- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.301
eşarlarını akşamdan hazırlarsan daha iyi koly olur bende şalları hiç yapamıyorum
inş bakalım hayırlısı olsun benim bölümde halkal ilişkiler ve reklamcılık türbanlı olduğum için reklamcılığa yöneldim halkla ilişkiler idarecilik gibi alanlarda türban ekstra zor
ora nere canım
:gitme::gitme::gitme::gitme: depresyondayıııımmmm :gitme:
biri bana temizinden oklava fırlatsında aklım başıma gelsin azcuk annemde bişe demedi iice şımardım ben mafoldumben
eylülgüzeli sen neler yapıyosun canım
nasıl gidiyo kapalılık alışa bildim mi
tbsf canım, derslerden sıkıldın sanırım, sabah uyanmalarına alışman lazım, çalışırken sana asla opsiyon tanımazlar. Bi haftasonunu kendine ayır bence, geç kalk sonra akşama kadar gez kafanı dağıt iyi gelebilir.
Kristaltane ben Malatya'ya geliyorum5 yıldır mesleğimi yapamadım, belki orada bişiler bulurum...
ben açıköğretimde okuyorum ardada ismek kursuna gidiyorum
tbsf canım, derslerden sıkıldın sanırım, sabah uyanmalarına alışman lazım, çalışırken sana asla opsiyon tanımazlar. Bi haftasonunu kendine ayır bence, geç kalk sonra akşama kadar gez kafanı dağıt iyi gelebilir.
Kristaltane ben Malatya'ya geliyorum5 yıldır mesleğimi yapamadım, belki orada bişiler bulurum...
hım hangi kursalara gittin canımben açıköğretimde okuyorum ardada ismek kursuna gidiyorum
al sana oklava kaçklava:
bende bende malatya malatya bekle bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?