• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

diğer kızlar neredeler acaba?
talya felan vardı epeydir görünmüyorlar.

hehehe biri benimi çağırdızemuszemus mrb kızar nasılsınız?? cimcimem geçmiş olsun canım...allah şifa versin tez zamanda inşallahh...ykz ben genelde forumda oluyorum ama burda kimse olmuyor geliyorum sessiz sessiz okuyup çıkıyorumm:sinifsinif:

hehehe biri benimi çağırdızemuszemus mrb kızar nasılsınız?? cimcimem geçmiş olsun canım...allah şifa versin tez zamanda inşallahh...ykz ben genelde forumda oluyorum ama burda kimse olmuyor geliyorum sessiz sessiz okuyup çıkıyorumm:sinifsinif:

hoş geldin canım
herkes öyle yaparsa sohbet olmaz ki sessiz okuma olur :)
nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli?
diğer kızlar nerelerdeler?

hoş geldin canım
herkes öyle yaparsa sohbet olmaz ki sessiz okuma olur :)
nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli?
diğer kızlar nerelerdeler?

iyiym aynen devam iş güç... sağlık sıhhat yerinde şükür problem yok... diğer kızlarada burada hiç rastlamıyorum pek bir malumatım yok yani bilmiyorumkismilesen nasılsın evlilik nasıl gidiyor.. tavsiye ediyormusun:1:

iyiym aynen devam iş güç... sağlık sıhhat yerinde şükür problem yok... diğer kızlarada burada hiç rastlamıyorum pek bir malumatım yok yani bilmiyorumkismilesen nasılsın evlilik nasıl gidiyor.. tavsiye ediyormusun:1:

ben iyiyim şükür bir yaramazlık yok
evlilik de şimdilik güzel inş. hep de öyle gider ama alışmak zor benim için
sabah erken kalkmayı sevenlere tavsiye edebilrim :)
bu gün zor kalktım ya :(

inşşşşş nasıl başlarsa öyle gider amaboshayallersmile ilk başlarda uyum problemi yaşamadıysanız sonrasındada sorun yaşamazsınız bence.. genelde kavgalar jhep ilk aylarda olurmuşsempatiksalakcinni

biz çok kavga etmiyoruz arada tartışıyoruz :)
oda alışınca geçer heralde... benden kaynaklanan şeylerden oluyor genelde de ..

nişanlıyken daha çok tartışırdık :)

biz çok kavga etmiyoruz arada tartışıyoruz :)
oda alışınca geçer heralde... benden kaynaklanan şeylerden oluyor genelde de ..

nişanlıyken daha çok tartışırdık :)

hehehe siz peşinen tartışmışsınız şimdiye bişey kalmamış o zamankaydirigubbakcemile3

.

eskilerden pek kalan yok

nasilsin talyacim, uzun zamandir görüsemedik

bizim diger topic ne halde acaba??

iiyim canım sen nasılsın.. evet ya bi dağıldık pirr dağıldıkk.. birde yaz ayı malum herkess biryerlerde tatilde... bi ben kaldım bölee:sinifsinif:sen nasılsın gelmiyormusun türkiyeye sevdiceğinin yanınaaaklinialirimsmile

iiyim canım sen nasılsın.. evet ya bi dağıldık pirr dağıldıkk.. birde yaz ayı malum herkess biryerlerde tatilde... bi ben kaldım bölee:sinifsinif:sen nasılsın gelmiyormusun türkiyeye sevdiceğinin yanınaaaklinialirimsmile

sorma yaa dagildik gittik, evet yaz üstelik, kimse evde degil

ben gelecegim ins az kaldi, sevdicegimle görüsebilecekmiyim o belli degil
cünkü annemle beraber geliyorum türkiyeye, biraz zor olacak
:gitme:

sorma yaa dagildik gittik, evet yaz üstelik, kimse evde degil

ben gelecegim ins az kaldi, sevdicegimle görüsebilecekmiyim o belli degil
cünkü annemle beraber geliyorum türkiyeye, biraz zor olacak
:gitme:

inşallah fırsat olurda görüşürsünüzz.... buraya kadar gel görmeden gitt... içii gider insanın canım yaamafoldumben

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaar nasilsinizzzzzzz ??? Ben türkiyeden döndüm :) artik evimdeyim yine. buralara ugriyamadim pek.

Fatmacim evlenmissin hayirli ugurlu olsun cok sevindim
darisi basima :P

hgdinn sultanoooo ee nasıl geçtii güzelmiydiii tatil.. pek bir keyifli gördüm senii gelişmemi var yoksaasempatiksalakcinni

hosbulduk talyammmmmmmmm
yok giz tatilim pek iyi gecmedi aslinda cok stressli ve yorucu gecti. cok sinirliydim bikac olay yüzünden

ama görücü cikti bana bikac tene hahahah tabi kabul etmedim sempatiksalakcinni

Back