• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

cimcimecim her ne kadar şuan sinirli olsam da ben herzaman şükrediyorum Allah ım bana böyle bir eş verdiği için genel olarak çok iyi bir insan fedakar düşünceli ama işte zaman zaman sinir bozan seyler olabiliyor o anı yaşıyorum bende
dediğin gibi karsılıklı fedakarlık anlayış çok önemli herkes karsı taraftan beklerse hiç bir zaman düzelmez yuva kurmak zorda dağıtması çok kolay rabbim yasatmasın kimseye inşallah

arimm gel bakem sen hani düğün resimlerin senin ben görmedimm haberin olsunn:1closedeyes:

evet bebeğim ameliyat oldu yazmıştım buraya dua edin diye görmemiş olabilirsiniz.yazıp çıkıyom hemen çünkü.
dil altı bağı kesildi.doğuştan vardı ,dilini tam dışarı çıkaramıyodu.ilerdede konuşma bozukluğu yapıyomuş.
fakültede prof. gördü.basit bi ameliyatmış sonuçta ameliyat ve narkoz aldu ama şimdi çok iyi fazla yiyemesede zamanla düzelcek inş.
geçmiş olsun dilekleriniz içinde tşkler kızlarr

bende şu an ufak notebooklardan var el kadar.resmi kesemiyorum denedim ama program fln da yok çok büyük boyutları çıkmaz sayfada.ama kurtarıcım msnye geldi soram hemen

Back