Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Talyacım ne güzelmiş yaa, şuan gelinler ve kaynanalar daha evlenmeden sorun yaşıyorlar.
Bende bile acayip bir önyargı oluştu, gerçi uzak olucam ama...
Allah bozmasın

Talyacım ne güzelmiş yaa, şuan gelinler ve kaynanalar daha evlenmeden sorun yaşıyorlar.

ben de de başladı sorun :(
tutturdu yüzüğü takınca anne de bana diye
benim huyum ya diyemem yani hemen alışma huyum yk
anneme demiş anne desin bana diye
bana dedi
bende nişanlıma dedim evlenmeden demem diye :)

valla anne diyorum ama annemin yanında henüz söyleyemedim :))
Sözlüm hemen söyledi ama ben biraz zorlandım, bir kere söyleyince devamı geliyor zaten.
Ama babası olsaydı söylemekte ya çok zorlanırdım ya da hiç söyleyemezdim.

kızlar anlayış çok öenmlii.. bizim gelin bir gün anne demedi ne nişanlıyken nede şimdii.. annem hiç problem etmiyor banada demek zor gelmişti ben dedim ama hiç içimden gelmiyordu demek.. onunda gelmiyorsa demesin dedii...

Benimde annem ısrar etti yoksa zorlanırdım sanırımki hala annemin yanında söyleyemiyorum, mayısta gelecekler ne yapıcam bilmiyorum :((
Bende sözlüme alışmakta çok zorlanmadım, ben tavrımı baştan koyuyordum onunda etkisi var sanırım, bi kaç kişiyle görüştüm daha önce hiçbiri bunun kadar samimi gelmedi ve mantıken uymadı, onun etkisi var sanırım.

öyle sayılır
bir arkadaşım tanıştırmıştı
daha önceden tanımışlığım yoktu yani
ilk görüşmelerimizde yüzüne dahi bakamıyordum :kedi:

hımm anladım canım.. genelde zaten hep böyle olur birileri tanıştırır eder.. inşallah hayırlısı olur hakkında

cankızz hoşgeldinnaklinialirimsmile

benimde görücü usulü oldu, tanışmamız baya bi komikti, evlenme teklif etmeside acayipti, herşeyimiz bi garip oldu bizim gerçi :))
Hoşgeldin cankız

Back