- Konu Sahibi MissBiricik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tbsf,biricik çok şıksınız![]()
aaa bu gelinlikte güzelmiş
caspersy canım ya türbanlı gelinlik nasıl oluo başınızı nerde yaptırdınız o işi güzel yapan yer hiç yok ya napcam beeeen kendim yapcammafoldumben
ayy cnm RABBİM acil şifalar versin inşşllh bi an önce iyileşirsin:teselli:hoşbulduk cnm iyiyim okula falan gidip geliyorum ama henüz iyileşmedim ameliyat olmam gerekiyordu bu hafta ama olmadım işte
_Biricik ayy elbisen çok güzel ben bunun bluz şeklinde olanından alcam nerden aldın bu elbiseyi bende istiyorrrrrrrrrrrummm kremi varmıydı:mymeka:[/QUOTE .!.:kremi yoktu öyle marka flan değil yavru 50 tlydi 40 a aldımsempatiksalakcinnibluz olanları bende çok seviyodum bu yazdan beri alcam alcam kaldı karşımada bu çıktıbayanssulusmile
elini ben bacaklarını safiş kırcak bak:roflol::roflol: :roflol:çabuk sil:mymeka:özür alıntıyı siliorum elimden kaçtı
tbsf,biricik çok şıksınız![]()
opuyorumnanaktan
saol canım geçmiş olsun opuyorumnanaktan
ayy cnm RABBİM acil şifalar versin inşşllh bi an önce iyileşirsin:teselli:
kremi yoktu öyle marka flan değil yavru 50 tlydi 40 a aldımsempatiksalakcinnibluz olanları bende çok seviyodum bu yazdan beri alcam alcam kaldı karşımada bu çıktıbayanssulusmile
elini ben bacaklarını safiş kırcak bak:roflol::roflol: :roflol:çabuk sil:mymeka:
opuyorumnanaktan
:dance::dance::dance::dance::dance:aaaaaaaaaaaaay biricik koptum kız ne matraksın
sultanım canım opuyorumnanaktan
aaa bu gelinlikte güzelmiş
caspersy canım ya türbanlı gelinlik nasıl oluo başınızı nerde yaptırdınız o işi güzel yapan yer hiç yok ya napcam beeeen kendim yapcammafoldumben
yemeğimi ocağa koydum dayanamadım yine geldim birascık dahaaa
kız koca ankarada tesettür başı yapcak kuaför yok mu???