manayağı olduk kızımla
biz de seni çok öpüyoruz ablasıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?