Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Günaydın kızlaar nasılsınız.
Sultancım alacak durumları olsada cimrilik yapsalar hiç gözlerinin yaşına bakmam, ama sözlüme kıyamıyorum işte o çalışıp didiniyo...

Geldim :))
Masada uyuyakalmışım, gece yarısından önce yatamayınca olacağı budur.
Anlıma bluzun çizgisi çıkmış :))
Lavaboda kendimi görünce şaşırdım...

gel canım gel :))
Günler geçmiyo be yaa, cumartesi akşam sözlüm gelecek, şimdiden heyecan bastı
opuyorumnanaktan

hadiiiiiiiiiiiiii gözün aydın darısı bana bencede günler geçmiyo hilmi de 17 mayısda burda oyyy nasıl özledim ki başbaşa vakit geçirmeyeli 1 sene olacak neredeyse istemeydi, nişandı vs koştrmaca ile geçti uffff....

ya bişey soracam hilmi nişanda bana 3 lü takı setleri oluyo yaa kolye, küpe ve yüzük ben gelinliğede onu takcam malum düğünü biz yapıoruz ya ona gerdanlık ir daa takı seti aldırma istemiyorum hoş durur demi

Durur canım, zaten onlar düğünde takıldığı için stüdyo fotolarında falan genelde öyle takılar kullanıyorlar.
Bende set istemedim :)) O nun yerine 2 tane kelepçe bilezik takacaklar.
Bu arada cankız nerede yaa, onun beğendiği yüzükleri gördüm dün, gerçekten hoş modeller, taşlı ve sadesi vardı.

17 Mayısta kayınvalidem geliyo, bu haftadan sonra her haftasonum yoğun olacak, anacım 1 haftasonumu oturarak geçirdiğimi hatırlamıyorum, yoruldum artık yaaa :((

durur canım, zaten onlar düğünde takıldığı için stüdyo fotolarında falan genelde öyle takılar kullanıyorlar.
Bende set istemedim :)) o nun yerine 2 tane kelepçe bilezik takacaklar.
Bu arada cankız nerede yaa, onun beğendiği yüzükleri gördüm dün, gerçekten hoş modeller, taşlı ve sadesi vardı.

bilmem bugün buraya kimse ugramadı ki...

Benimde 7 tane adana burması 20 grlık bilezik var onlarıda kendimiz yaptık :) sağolsun kynanam 3 tanesini o yaptı...hilmi gerdanlıkta alacaktı yok dedim bu kdr yeter çok borçlanmayalım

geldim geldimm...

kızlar maşallahh sizdeki nede telaşşş... ben zaten böyle telaşlar yaşamayım diye nişanlanmıyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilmem bugün buraya kimse ugramadı ki...

Benimde 7 tane adana burması 20 grlık bilezik var onlarıda kendimiz yaptık :) sağolsun kynanam 3 tanesini o yaptı...hilmi gerdanlıkta alacaktı yok dedim bu kdr yeter çok borçlanmayalım

takı seti demeyin ya benimkine şakasına bi trabzon seti alırsın dime bana demiştimm.. gıcık direk rüyanda görürsün dediialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile insan almak isterim ama imkanım yok felan der alamıyorum der en azındann:gitme:

geldim geldimm...

kızlar maşallahh sizdeki nede telaşşş... ben zaten böyle telaşlar yaşamayım diye nişanlanmıyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

VALLA BENDE PEK Bİ TELAŞ YOK neden çünkü herşeyden uzağım ne kaynana ne görümce ne elti vs vs vs derdim yok ama bende fena sıkışacagım düğün arefesinde...ayy o bunu dedi şu bunu dedi çok kasılacam onu biliyorum..herşey bitip hilmi ile gelseydik ardahana ooooooooooo glip daha burda ev bulcaz döşeyecez iyi kötü ufff

takı seti demeyin ya benimkine şakasına bi trabzon seti alırsın dime bana demiştimm.. gıcık direk rüyanda görürsün dediialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile insan almak isterim ama imkanım yok felan der alamıyorum der en azındann:gitme:

adamı kalpten vurmuşsun:):):) genelde hilmi alacam der bende dur alma ne gerek var derim:) napiyim biri durdurması lazım..araba almamız lazım gamyoncuiremsu o dediğin takılan 4-5 milyar :):):)

hoşgeldin serap

VALLA BENDE PEK Bİ TELAŞ YOK neden çünkü herşeyden uzağım ne kaynana ne görümce ne elti vs vs vs derdim yok ama bende fena sıkışacagım düğün arefesinde...ayy o bunu dedi şu bunu dedi çok kasılacam onu biliyorum..herşey bitip hilmi ile gelseydik ardahana ooooooooooo glip daha burda ev bulcaz döşeyecez iyi kötü ufff

yuvayı dişi kuş yapar... boş boş oturmaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Back