Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

güzeller gelinliği yakından göremedim düğünümüz birer gün arayla olmuştu gidemedim haliyle :)))

Eklentiler

• $kk.jpg
    $kk.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 21
aaa bu gelinlikte güzelmiş
caspersy canım ya türbanlı gelinlik nasıl oluo başınızı nerde yaptırdınız o işi güzel yapan yer hiç yok ya napcam beeeen kendim yapcammafoldumben

caspersy canım ya türbanlı gelinlik nasıl oluo başınızı nerde yaptırdınız o işi güzel yapan yer hiç yok ya napcam beeeen kendim yapcammafoldumben

canm ben tesettürlü değilim bu arkadaşmn gelinliği
ankarada oturuo o da bilmiyorum ama hangi kuaförde yaptırdıı

hoşbulduk cnm iyiyim okula falan gidip geliyorum ama henüz iyileşmedim ameliyat olmam gerekiyordu bu hafta ama olmadım işte
ayy cnm RABBİM acil şifalar versin inşşllh bi an önce iyileşirsin:teselli:
_Biricik ayy elbisen çok güzel ben bunun bluz şeklinde olanından alcam nerden aldın bu elbiseyi bende istiyorrrrrrrrrrrummm kremi varmıydı:mymeka:[/QUOTE .!.:
kremi yoktu öyle marka flan değil yavru 50 tlydi 40 a aldımsempatiksalakcinnibluz olanları bende çok seviyodum bu yazdan beri alcam alcam kaldı karşımada bu çıktıbayanssulusmile
özür alıntıyı siliorum elimden kaçtı
elini ben bacaklarını safiş kırcak bak:roflol::roflol: :roflol:çabuk sil:mymeka:
tbsf,biricik çok şıksınız:nazar:

opuyorumnanaktan

ayy cnm RABBİM acil şifalar versin inşşllh bi an önce iyileşirsin:teselli:
kremi yoktu öyle marka flan değil yavru 50 tlydi 40 a aldımsempatiksalakcinnibluz olanları bende çok seviyodum bu yazdan beri alcam alcam kaldı karşımada bu çıktıbayanssulusmile

elini ben bacaklarını safiş kırcak bak:roflol::roflol: :roflol:çabuk sil:mymeka:

opuyorumnanaktan

:dance::dance::dance::dance::dance:aaaaaaaaaaaaay biricik koptum kız ne matraksın

yemeğimi ocağa koydum dayanamadım yine geldim birascık dahaaa

kız koca ankarada tesettür başı yapcak kuaför yok mu???

yemeğimi ocağa koydum dayanamadım yine geldim birascık dahaaa

kız koca ankarada tesettür başı yapcak kuaför yok mu???

ya varda ben yaplımışlarını gördüm hiç içime sinen olmadı böyle özgün bişi arıorum hogeldin tatlım opuyorumnanaktan

Back