• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hoşbuldum şampuanım yaaa bende sizleri çok özledim ya özleteyim dedim kendimiopuyorumnanaktan

kayra bebek nasıl oldu bakalım iimi annesi

ALLAH tamamına erdirsin cnm nişanın oldumu olcakmı?

KAYRA da ii çok şükür
bronşit olduğu için sürekli tekrarlıuyo iğne vuruluyodu yarın bitiyo iğnesi
biraz hassas bünyesi vaqr böyle büyücek buda napalım
ALLAH dermansız dert vermesin

saolun canlarım benm ya darısı tez zamanda hayırlı bi şekilde sizlerin başına inşallah..

öle hemşom ya walla nasıl yetişecek bende bilmiom ya çok eksik war çokk..siz naptınız sizin olay çözüldümü:uhm:

yok canım yhaa çözülmedii.. beklioruz bakalım daha ne kadar bekliyceksekeyvahedigeldismile en sonunda kaçırcam benimkinikaydirigubbakcemile4 demesinler kız kocaya kaçmış kız kocayı kaçırmış desinlerrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım varmı yardımcı olabileceğimiz bişey elimizden geldiğince yapalım istediğin bişey varsa... ayy sevaptır kız çeyizine yardım etmek..olumunekankayizsmile

şampumm çocuğun var diye eve kapatmıycan yhaa kendini iyi yapmışsın tabiiikaydirigubbakcemile4

hemşom iyiyim bende şükür sağlık sıhhat neşe keyif hepsi yerindesositososito çok sevindim tarihin belli olmasına zaman su gibi şimdi baktığında uzak bir tarih gibi geliyor ama... anca yetişir hazırlıklar.. allah yardımcın olsun canımm:jeyyar:

evet cnm ama inan mahvoldum 4 yaşındaki oğlum umut öyle fena kii kaybetcem diye korktum ,hiç söz dinlemiyo, elimi tutmuyo ,neler yapıyo neler

çığlık attı, bana vurdu rezilde oldum
neden? dondurma almıyom diye
millette azcık hava ısındı diye ,herkesin elinde dondurma :))

söylemesi ayıp bi kumpir yedim ,ama nasıl yedim, orasını sormayın umutun peşine koşturmaktan

zor çok zorr yaa

yok canım yhaa çözülmedii.. beklioruz bakalım daha ne kadar bekliyceksekeyvahedigeldismile en sonunda kaçırcam benimkinikaydirigubbakcemile4 demesinler kız kocaya kaçmış kız kocayı kaçırmış desinlerrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım varmı yardımcı olabileceğimiz bişey elimizden geldiğince yapalım istediğin bişey varsa... ayy sevaptır kız çeyizine yardım etmek..olumunekankayizsmile

sorman yeter canım benm Allah razı olsun yapıoz teker teker..lazım olursa sölerim =)

çözülür çözülür hiç merak etme..tanışalar sewerler elbet..

şampuanım nişan yapmamaya karar werdik onun yerine düğüne hazırlık yapıcaz hemde ikimizde yoğun çalışıoz ve izin günlerimiz çok zıt sözlümle..kafamçokkarıştı

evet cnm ama inan mahvoldum 4 yaşındaki oğlum umut öyle fena kii kaybetcem diye korktum ,hiç söz dinlemiyo, elimi tutmuyo ,neler yapıyo neler

çığlık attı, bana vurdu rezilde oldum
neden? dondurma almıyom diye
millette azcık hava ısındı diye ,herkesin elinde dondurma :))

söylemesi ayıp bi kumpir yedim ,ama nasıl yedim, orasını sormayın umutun peşine koşturmaktan

zor çok zorr yaa

canım seni anlıyorumm.. bizimde iki yiğen var valla tüm ev biyere gitiiğimizde jandarma gibi peşlerindeyizz... şimdiki çocuklar birde acayip rol kesiyor istediği olmasın feryat figan koparıyorlar ortalığııkaydirigubbakcemile3

terem düğün diyosun canım nikah olmıycakmıydı.. kararmı değiştirdiniz..

yok kuzum halen aynı düşüncedeyiz ama bizim ki biraz farklı olcaak nikah salonun olucak(bizim ilk tanıştığımız yer çünkü:asigim:) terasta olacak nasipse yemekli..bi yanda oynamak isteyenler için müzk olacak böle değişik bişi işte bize özel:dance:

kızlar ben yatıyorum ii geceler herkese

iyi geceler canımm

yok kuzum halen aynı düşüncedeyiz ama bizim ki biraz farklı olcaak nikah salonun olucak(bizim ilk tanıştığımız yer çünkü:asigim:) terasta olacak nasipse yemekli..bi yanda oynamak isteyenler için müzk olacak böle değişik bişi işte bize özel:dance:

evet eğlenceli şık bir organizasyon gibi duruyor anlattığında... inşallahh gönlünce olur herşeyy...boshayallersmile

hayırlı geceler hanımlaraklinialirimsmile
kıss talyaa senle iki sohbet edemedik ben yine çıkcam anlatamadan vaktim yok:sinifsinif:

yine nereye kaçıyon bee:oklava::oklava:meraktan çatlattın kaç gündür heeealsanaalsanasmile ne nazlı hatunsun biriciğim yhaazemuszemus

yine nereye kaçıyon bee:oklava::oklava:meraktan çatlattın kaç gündür heeealsanaalsanasmile ne nazlı hatunsun biriciğim yhaazemuszemus

etme kıss nazım sana geçiyoda ondan yapıyom öyleeolumunekankayizsmileŞeniz
ayy cnm çatlicak bişi olamadı henüz ama benim kısmet açıldı:teytey: :teytey: :teytey:açıldı ama bişi olamıyoosüprizzzzz

Back