- Konu Sahibi MissBiricik
-
sitarecim ben yengeç kaynanam yay görümcem akrep nasıl bi gelecek beni bekliyo sizcesırnaşık şey
oklavayı fırlatcak sitare nerden sardım başıma de canım de:CüvCüv:
öncelikle şaslı kesimdensin. aslan erkeği ve boğa erkeği çok tatlı olur. bakmasını bilmezsen tadın yinmes kaydirigubbakcemile3
boğa erkeği için varsa yoksa cinselliktir bu konuda biraz işin zor. yani lbidosu çok yüksektir tatmin edemzsen göz dışarda olur aldatabilir üzgünüm :kedi:
ama dikkatini üzerinde tutmayı bilirsen çok güzel bi aşk yuvanız olur.
dediğim gibi güzel kıyafetler seksi çamaşırlar güzle yemekler onu baştan çıkarır. bol fantezileri vardır aman dikkat diyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
istediğin yaptırman için iki cilve 2 kırıtma yeter ama yapmayı bileceksin sırnaşır gibi değil baştan çıkarır gibi. göster ama elletme tarzında..
ödülü istediğin olduğunda vericeksin anlarsın yaaklinialirimsmile ama peşin çalışıyosa onu bilemem.
boğalar çok kıskançtır aynı zamanda.bu hem birinin başarısını kıskanmak olsun hem eşini kıskanmak olsun hepsi dahil. çünkü hep en iyisi onun olsun ister.
güzel kokulara çok düşkündür. eğer onu elinde tutmayı bilmezsen ilgisi kaybedersin.
kimi boğalar sadık olur sana ilgisini kaybewdince gidip aldatmaz ama senden de soğur.
çok cömert olurlar para harcamayı hediye almayı karşısındakini şımartmayı severler.
evcimendirler iyi baba olurlar. çocuklarla ilgilenmek onları sıkmaz aksine onlar için bi sürü plan yaparlar.
sevdiği kadını kraliçe gibi yaşatır ona tanrıçası olduğunu hissettirir.
işte böle kuşum
bermuda şeytan üçgeni gibi canım arkana bakmadan kaç derim.
kaynana doldurur görümce sahneye koyarsa seni çok üzerler söyliyim.
arkanı kollaman lazım.
bi hikaye vardır bilir misin?
bi gelin evlenince eşinin tarafıyla hayatı bi çay ikramına benzer.
demliğin altı kaynanadır
çaydanlık ise gelin
kaynana fokurdar gelin demlenir.
çay bardağı damattır akşam olunca biraz gelin doldurur biraz kaynana
çay kaşığı görümcedir gelir ortalığı karıştırır gider
çay tabağı kayınpederdir dökülenleri toplar
:roflol::roflol::roflol:
işte o hesap burçlar ne olursa olsun kaynana kaynanadır görümce görümce gelinse hep gelin
ya bende kraliçe gibi yaşamak istiorum kırıtmaksa kırıtmak işe yararmı:jeyyar::jeyyar:
ya bende kraliçe gibi yaşamak istiorum kırıtmaksa kırıtmak işe yararmı:jeyyar::jeyyar:
havan batsınaklinialirimsmile
staree ben kovayım beni bana anlat:sm_cool: :sm_cool:
biricik sana resim ekledim gözün kör olmasın nerdeydin
staree ben kovayım beni bana anlat:sm_cool: :sm_cool:
eveeeet, bende kovayimmmmm :jeyyar: hemide en hassindan :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sitere ay çok tuttum seni ya bak seneye istanbuldayım unutma beni:CüvCüv:
heyaa en hassındanık staree anlat hadiii lütfeen:Saruboceq:eveeeet, bende kovayimmmmm :jeyyar: hemide en hassindan :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sitere ay çok tuttum seni ya bak seneye istanbuldayım unutma beni:CüvCüv:
heyaa en hassındanık staree anlat hadiii lütfeen:Saruboceq:
bende istanbuldayım kırıcam bacaklarını:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?