Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

geldim daldım canım
mevzular derin galiba aşk meşk meseleleri
ah ah ben napem iyice paronayak oldum ya sevgilime bişe olursa ya bana bişe olursa ya evlenemezsek diye kurup kurup ağliyorum psikolojim bozuldu:gitme:

yazıkkk tatlım düşünme okadarda yhaaboshayallersmile

sen ne okudun sevgilin ne mezunu ne iş yapıo nereli ve memleketler:roflol:hemen bi yorum çekiyim sitarenin görevi devr alıyım kocayı gördü bizi unuttu ben sormammı kız sana

bilgi yönetimi-işletme mezunuyum canım.. oda bankacı. ailesi bandırmada,kendisi ist. da..ben izmitte

hadi bak bi falıma ne zaman olacak bu iş delikafadulden

sultan ım,Almanya da bizim çok akraba var.. orda olsam bu yalnızlığa müdahale ederdim vallahi :jeyyar:

ama hayatta herşey kısmet canım.. bu söz benim hayat felsefemdir..sende buna inan

bilgi yönetimi-işletme mezunuyum canım.. oda bankacı. ailesi bandırmada,kendisi ist. da..ben izmitte

kızz hayırlıysa ileri hayırsızsa gerii... hepimiz içinn... fala kaldıysak yandıkkaydirigubbakcemile3

elimde değil cunku hayatta hep sevdiklerimi teker teker kaybettim:gitme:

canım benim böyle düşünerek yenemezsinki bu korkularını... rabbim farklı farklı sınıyor herbirimizi malesef çoğu zamanda sevdiklerimizle... ama iyi düşün iyi olsunnyerimseniben

benim için kolay olduuu... çünkü ablamda aynı yerde çalışıyordu... hiç sorun yaşamadım yanii

hadi bakalım inşallah bende kolay iş bulabilirim üniversiteyi acıköğretimden okumayı düşünyorum başimi acmamak icindeboshayallersmile

sultan ım,Almanya da bizim çok akraba var.. orda olsam bu yalnızlığa müdahale ederdim vallahi :jeyyar:

ama hayatta herşey kısmet canım.. bu söz benim hayat felsefemdir..sende buna inan

viyyyyy aklinialirimsmile aklinialirimsmile

haklisin canim yaaa yapcak bisi yok, rabbim bilir dogru zaman nezaman diye :1rolleyes:

canım benim böyle düşünerek yenemezsinki bu korkularını... rabbim farklı farklı sınıyor herbirimizi malesef çoğu zamanda sevdiklerimizle... ama iyi düşün iyi olsunnyerimseniben

uuff iyi dusunemiyorum işte bu gidişle bi uzmandan yardım alıcameyvahedigeldismile

canım siz evlenirsiniz gibi gelio ban şuan 6.hissim kuvvetlidir içime sinmeyen ç,iftler hep ayrıldı bugüne kadar hayırlısı olsun canım

işimiz şaka talya m.. hayırlısı ,lafını dilimden hiç düşürmem.. hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inş. opuyorumnanaktan

aminnn çok üzülüyorum yhaa binbir zorluklarla kuruyorlar yuvalarını sonrada tek celseyle boşann... teyzemin oğlu boşandıı içim acıdı resmen allahım yaşatmasın hiçkimseye yhaa

Back