Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

:)) bende hanımlar.com'dan aldım, orasıda çok güzel bir site.
Muhakkak (-) yönleri var ama şimdilik katlanılmayacak karakter gibi görünmüyor, evlenmek çok zor derlerdi de inanmazdım. Evlenmek değilde karar vermek çook zor. O nedenle hep hayırlısını istemek lazım.

evet canım ama zaten mükemmeli yokki
zaten biz mükemmel değiliz
bizim amacımız zaten hayırlı bir yuva kurup ALLAHın rızasını kazanmak değilmi.
önemli olan biribirinizi tamamlamanız
herkes mükemmel olsaydı kimse evlenmedi o zaman dimi :)

Fatma'nın geçtiğimiz hafta düğünü oldu, nasıl geçti acaba çok merak ediyorum.
Hikayesini anlattığında çok şaşırmıştım, eşinin yanında babası tokat atmış kıza.
İnşallah sorunsuz atlatmıştır.

Onun hikayesi baya karışık.
Ailesinin evlenmesine rızası yokmuş, ablası, annesi hatta babası kızı eve kapatıp günlerce dövmüşler.
Tabi Fatma yine vazgeçmemiş, ben asla cesaret edemezdim böyle bişeye ki başıma geldi, hemen annemin kararıyla bıraktım o şahsı.
ınşallah çok mutlu olurlar

AY ALLHIm ya
ne insanlar var dünyada
ALLAH cc yardmcısı olsun inş.

iyiyim şükür
evet yeni evlendim, 1 hafta sonra 2 ay olacak
evlilik güzel ama yorucu
şu an misafirleri ağırlamakla geçiyor
hafta sonları yetmiyor hafta içi almaya başlıcaz :)
dün 4 tane arkadaşım geldi

evet malesef yorucu yanları oluyor ama bunlar güzel yanları misafir bereketiyle gelir maşallah daha cok basındasın inşallah bir ömür sürer..

hayırlı günler cimcime hoş geldin

İyi olmaya çalışıyorum, bende haftasonu çok yoğundum babannem hastanede yatıyor, anneannem de rahatsız annemi apar topar oraya gönderdik. Babannemin yanında kalacak kimse yok, daha doğrusu halalarım biraz keyfine düşkün galiba, birisi yazlıkta, diğeri dünürünü görmeye gidiyo ama annesinin yanında kalamıyo nedense, biride bir gün kaldı daha kalamıyomuş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…