- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.201
asıll olayy bu varyaa gününe şükretçeksinn... dün geçtii yarına çıkacağımız belli değill.. yaşadığımız bir tek bugün var... onada şükrediceksin bitanem opuyorumnanaktan
korkuyorum cok korkuyorum:gitme:
cankuşum her zaman senden daha kötü durumda olanları düşünn... neden bu korku yhaa yaşamaktanmı, iyisi kötüsü hayat bu verilen nefesi tüketiyoruzz...olmazzz böylee ama ... korkularının üstüne gidiceksin sevdiğine sevdiklerine dahada bağlanıcaksın...
kızlar ben kaçar kendinizi iyi bakın iyi geceler
cankuşum her zaman senden daha kötü durumda olanları düşünn... neden bu korku yhaa yaşamaktanmı, iyisi kötüsü hayat bu verilen nefesi tüketiyoruzz...olmazzz böylee ama ... korkularının üstüne gidiceksin sevdiğine sevdiklerine dahada bağlanıcaksın...
kızlar ben kaçar kendinizi iyi bakın iyi geceler
selam kızlar bende tesettürlü gelin adayıydım ama evlendimde eskidim bile 4 sene dolacak eylülde...
allah bahtınızı güzel eylesin, huzur, sağlık iman dolu bi evliliğiniz olsun hayırlı evlat larınız olsun..
bende tez zamanda anne olayım....
ceylan91 cnm senle özel bi knşlm bende çok zorlandım sen başla gerisi kolay öptüm çok çok
bende kaçar ii geceler kızlar hepinizin muradı oluuuur inşallaaaaaaaah öpüore by by
gidenlere iyi geceler canlarrrr..
bende az şu ağda topic ini inceliyorum :kedi:
ay bende epilasyon yapip geldim, herkes kacmis bile of :umursamaz:
ay bende epilasyon yapip geldim, herkes kacmis bile of :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?