Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

benimde görücü usulü oldu, tanışmamız baya bi komikti, evlenme teklif etmeside acayipti, herşeyimiz bi garip oldu bizim gerçi :))
Hoşgeldin cankız

eee anlat bakalım merak ettim :)
ben utanınca nişanlım da telden mesaj atarak evlenme teklif etti bana :)
elime çiçeği verdi
ayrılınca mesaj atmış cepten :) sonradan okudum
sürekli yüzüme bak diyp duruyordu ben bakamayınca :)

Bende bakamazdım yaa, msnde konuşurken bazen bakakalıyor hemen kamerayı kapatıyorum.
Özet geçeyim aslında baya uzun...
Bizim tanıdık bir komutan var onun askeri bu, tanıştırayım sizi dedi ve msnlerimizi aldı.
Benimkini ona onunkinide bana verdi ama ben hiç olacak gözüyle bakmadım, zaten adresi görünce ismini beğenmedim diyip bir kenara koydum kağıdı :)) Sözlümde komutanının ısrarları üzerine almış adresi, askerlik var diye pek düşünmüyormuş evliliği. Sonra komutanı verdikten yarım saat sonra tekrar aradı seni bekliyor diye, meğer onada aynı şeyi söylemiş :)) Açtım msni ilk gün baya ciddiydik ve ilk görüşmemiz msnde oldu, hatta öyle yazılar yazdıki birden ne kadar otoriter dedim kendi kendime, en fazla bir kere daha konuşur sonra silerim diye düşünürken, muhabbet muhabbeti açtı ve bize geldiler falan filan...
Evlenme teklifini ise mutfakta yaptı :)) Bizim sülale çok kalabalıktır ve gelen giden hiç eksik olmaz, odalar bir türlü boşalmadığı için bulaşıkları toparladığım sırada evlenme teklifini yaptı :))

Bizim çok komik hikayelerimiz var yaa, uzun bir beraberliğimiz yok ama çok şeyler yaşadık :))
Karda düşme hikayemiz vardır, hatırladıkça gülerim...

hayırlı sabahlar arkadaşlar kardeşler ,

Ya Rabbenâ ve ya ılâhenâ! Sen de biliyorsun ki, bilerek hiçbir zaman Senden başkasına kullukta bulunmadık; bulunmayız da. Biz sadece ve sadece Senin kullarınız. Senden başka hiçbir Rabb tanımadık; zaten Senden başka hiçbir Rabb da yoktur. ışte onun için huzuruna geldik, kapının eşiğine başımızı koyduk, ulûhiyetinin ve rubûbiyetinin ululuğu karşısında boyunlarımızı büküp yüz yere sürdük. Her zaman el-pençe divan durmaya da âmâde bulunuyoruz; ne olur, biz âciz, zayıf, garip ve muhtaç kullarından merhametini esirgeme ve bizi haybet ve hüsrana maruz bırakma!...

Ya Rabbenâ ve ya İlâhenâ! Sen de biliyorsun ki, bilerek hiçbir zaman Senden başkasına kullukta bulunmadık; bulunmayız da. Biz sadece ve sadece Senin kullarınız. Senden başka hiçbir Rabb tanımadık; zaten Senden başka hiçbir Rabb da yoktur. İşte onun için huzuruna geldik, kapının eşiğine başımızı koyduk, ulûhiyetinin ve rubûbiyetinin ululuğu karşısında boyunlarımızı büküp yüz yere sürdük. Her zaman el-pençe divan durmaya da âmâde bulunuyoruz; ne olur, biz âciz, zayıf, garip ve muhtaç kullarından merhametini esirgeme ve bizi haybet ve hüsrana maruz bırakma!...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya Rabbenâ ve ya İlâhenâ! Sen de biliyorsun ki, bilerek hiçbir zaman Senden başkasına kullukta bulunmadık; bulunmayız da. Biz sadece ve sadece Senin kullarınız. Senden başka hiçbir Rabb tanımadık; zaten Senden başka hiçbir Rabb da yoktur. İşte onun için huzuruna geldik, kapının eşiğine başımızı koyduk, ulûhiyetinin ve rubûbiyetinin ululuğu karşısında boyunlarımızı büküp yüz yere sürdük. Her zaman el-pençe divan durmaya da âmâde bulunuyoruz; ne olur, biz âciz, zayıf, garip ve muhtaç kullarından merhametini esirgeme ve bizi haybet ve hüsrana maruz bırakma!...

AMİN :Saruboceq:
ALLAH senden razı olsun :Saruboceq:

Arkadaşlar ya aile yakınların eşlere / nişanlılara müdahalesi nasıl olmalı ?
yada olmalımı ?
Afffffffffff affffffffffff.....

Back