- Konu Sahibi MissBiricik
-
tbsf,biricik çok şıksınız
aaa bu gelinlikte güzelmiş
caspersy canım ya türbanlı gelinlik nasıl oluo başınızı nerde yaptırdınız o işi güzel yapan yer hiç yok ya napcam beeeen kendim yapcammafoldumben
ayy cnm RABBİM acil şifalar versin inşşllh bi an önce iyileşirsin:teselli:hoşbulduk cnm iyiyim okula falan gidip geliyorum ama henüz iyileşmedim ameliyat olmam gerekiyordu bu hafta ama olmadım işte
_Biricik ayy elbisen çok güzel ben bunun bluz şeklinde olanından alcam nerden aldın bu elbiseyi bende istiyorrrrrrrrrrrummm kremi varmıydı:mymeka:[/QUOTE .!.:kremi yoktu öyle marka flan değil yavru 50 tlydi 40 a aldımsempatiksalakcinnibluz olanları bende çok seviyodum bu yazdan beri alcam alcam kaldı karşımada bu çıktıbayanssulusmile
elini ben bacaklarını safiş kırcak bak:roflol::roflol: :roflol:çabuk sil:mymeka:özür alıntıyı siliorum elimden kaçtı
tbsf,biricik çok şıksınız
opuyorumnanaktan
saol canım geçmiş olsun opuyorumnanaktan
ayy cnm RABBİM acil şifalar versin inşşllh bi an önce iyileşirsin:teselli:
kremi yoktu öyle marka flan değil yavru 50 tlydi 40 a aldımsempatiksalakcinnibluz olanları bende çok seviyodum bu yazdan beri alcam alcam kaldı karşımada bu çıktıbayanssulusmile
elini ben bacaklarını safiş kırcak bak:roflol::roflol: :roflol:çabuk sil:mymeka:
opuyorumnanaktan
:dance::dance::dance::dance::dance:aaaaaaaaaaaaay biricik koptum kız ne matraksın
sultanım canım opuyorumnanaktan
aaa bu gelinlikte güzelmiş
caspersy canım ya türbanlı gelinlik nasıl oluo başınızı nerde yaptırdınız o işi güzel yapan yer hiç yok ya napcam beeeen kendim yapcammafoldumben
yemeğimi ocağa koydum dayanamadım yine geldim birascık dahaaa
kız koca ankarada tesettür başı yapcak kuaför yok mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?