Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

olsun canım kısmet ne zaman sa o zaman hayırlısı olsunda gerisi önemli değil

Benim yemek işi çok dengesiz malesef, şuan çok kilolu değilim ama acısı sonra çıkacak galiba (
Sabahları 2 bazen 3 poaça yiyorum, öğlen bisküvi ile geçiştiriyorum akşamda yemek yiyorum, malesef herşeyi akşama bırakıyorum. Akşamları muhakkak yarım saat yürürüm sabahlarıda genellikle 45dk, sanırım kilo almamı yürüyüşler engelliyo.

ben geldim yine

ykz yağlı yemedim.. bir tabak yayla çorbası ve bir yeşil elmakaydirigubbakcemile2

cimcimem tabanlara kuvvet deseneaklinialirimsmile yha bizim servis kapıdan alıyor kapıya bırakıyor.. rahatada alıştım galiba yürümek işime gelmiyor.. evin az gerisinde inip yürümek lazım amakaydirigubbakcemile3

ya bizim yemek kartlarımız var, onunla yemeye kalkarsam hep et yemek zorundayım.
Kırmızı eti sevmem ama genelde o tarz hep, salatada her zaman yenmiyo bıkıyorum bir süre sonra, evden getirmeye kalksam ısıtacak yer yok, o nedenle öğleni yiyemiyorum

oo maşallah güzel
akşama hiç yeme derim ama olmuyor yemeden :)

hahayy akşamın planınıda yaptım.. yine çorba ve elma... dün pazar vardı gelinimize yeşil elma aldırdım.. garibim bir sürü aranmış diyor her tezgahta kırmızı var kıymetimi bil görümce

sağol şampum hade pardesüyü giyinde çık gezmelere meraklandım icene:kedi: belden kemerlimi modeli tatlım?

evet kemerli cnm ama deri kemer deil kumaşından değişik bişi olmuş

cnm hava soğuk bebekle çıkmıyorum ta hastalık havası zaten

resmini çekebilirsem koyarım da bi çekemedim yaa
makinenin pili yok artı ayarlarını bozumuş oğlum bulanık çıkıyo

yemek konusunda ben çok şanslıyım.. aşağıda yemekhanemiz var aşçı yapıyor.. önceden tablottu çok kötüydü.. üst kattada çay ocağı var.. fırın buzdolabı tam teşekkül mutfak sayılır.. sizin yokmu çay ocağı felan cimcimem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…