- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.021
ilkinde saat gece 1 felandi
yattim iste, tam daliyorum. yatagimin dibinde masa var onun üzerindeki plastik sise, gümmmm diye ses cikardi
hani plastik siseyi biraz sIKarsin da sonra birakirsin cok sesli bir ses cikarirya aynen öyle
korktum biraz ama sonra geri uymaya calistim, yine tam dalicakken, kendi sesime uyandim, yani kendi sesimle korkuttular beni kafamçokkarıştı
yine korktum ama bisi düsünmedim,
sonra saat zaten artik 2 bucuk felandi, kardesimi uyandirdim uyutmuyolar beni dedim korkutuyolar mafoldumben kardesimide eskiden korkuturlardi oda biliyor o yüzden,
sonra dualar okudum yine uymaya calistim
busefer biraz rüya gibiydi, aynen yatiyorum korktugumu farkettim felag nas okudum ama beni sIKtiklarini farkettim, bagirmaya calisirken uyandim, cok korktum yine kizkardesimi uyandirdim
mafoldumben sonra zaten sabah namazi oldu, kalktim babamada dedim beni uyutmuyolar diye
sabah namazini kildim biraz oturdum
sonrada biraz uyudum ama, kalkarken yine sicradim benneyaptımki
Todish elbisen nasıl canım, bide nişna için sade bir elbise nereden bulabilirim yaa bulamadım
ben bugün kayınvalideme de aldım bi eşarp..Ben kayınvalideme almicam, kutlamıyormuş onlar, sözlüm öyle dedi...
sultancım bende bir ara öyle oldum.bu hacı hocalık iş degil yada hurafe takıntıları degil kötü gözlede bakılcak bişey degil kimi yadırgıyor da neyse.benimde gecelerim haram olmuştu gündüz bile kendi sesimi duyardım hemen tepki verirdim birimi çagırıyoki dışardan neyse..
eniştem bir kaç dua önerdi kıbleye karşı oturdum okudum dua ettim bikaç gün geçti.
anammm sultano bende korktum gıııızzbenneyaptımki ben çok tırsağımdır heeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hosgeldin sampuancim, güle güle kullan güzelmis pardüsen
ama ben esarbini daha cok begendimmm zemuszemus
şampuancım eşarbın ve pardesün çok güzel.. çok yakışmış canımm güle güle giy yerimseniben
.
sampuuuu üzerindekiler coooook güzel
güle güle kullan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?