- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.841
lazeremi gidiyorsun canım...bende kıl tüy yönünden şanslıyım bıyık filan çok nadir aldırırım... kumral çünkü.. kaşım filanda öyle... ama çok isterdim kara kaş olmayıboshayallersmile
ayy kıl tüy demeyin, iyice sıkıldım bu muhabbetten(
Ne yapıcam ben yaa(
sen nerdesin nereye gelin gidiyorsun..ben tesettürlü değilim ama açıkta giyinemiyorum...bi zaman bekliyorum kapanmak istiyorum ama daha emin değilim kendimden...ama sürede uzun değil gibi duruyor
ayy kıl tüy demeyin, iyice sıkıldım bu muhabbetten(
Ne yapıcam ben yaa(
yok canım, bitki derman diye bişi varya onu kullanıyorum bikini bölgesi için 2 aydır
azaldı baya bi, çok seyrek çıkıyor
diğer tarafları epilatörle alıyorum
ben ankarada çalışıyorum canım
ankarada nikah olacak, memlektte yani çanakkalede mevlid olacak
o yüzden 2 yerde giyicem
inş. kapanırsın canım
bende üni,deyken açıktım sonradan kapandım, bir yöntem söyleyim sana kendini ikna etmek için,
değişik bir zamanı değerlendir kapanmak için,
mesela, ramazan ayı olabilir, değişik bir yerde çalışmaya başlarsın o olabilir, yada düğünden sonra kapanırsan, millete eşim kapalı istiyor diyebilrisin
ama kendine bir sebep bul öyle daha kolay oluyor
ama o sebebi bulunca mutlaka uygula... yoksa nefsi yenmek çok zor gerçekten.
inş.inş. zaten 5 vakit namazımı elimden geldiğince kılarım... benim düşüncem burdan giderken tayinim çıktıgında gttiğim yere kapalı gitmek ben kamuda çalışıyorum burda dışarda kapat o da zor olacak gibi ama yaparım yaaa... bi kapansam hilmi göklere fırlar yani oda biliyo istediğimi ama işde......tez zamanda tayinim çıksın o zaman inş.guclubacismile
Bitki dermanmı??
İlkez duydum :))
Nasıl bişeymiş bu bende alayım, ben çok muzdaribim bu konuda, ten beyaz ama tüyler siyah(
Geçen senede çene altımda çıktı( Belki hastalık var bilmiyorum, doktorada gitmedim hiç
inşallah canım.. zaten deminde söylediğine göre kıyafet konusunda çok zorlanmazsın... hemen hemen sende tesettüre uygun giyiniyormuşsun.. tek eksik eşarbın.. inşallah oda tez zamanda olur...
inş.inş. zaten 5 vakit namazımı elimden geldiğince kılarım... benim düşüncem burdan giderken tayinim çıktıgında gttiğim yere kapalı gitmek ben kamuda çalışıyorum burda dışarda kapat o da zor olacak gibi ama yaparım yaaa... bi kapansam hilmi göklere fırlar yani oda biliyo istediğimi ama işde......tez zamanda tayinim çıksın o zaman inş.guclubacismile
Bitki dermanmı??
İlkez duydum :))
Nasıl bişeymiş bu bende alayım, ben çok muzdaribim bu konuda, ten beyaz ama tüyler siyah(
Geçen senede çene altımda çıktı( Belki hastalık var bilmiyorum, doktorada gitmedim hiç
canım ben peruk takıyorum eşarbın üstüne , bende memurum yani
sen istedikten sonra bi şekilde halledersin çünki ammeler niyetlere göredir
en azından dışarda açmanın günahını kazanmamış olursun
ben çok rahatım o konuda, odamda takıyorum peruğu, odamda kılıyorum namazımı felan
ALLAH cc bir şekilde denk getiriyor yeterki biz gayretli olalım.
Allah cc kabul etsin canım namaz konusunda sıkıntım yok müdürlükte mescit var srun değil ama peruk çok dikkat çekiyor yaaaa...
Allah cc kabul etsin canım namaz konusunda sıkıntım yok müdürlükte mescit var srun değil ama peruk çok dikkat çekiyor yaaaa...
ilaç filan kullanıyorsan oda yapmışolabilir cimcimem.. dayı gelinimizde oldu... çene altında öyle sakal gibi resmen tüylenme.. ve bildiğin erkek sakalı gibi sert...
biliyorum canım, hatta benim eşarbım görünüyor alttan
ama insanlar seni örtülü biliyor en azından
önemli olan dikkat çekmezi zaten
kendi saçının görünmesinden daha iyidir diye düşünüyorum
çünki ben 5 ay açmıştım ama odanın dışına çıkamamıştım
tuvalet ihtiyacı için bile öğle arasını bekliyordum düşün çok sıkıştığım halde
o daha zor
ama alışınca insanlar seni perukla da seviyor :)
hem senin için daha kolay
bizim burda 5000 kişi çalışıyor düşün, ankaranın göbeği
belki siizn oralarda daha kolay olur
Yok ilaç kullanmıyorum, bizim genetik galiba kuzenimde de bu şekilde vardı hatta onun daha fazlaymış ben şimdi hatırlamıyorum. İğneli epilasyon yaptırmış ama çok çekmiş(
Oy Allah'a şükür öyle değil fakat olacak diyede korkmuyor değilim, ablamda da annemde de yok böyle bişey bende nerden oldu yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?