Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Sorunu halledemedinizmi ablacım??
Yok be Fatmacım bu sefer sorun aileler değil, bizim damat kaldıramayacakmış evliliği 6 aydır aklı neredeyse!! Kızın gururuyla oynadı.
Rabbim sen gösterme, çok üzüldüm sözlüme aksettirdim bunu, niye böyle oluyo yaa, çevreden çok etkileniyorum ben :((

adam başkasına gönlü kaymıştır..ondan öle bahane atmıştır....:mymeka:

aynen fatmacim katiliyorum.
Alisveris dolayisiyla oluyor bence
erkek tarafi kaynanalar ota b.ka karisiyor
kizda biseye karsi ciktimmi
kaynana basiyo yaygarayi bu gelin benden nefret ediyor, almam ben böyle gelin diye
sonrada oglan ana guzusu olunca böyle oluyodur sonlari :kızgın:

ykzcim noldu yaaaa´´??

Bilmiyorum kuzenim çok sakin, zaten doğru biri değilmiş, evi otel gibi kullanıyormuş falan, belkide böylesi hayırlı, demekki yaşanması gerekiyormuş yaşandı ve bitti...
Kayınvalidesi çok üzgünmüş, tamamen damattan kaynaklanıyormuş, ayhh ne bileyim daraldım, anacım ne zormuş bu devirde evlenmek :((
Ykz abla, haziranın başında seni daha enerjik ve çok mutlu görcem gibi geliyo :))
Düğün üstü olur böyle şeyler...

Bilmiyorum kuzenim çok sakin, zaten doğru biri değilmiş, evi otel gibi kullanıyormuş falan, belkide böylesi hayırlı, demekki yaşanması gerekiyormuş yaşandı ve bitti...
Kayınvalidesi çok üzgünmüş, tamamen damattan kaynaklanıyormuş, ayhh ne bileyim daraldım, anacım ne zormuş bu devirde evlenmek :((
Ykz abla, haziranın başında seni daha enerjik ve çok mutlu görcem gibi geliyo :))
Düğün üstü olur böyle şeyler...

herkes süpper olacak inanıyorum kaydirigubbakcemile2

mrb hanımlar nasılsınız???

cimcimem üzüldüm kuzeninin ve arkadaşının durumuna ama herşeyin hayırlısı... erkekler kendine güvenemiyor nedense evlilik yükünü sırtlamak istemiyorlar...

sultano sende ne cazgırsın heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman eksik bişey bırakma ne alınırsa şimdi sonra bişeycik alınmazaklinialirimsmile

ykzcim sen baya baya streslisinn... heycandan ayakların yere basmaması lazımken bukadar dert etme herşeyi...

fatmacım bende kpss gircem seneye inşallah dershane gidip sıkı bir çalışmayla inşallah kazanırım... ama atamalarda torpil dönüyorsa işimiz zor:sinifsinif::sinifsinif:

mrb hanımlar nasılsınız???

cimcimem üzüldüm kuzeninin ve arkadaşının durumuna ama herşeyin hayırlısı... erkekler kendine güvenemiyor nedense evlilik yükünü sırtlamak istemiyorlar...

sultano sende ne cazgırsın heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman eksik bişey bırakma ne alınırsa şimdi sonra bişeycik alınmazaklinialirimsmile

ykzcim sen baya baya streslisinn... heycandan ayakların yere basmaması lazımken bukadar dert etme herşeyi...

fatmacım bende kpss gircem seneye inşallah dershane gidip sıkı bir çalışmayla inşallah kazanırım... ama atamalarda torpil dönüyorsa işimiz zor:sinifsinif::sinifsinif:

yok canım ne torpili eğer sen şahsen başvur diyen yerlere başvuru yaparsan orda torpil ararsın... ama ösym nin yerleştirmesinde nasıl torpil yapacak yüksek düşük puanlar açıklanıo zaten sen çalış yüksek al kimse engel olamaz sana

sağol fatmacım.. işletme mezunuyum nasıl biyere kaç puanla atama yapılır hiç bilmiyorum...bilmiyorumkismile ama biyerden başlamak lazım... özel sektör öldü... yaş geçmeden kafamda hala çalışıyorkenkaydirigubbakcemile3 en azından dershaneye gidip yapabilirim diye düşünüyorum.. hayırlısı tabi...

bu arada bu ablalar hepmi böyle ya... benim ablamda yok niye böyle yapmadı, yok şu bu bide hep başkalarının sevgilileriyle kıyaslıyor.. onunki şunu almış yapmış felannalsanaalsanasmile

sağol fatmacım.. işletme mezunuyum nasıl biyere kaç puanla atama yapılır hiç bilmiyorum...bilmiyorumkismile ama biyerden başlamak lazım... özel sektör öldü... yaş geçmeden kafamda hala çalışıyorkenkaydirigubbakcemile3 en azından dershaneye gidip yapabilirim diye düşünüyorum.. hayırlısı tabi...

bu arada bu ablalar hepmi böyle ya... benim ablamda yok niye böyle yapmadı, yok şu bu bide hep başkalarının sevgilileriyle kıyaslıyor.. onunki şunu almış yapmış felannalsanaalsanasmile

boşverin ablaları yaaa..... canım ösym sayfasından arşiv bölümünden bak kaçla nereye yerleşmişler orada var...

Belki oda iyiliğimi istiyodur, ama eniştemde herşeyini kendi yaptı, biz ablamın enişteme çok yardım ettik, pişmanda değiliz çünkü ablam çok mutlu Allah'a şükür. Yani malla mülkle mutluluk olmuyor, ben bunu anlamamalarına kızıyorum...

Belki oda iyiliğimi istiyodur, ama eniştemde herşeyini kendi yaptı, biz ablamın enişteme çok yardım ettik, pişmanda değiliz çünkü ablam çok mutlu Allah'a şükür. Yani malla mülkle mutluluk olmuyor, ben bunu anlamamalarına kızıyorum...

karıştırmıcan yaa kimseyi iyiliğini düşünüyor olsada karıştırmayacaksın yaa

boşverin ablaları yaaa..... canım ösym sayfasından arşiv bölümünden bak kaçla nereye yerleşmişler orada var...

sağol canım bakayım biropuyorumnanaktan

illaki iyliğimizi istiyorlardır... ama şuna inanıyorum kimse imkanı varken bişeyi yapmamazlık etmez... heleki düğün aşamasında herşeyin en iyisi olsun ister...

sositososito :jeyyar: :jeyyar: aynen ölee

Sultancım banada ablalık ya :))
Benim ablam sadece bana kızıyo çünkü, onu yaptır bunu yaptır diyo :))

yaparim guzummmm sanada ablalik yaparim :jeyyar: ama bende onu nie yapmadilar sunuda yapsinlar diyorum acikcasi :mymeka:

illaki iyliğimizi istiyorlardır... ama şuna inanıyorum kimse imkanı varken bişeyi yapmamazlık etmez... heleki düğün aşamasında herşeyin en iyisi olsun ister...

kesinlikle bu yüzden bende onu yapsinlar sunu yapsinlar diyorum, sadece kizkardesimin iyiligini istiyorum. sonucta biz afedersiniz asaglamak icin asla söylemiyorum ama, "kör topal" kiz vermiyoruz. kardesim cok güzel, tabi herkesin kardesi kendine güzel. nelerle büyüyoruz, annemiz babamizda öyle herseyin iyisi olsun istiyorlar.
kesinlikle gözümde zaten öle pahali abarti seyler yok. sadece adetler neyse o,
sadece hani elbise alcaklarsa eksiksiz alsinlar, ona buna burun kivirip da cimrilik yapmasinlar. zaten hep ucuza kaciyoz :mymeka: :dilcikar:

Back