Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Bana da rüyada oluyor rüyada geliyorlar tabi bişey görmüyorum da rüyamda kapılar kendiliğinden açılıyor falan nas felak okuyorum
aslında her gece okuyuyp da yatarım ama oluyor işte bazen

haklisin canim oluyor bazen öle ama benim garibime giden, ne olursa olsun beni uyutmamaya calismalari
acaba yanlis biseymi yaptim ki bilmiyorumkismile

ben de yeni yaptım daha.ben onları almaktan bıktım onlar çıkmaktan bıkmadılarkafamçokkarıştı
azaltan bişey yok mu acaba limon tuz sürünce kökleri yanıyormul galiba kk da okumuştum deniycem bakalım

:roflol: aynen valla yaa benimkilerde cikmaktan bikmadi
sinir oluyorum yaa hep cikio geri
biz kizlarin kadinlarin derdi ne böle yaaa kafamçokkarıştı

olsun elbet bigün onlar da bıkacak:roflol:
kız bugün yıldönümümüz 2 yıl olduuu:asigim:

sultancım bende bir ara öyle oldum.bu hacı hocalık iş degil yada hurafe takıntıları degil kötü gözlede bakılcak bişey degil kimi yadırgıyor da neyse.benimde gecelerim haram olmuştu gündüz bile kendi sesimi duyardım hemen tepki verirdim birimi çagırıyoki dışardan neyse..
eniştem bir kaç dua önerdi kıbleye karşı oturdum okudum dua ettim bikaç gün geçti.

anammm sultano bende korktum gıııızzbenneyaptımki ben çok tırsağımdır heeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?

havalar ısındı attım dışarı kendimi

bu arada pardesümün resminide çektim geç oldu ama :))

]

haklisin canim bende dua felan okudum ama sonrada agzimi kitler gibi oldular öyle gördüm sicradim kafamçokkarıştı

anammm sultano bende korktum gıııızzbenneyaptımki ben çok tırsağımdır heeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yok gi gecti cok sükür, sadece o gecelikmis, bu gece cok rahat uyudum allaha sükür
boynuma muska taktim
yatak carsaflari hepsini degistirdim, iyice süpürdüm altini üstünü.
belki kirinti vardir diye
dualar felan okudum iyi yattim cok sükür :Saruboceq:

..

selam kizlar

nasilsiniz??

ben bu aralar cok stressliyim, arkadasimin yarin dügünü var o yüzden uzun süredir gelemedim buralara
neyse ben kacar sonra görüsürüz

öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…