Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Benimkininde abiye muhabbetine sinir olmuştum, büyük nişan olursa abiye alıcam demiştim, o kadar parayı çöpemi atcaz demişti sinir şey...
Neyseki bu konularda aynı düşünceye sahipiz yoksa o lafı ona güzelce iade ederdim :))
Şimdi nişanda sözlüm takım elbise alalım sana dedi, onunda çözümünü buldum :))
Beğendiğim sade elbiseler takım elbiseden çok daha ucuz, bide gömlekle etek alırız bohça için oh ne güzel...

yuvayı dişi kuş yapar... boş boş oturmaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

şuanda boş ev yokki :):):) buralarda oturulacak kaloriferli doğru düzgün vleri tayin döneminde bulursun ama heryere haber saldım heryerden haber gelio..:) zaten buraya ahım şahım ev kuramayacagız ki...tayinim çıktıgında satıp gideceğim...

adamı kalpten vurmuşsun:):):) genelde hilmi alacam der bende dur alma ne gerek var derim:) napiyim biri durdurması lazım..araba almamız lazım gamyoncuiremsu o dediğin takılan 4-5 milyar :):):)

hoşgeldin serap

evet canım biliyorumm... ama öylesine esprisine denmiş birşeydii:):):)resmen mors ettii benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amann almasın gıcık annecim bana yaptı 5 dal bilezik..az biraz birikmişimde var... çok uyuss ettii gittcem kendim alcam nerdeysee

Fatmacım ne güzel yaa, aileden ayrılma üzüntün yok tek hedefin sevdiğin :))
Hiç zorlanmayacaksın, ev muhabbetinide ikiniz çözersiniz ohh...
Biz düğün arefesinde baya stres yağıcaz gibime geliyo

anladım canım.. bulursun inşallahh gönlünce bir evopuyorumnanaktan

Ay ne güzel, benim hiç birikim yok, yatak odasınıda sana ödetcem diyo annem...
Henüz ne bilezik ne bişey var ortada (
Benim durum daha zor, ne kendi halime bişey yapabiliyorum, ne de aileden destek görebiliyorum (
6 yıl çalıştım hiçbir birikim yok...

adam şöyle düşünmüştür boşluğuma gelip evet dersem ilerde ister eee alamam alamayacagm şeyi şimdi sölersem olmaz..her halukarda adam güzelce red etmiş.....:):):) aynı şuna benzio ben bazenhilmiye derim yaa hilmi iki güzel laf etsene derim.bana dediği laf ise
---ya fatma evlendik yaa daha napiyim..adam bezmiş artık iyice 20 yıllık evli gibi olduk..hatta bi keresinde daha nişan falan yokken gülmekten karnıma agrılar girdi bak gene aklıma geldi anlatıyım konu nerden açıldı bilmiyorum bana dedi ben çınarım sen meşesin dedi Allahım dedim niye sen güzel ağaç oluyorsun bana meşeyi layık görüyorsun sen dedim ama hayatım öle deme meşe ateşde güzel yanıyo güzel ısıtır kızmam gerekirken ben yerlerdeyim Allahım yaaaa delikafaduldensırnaşık şey

Fatmacım ne güzel yaa, aileden ayrılma üzüntün yok tek hedefin sevdiğin :))
Hiç zorlanmayacaksın, ev muhabbetinide ikiniz çözersiniz ohh...
Biz düğün arefesinde baya stres yağıcaz gibime geliyo

evet canım öyle valla ben evlenmeyi 4 gözle bekliyom lojmandan bıkım usandım hele dün sinirim agladım yaa

HAHAHAYYY enişteninde espri yeteneği baya gelişmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok benimki güzel laflar eder... afedersiniz hödük olan benim... o bana der sen niye bişey demiyosunn... özledim diyor iyi diyorum...sen özlemedinmi diyor... ee her gün görüyorum be adam ne özlemesi yalanmı söylüycem

annem sağolsun yaptı tatlım yoksa bende har vurup harman savururdum.. ama o frenledi... abim ev yaptırıcak sanırım bir arsa var.. istanbul dışında biraz ama... inşallah yaparlarsa ordanda paramı abime verip daire kapmayı düşünüyorummhihoyyyt

:)) esprilere bak, bende dün msjda "Allah sevgimizi daim etsin, senden amin de" yazdım.
Oda "mecbur amin dicez" yazmış...

evet aynen öyle oluyo:):):):) işde gene ben ya iki çift güzel laf et derim o kadar türkçe öğretmenisin şiir okuyorsn kitap okuyorsun hiç m aklına gelmiyo derim zorla iltifat ettirecez bana dediği laf
- yaa seni nüfusuma aldım hala yaranamadım ne iştir yaaaa diyo ardından kahkaha patlatıyo

böyle olyodelikafadulden

seninki bıkmış şiir okumaktan herhalde... birde fatmaya okursam işimiz vardır diyodurşakkıdı

seninki bıkmış şiir okumaktan herhalde... birde fatmaya okursam işimiz vardır diyodurşakkıdı

kabiliyetsiz... ne olcak şakkıdı yanlız benim babamda abimde türkçe öğretmenidir hiç onlardanda görmedim bunların genel yapısı böyle :):):)

olsun o söylemesede olur ben ona söylerim kafi:) dimi opuyorumnanaktan

Benimkide öyle çok romantik şeyler bilmez.
Ama geçenlerde bir mektup yazmış, süper yaa...
Bir şair elinden çıkmış gibi, sonuna kadar yüzümde gülümsemeyle okudum, tanıştığımız günden bugüne hissettiklerini yazmış...
Durup bir bomba patlatıyor işte arada...

birde geçen hafta bir şarkı söyledi dinle diye bende heyecanlandım böle şeyler yapmıo ya açtım sözler güzel ama tam düğünlerde çalarlar öle şarkı sözleri bunlar netten bulursanız bi dinleyin Allahınızı severseniz delikafaduldendelikafadulden
akşamlar sensiz geçmez dilara
sabahlar sensiz olmaz dilara (X2)

dilara gazel düştü bağlara
dilara karlar yağdı dağlara
dilara neredesin güzelim sevdiğim

dilara ayaz çöktü bağlara
dilara neredesin benim güzel sevdiğim

sensizim yaban elde dilara
garibim buralarda dilara (x2)

dilara ayaz çöktü bağlara
dilara yanima yaklaşına bak kış günü

adem kılıç-dilara

öp öp başına koy hatta çerçevelet ben 3,5 senedir hiç görmedim :):) ruhsuz sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…