Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

eyvahedigeldismile bende gidicem o zaman

ya ben onla heryere gidiyorum, nereye isterse pesinde gitmek zorundayim
dün kermese gitmek istiyordum, ama o misafirlige gitmek istiyor diye onun yaninda gittim
kermesede gec kaldik gidemedik
yarin gideriz dedi
bugun ben kermese gitmek istiyorum
yok benim canim istemiyor
yok ben gitsem orda bisey yemem alir eve getiririm
yok bizi kim götürcek
yok ben gelmiyorum vazgectim kardesinle git
yemin ediyorum sinirden aglicam yaaaaaaaaaaaaaa :1no2:

ah canım benimki de öyle yapar bazen.seni anlyorum. ne takıyosun sende.. çek git kendin,oh ne güzel karışan yok eden yok zemuszemus sinir olmaya değmez

ama o benden bidaha bisey ister..
bidaha der yok yanimda suraya gel buraya gel
kizkardesim hic gitmez onla, o hep nisanlisiyla gezer
bende annemin babamin pesinden.. benneyaptımki

keyfimde kacti valla ya ne güzelde süslenmistim offffffffffffffffffff

teremmmmopuyorumnanaktan nerdesin kuzum yhaa sen bir işe başladın pir başladın bukadar çokmu yoruyorlar seni tatlım yhaa...

canımm naber...ayy sorma kuzum ya çalışmaya başldım ya kafamı kaşıyacak vaktim olmuo inan ki..geç geliorum erken gidiorum derken hiç KK ya gelemedim..bide ewlilik telaşı..
siz napıosunuz kızlarr nerde...

canımm naber...ayy sorma kuzum ya çalışmaya başldım ya kafamı kaşıyacak vaktim olmuo inan ki..geç geliorum erken gidiorum derken hiç KK ya gelemedim..bide ewlilik telaşı..
siz napıosunuz kızlarr nerde...

aman amann herşey yolunda olsunda... iyiyiz canım bizde ne olsun kızlar ara ara geliyor hepsi iyilerolumunekankayizsmile ayy senin nişan oldumukii.. evlilik diyosun düğün tarihimi belli olduu ne çok sordum ama:kedi:

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız?
TEREM hgdin özlettin kendini

bizde arkadaşla gezdik alışveriş merkezine gittik
ben ,oğlum umut ve burak kayra ve bebek arabası ilk kez yanlız iki çocukla gezmeye gittim
bide arkadaşımın kızı vardı 2 yaşında
iyimi ettik kötümü ettik bilmiyom, acaip yorulduk

hoşbuldum şampuanım yaaa bende sizleri çok özledim ya özleteyim dedim kendimiopuyorumnanaktan

kayra bebek nasıl oldu bakalım iimi annesi

şampumm çocuğun var diye eve kapatmıycan yhaa kendini iyi yapmışsın tabiii

hemşom iyiyim bende şükür sağlık sıhhat neşe keyif hepsi yerindesositososito çok sevindim tarihin belli olmasına zaman su gibi şimdi baktığında uzak bir tarih gibi geliyor ama... anca yetişir hazırlıklar.. allah yardımcın olsun canımm:jeyyar:

kuşum haklı olaraktan soruosun ne kadrdır hiç görüşmedik ewet düğün tarihi belli oldu...
2ekim de nasipse:asigim:

hadi hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin, hersey gönlünce olsun canim
alkisalkisalkis

cocuklarla cok zor sampucum, ben yegenimle parka bile gidemiyorum, acayip yoruyorlar yumurcaklar

saolun canlarım benm ya darısı tez zamanda hayırlı bi şekilde sizlerin başına inşallah..

öle hemşom ya walla nasıl yetişecek bende bilmiom ya çok eksik war çokk..siz naptınız sizin olay çözüldümü:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…