Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ay süper olur kız :))
Ama benimki Van istiyo :)) Van'a gönül vermiş bizimki :))

valla bu işler belli olmuyo canım kısmet belki urasıda olur...ama ben şahsen burası olmasını istemem hiçbişey yok burda ama tek avantajı terör vs olayı yok...van'a 4 saat falan...nasip ama burası olursa haber et :)

nbr kizlaaaaaaaar ben geldim
ama birazdan hazirlanip carsiya gidicem
kardesime nikah icin Son seylerini alcaz, gömlek bide canta filan eksik de :1rolleyes:

Hoşgeldin ykz abla ve Sultan.
Kız Fatma ne bileyim ben anlamıyorum kpss'den :))
Neyse inşallah atanır sevdiceğim.
Benimde halamın kızı nişan atmış, daha doğrusu damat adayım atmış (
Düğün salonu bile tutulmuştu, geçenlerde bir arakadaşım attı onunda salon tutulmuştu noluyo bu insanlara yaa (
Atanlarda hep erkek tarafı oluyo (

anlamayacak pek bişeyi yok canımcım 70 üzeri aldımı bence atanır......bu nişan atma olayları alışverişe herkes karışıyo ondan oluyo herkes ailesi tarafına laf ettirmio ondan oluyo....gençleri tek başına bırakacaksın yaaaa

Sorunu halledemedinizmi ablacım??
Yok be Fatmacım bu sefer sorun aileler değil, bizim damat kaldıramayacakmış evliliği 6 aydır aklı neredeyse!! Kızın gururuyla oynadı.
Rabbim sen gösterme, çok üzüldüm sözlüme aksettirdim bunu, niye böyle oluyo yaa, çevreden çok etkileniyorum ben (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…