Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

daha önce eklediğim resimleri gördün mesela oonlaar gibi şık ve modern o modellerin modası geçmez ve bi asiiliği var tabi zevk meselesi biriciğim herşeyin hayırlısı zate güzelliğin yeter

merhaba kızlar nasılsın ??
yeni arkadaşlar sitaree ,caspersy ,tbsf

benim burcumda OĞLAK :)) YORUMJ ıSTıYORUM BENDE

ben kova erkek arkadaşım da balık cnm=)

kendini çok seven bir kova olarak muhtemelen balığın sana bağlılığına seni elde etmek için yaptığı jestlere vuruldun.

kovalar için balık erkeği iyi bi seçim sayılamaz. çünkü balık biraz pasiftir işi varsa yoksa duygudur maddiyat ve iş hırsı pek yoktur ama kova kendinden emin bi erkek ister. yada kendisi güçlü olacak ki erkeğin pasifliği onu rahatsız etmicek.

ama balığın sevgi gösteriliği inceliği jestleri kovanın kendisini iyi hissetmesini sağlar. bu ikili ilişkide ipler kovanın elinde olacaktır. maddi işleri faturaları kova kadını halleder balık erkeği yuvanın huzurunu sağlar. biraz roller değişir tabi balığın yükseleni bu durumda önemlidir.

30 yaşından sonra balık erkeği akıllanır maddiyata önem vermeye başlar çünkü yavaş yavaş gelecek için endişelenmeye plan yapmaya başlar.

bu kadar yeterli midir bacım??

kendini çok seven bir kova olarak muhtemelen balığın sana bağlılığına seni elde etmek için yaptığı jestlere vuruldun.

kovalar için balık erkeği iyi bi seçim sayılamaz. çünkü balık biraz pasiftir işi varsa yoksa duygudur maddiyat ve iş hırsı pek yoktur ama kova kendinden emin bi erkek ister. yada kendisi güçlü olacak ki erkeğin pasifliği onu rahatsız etmicek.

ama balığın sevgi gösteriliği inceliği jestleri kovanın kendisini iyi hissetmesini sağlar. bu ikili ilişkide ipler kovanın elinde olacaktır. maddi işleri faturaları kova kadını halleder balık erkeği yuvanın huzurunu sağlar. biraz roller değişir tabi balığın yükseleni bu durumda önemlidir.

30 yaşından sonra balık erkeği akıllanır maddiyata önem vermeye başlar çünkü yavaş yavaş gelecek için endişelenmeye plan yapmaya başlar.

bu kadar yeterli midir bacım??
yeterli tabi teşekkür ederima.s.

selam.bende tesettürlü gelinim,olucam inşallah Allah nasip kısmet ederse.1ağustos da.gelinlik modelleri türban modelleriyle birbirimizden fikir ediniriz inş.
vede ricam izmirli olan arkadaşlardanda öneri kuaför, gelinlikci.

merhaba kızlar nasılsın ??
yeni arkadaşlar sitaree ,caspersy ,tbsf

benim burcumda OĞLAK :)) YORUMJ İSTİYORUM BENDE

merhaba şampuancım hoşgeldin

oğlakları çok severim.

hem olgun hem çocuksu olabilirler.

pozitiftirler.

zevk sahibidirler.

gereksiz kaprisler yapmazlar paylaşımcıdırlar.

farklı bir duygusallıkları vardır. ama melankolik değillerdir.

anne iç güdüsü taşırlar. korumacıdırlar.

güçsüz erkeklerden hazetmezler.

sadıktırlar ve sadık eş isterler.

iki yüzlülükten nefret ederler. gerçek acı da olsa yalan yerine onu bilmeyi tercih ederler.

olumunekankayizsmile

Back