• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Yok canım tarih belirlemedik işler karıştı, hayırlısı diyelim bakalım, herşeyi zaman gösterecek...
Ama nişan ya mayıs yada temmuz olacak gibi, hala gib diyorum yaa :(( Önümüzü görememek çok kötü...

kızlarr çok canım sıkıldı yaaa.. yanımızda çayocağında çalışan bir abla var.. az önce eşini aramamı istedi.. tlf numarasını verdi.. eşii yaklaşık 3 aydır.. bir çiftlikte çalışıyoruö diye eve filan gelmiyor.. geldiğinde eşyalarını alıp para filan bırakmadan hal hatır sormadan çıkıp gidiyormuşş... tlfonu arayıp bağladım bir bayan çıkmış, meğer adam dostuyla kalıyormuş:mymeka::mymeka: kadın bizim ablaya bağırmış çağırmış kapamış, tekrar aradık bu sefer tlf bakmadı, üçüncüye aradığımızdada tlf kapattıı... offf yaa nedir bu kadınların çektiği,:kızgın::kızgın:

Yok canım tarih belirlemedik işler karıştı, hayırlısı diyelim bakalım, herşeyi zaman gösterecek...
Ama nişan ya mayıs yada temmuz olacak gibi, hala gib diyorum yaa :(( Önümüzü görememek çok kötü...

hayırlısı canımm yaa.. valla anlattığım olaylar yüzünden evlilikten soğudumm...ALLAH hepimiz hakkında hayırlısını versin.geç olsun güç olmasın:Saruboceq:

Amin canım çok zor gerçekten, ne denirki böyle durumda, kimi suçlayacaksınki çünkü herkes kendine göre haklıdır.
Çocukları varsa o kötü işte, olan çocuklara oluyo en çok...
Bu senelerde bu tür olaylar çok yaşanıyor zaten, asıl nedeni nedir, inanın bunu çok düşünüyorum çünkü ileride bende aynı hatalara düşmek istemiyorum. Bunları yaşamamak için nasıl bir insan seçmeliyiz, biz nasıl olmalıyız???
Rabbim yinede hayırlısını nasip etsin...

çok sinir bozucu bişey bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor Allah herkesi ii insanlarla karsılaştırsın bu aralar bende biraz nane mollayım sinir oluyorum erkek lafı duyunca:lepi:

Amin canım çok zor gerçekten, ne denirki böyle durumda, kimi suçlayacaksınki çünkü herkes kendine göre haklıdır.
Çocukları varsa o kötü işte, olan çocuklara oluyo en çok...
Bu senelerde bu tür olaylar çok yaşanıyor zaten, asıl nedeni nedir, inanın bunu çok düşünüyorum çünkü ileride bende aynı hatalara düşmek istemiyorum. Bunları yaşamamak için nasıl bir insan seçmeliyiz, biz nasıl olmalıyız???
Rabbim yinede hayırlısını nasip etsin...

cimcimem çocuk yok kadın 55 yaşında bu yaşta çalışıyorr... çok üzülüyorum, birde severek kaçarak evlenmişler düşün artık.. ama adamın mayası bozuk demekki yaa senin karın herşeye rağmen nasıl sormazsın eve geldiğinde ne yiyorsun ne içiyorsun paran varmı yokmu diyee...kötükedihüso

çok sinir bozucu bişey bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor Allah herkesi ii insanlarla karsılaştırsın bu aralar bende biraz nane mollayım sinir oluyorum erkek lafı duyunca:lepi:

ebrum hayırdır canım eniştemi üzdü senideebilmiyorumkismile

ya beni üzmüyo artıkda sinirimi bozuyoo sen iyi olunca karsındaki iyi oluyor sen kötü olunca kimse seni çekmiyor anan baban gibi olmuyo kimse malesef off aman erkeklerden konusm ak istemiyom öğkk oluyorumm

ya beni üzmüyo artıkda sinirimi bozuyoo sen iyi olunca karsındaki iyi oluyor sen kötü olunca kimse seni çekmiyor anan baban gibi olmuyo kimse malesef off aman erkeklerden konusm ak istemiyom öğkk oluyorumm

ağlarsaa anammm ağlararrrrrrrrrrr:gitme::gitme:

loresima insanoğlu büyüdükçe dertleride büyüyo, daha çok sorumluluk yükleniyo, derlerya evlilik şato gibidir, dışarıdakiler içeri girmek ister, içeridekiler ise dışarı çıkmak...

loresima insanoğlu büyüdükçe dertleride büyüyo, daha çok sorumluluk yükleniyo, derlerya evlilik şato gibidir, dışarıdakiler içeri girmek ister, içeridekiler ise dışarı çıkmak...

valla karardı içim koskoca şirkettee örnek olabilecek mutlu evliliği olan biri yokkafamçokkarıştı
hakikaten yhaa sorun nerde zamanın şartlarındanmı, saygıyı kaybetmektenmiCADIARZU

aynen canım ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
cimcimecim aslına bakarsan tam öylede değilde garip bişey bu evlilik yaa bazen çok iyiken bazen bide bakıyosun düşman gibi olmuşsunuz herşeye rağmen güzel aslında ama ne biliyim acıttımı tam acıtıyor canını:(

valla ne erkekler ne bayanlar üzerine düşen görevi yapmıyo, ortam o kadar bozulduki artık, ahlaksızlık olarak nitelendirdiğimiz dizileri izlemek için yarışıyoruz. Çocukları bu dizilerle büyütüyoruz, böyle bir çocuktanda mükemmel biri olması beklenemez heralde. Artık fedakarlık yapmak zor geliyor bizlere...
Evliliği fedakarlık olarak görmek yerine tozpembe görmeyi tercih ediyoruz, boşanınca herşey düzene girecek zannediyoruz. Aslında buna benzer birçok şey var hayatımızda, hepimizde başlıca nedenleri biliyoruz ama kimse düzeltmek için uğraşmıyo...

Loresima bide şu yönden düşünelim, sen her zaman hayırlısını istedin değilmi??
Bazende şükrediyosun Allah sana böyle bi eş verdiği için...
Belkide senin için hayırlısı budur, bazen canını acıtması gerekir, hayırlısını istemeseydin belkide şuan çok daha kötü bir durumda olacaktın...

merhaba kızlarr opuyorumnanaktan
dün evimize geldik ameliyatımızı olduk ALLAH ıma şükürler olsun oğlum çok iyi dua eden teyzeleri çok tşk ediyoruz. :Saruboceq:
nasılsınız kızlar bu arada ben çocuklarla uğraşmaktan pek katılamıyorum aranıza
sempatiksalakcinni

Back