Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

:gitme::gitme::gitme::gitme: depresyondayıııımmmm :gitme:

eşarlarını akşamdan hazırlarsan daha iyi koly olur bende şalları hiç yapamıyorum

ya bende şal yapıorum kızlar şaşırdı kaldı ooo eşarbı yapmışızda şala geçmişiz elime kolay gelio o bi afilli yapıorumki eşarp desen arkası açılır yanı kayar boğazlı bodyle ii oluoda yazın napcam ya:hulya:

tbsf canım, derslerden sıkıldın sanırım, sabah uyanmalarına alışman lazım, çalışırken sana asla opsiyon tanımazlar. Bi haftasonunu kendine ayır bence, geç kalk sonra akşama kadar gez kafanı dağıt iyi gelebilir.
Kristaltane ben Malatya'ya geliyorum
5 yıldır mesleğimi yapamadım, belki orada bişiler bulurum...

nasıl gidiyo kapalılık alışa bildim mi

ya alıştımda açıkken iki maşa bi gömlek pantul dön yola anam şimdi ne zor bu iş açıkken herşey uyuyoda kapalıyken daha zormuş benim bide takıntılarım var ay negüzel alıştım sanıodum bugün 500 kere deiştim baş kıyafet bi bet geldi gözüme neyse sonunda bi elbisecük giydim çıktım dükkana babamın başı kalabalıktı biyere gitcekmiş işi çokmuş servisle git kızım dedi kendimi dükkandan nası attım nası eve geldim bilmiorum ya zaten huysuzum herşey ters giitti sabah uyanamadım yattım aşşa hay okulunada diyip şimdide vicdan azabı çekiorum ve bu dönem devamsızlık çok önemliii oooof of

emin ol burda iş bulmak zor doğu illerinden hep insalar buraya akın ediyor iş imkanı var diye ama malesef burdada iş yok boşuna yerini bırakma canım

ya beni anca temiz bi alışveriş paklar da babam artık evden atcak ya mafoldumben

bende bende malatya malatya bekle bizi

caspersy nasıl uykunu aldın kıskandım banada anlat

bu eşarp nasıl kızlar

hemen demode olurmu ki ya burbery ler gibi

Son düzenleme:

şu kız eşarbının kenarını nasıl yapmış ya çok beğendim yapamadım böyle

ucunu kensaından bırakmış falan ben yaptım kıssacık bişe kaldı arkadan alıp sağ uçla bağladım sol kımı bıraktım yok allah yok habu kızı nerde bulurum ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…