- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
kızlar ben kaçıorum oooof yarfın ne giycem bu türban işi ne zormuş ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görümcen çok şıkmış![]()
bet sna daha şık modern bişi yakıştırıorum
msjını yeni gördüm sanatcım buyur bacım ne demek burçları alıyım :)
msjını yeni gördüm sanatcım buyur bacım ne demek burçları alıyım :)
kızlar ben kaçıorum oooof yarfın ne giycem bu türban işi ne zormuş ya
ben kova erkek arkadaşım da balık cnm=)
daha önce eklediğim resimleri gördün mesela oonlaar gibi şık ve modern o modellerin modası geçmez ve bi asiiliği var tabi zevk meselesi biriciğim herşeyin hayırlısı zate güzelliğin yeter
yeterli tabi teşekkür ederima.s.kendini çok seven bir kova olarak muhtemelen balığın sana bağlılığına seni elde etmek için yaptığı jestlere vuruldun.
kovalar için balık erkeği iyi bi seçim sayılamaz. çünkü balık biraz pasiftir işi varsa yoksa duygudur maddiyat ve iş hırsı pek yoktur ama kova kendinden emin bi erkek ister. yada kendisi güçlü olacak ki erkeğin pasifliği onu rahatsız etmicek.
ama balığın sevgi gösteriliği inceliği jestleri kovanın kendisini iyi hissetmesini sağlar. bu ikili ilişkide ipler kovanın elinde olacaktır. maddi işleri faturaları kova kadını halleder balık erkeği yuvanın huzurunu sağlar. biraz roller değişir tabi balığın yükseleni bu durumda önemlidir.
30 yaşından sonra balık erkeği akıllanır maddiyata önem vermeye başlar çünkü yavaş yavaş gelecek için endişelenmeye plan yapmaya başlar.
bu kadar yeterli midir bacım??
merhaba kızlar nasılsın ??
yeni arkadaşlar sitaree ,caspersy ,tbsf
benim burcumda OĞLAK :)) YORUMJ İSTİYORUM BENDE
sitarecim yhaa bana bakmadın burç yorumlamadın aşk olsun canım yhaa
noli gi -tatlicadiarzu-